Ultimele comentarii pe forum

26241 com 1 2 3 4 ..... 259260 261 262263 INAINTE ›
SUBIECT COMENTARIU
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 11-05-2011, 14:51:39 de către radicus
Este grad de diferentiere G3? Atunci este o tumoare slab diferentiata, mai agresiva. La stabilirea agresivitatii se iau in calcul mai multe variabile pe langa gradul/rata mitotica si se face un punctaj. Daca puteti sa scrieti aici tot rezultatul biopsiei din Cluj pentru ca sunt informatii mai vagi cand sunt rupte din context.
Forma asta de cancer este mai rara, poate de aceea au confundat tumorile. Este nevoie de multa experienta pentru a recunoaste aceasta forma. Ce medic se ocupa in Cluj de pacient? Si la institutul inimii din Cluj a fost trimis?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 11-05-2011, 13:43:40 de către ioana08
si totusi, daca gradul mitotic este 1, exista posibilitate mai mare sa raspunda bine la tratament?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 21:45:33 de către RaulDuke
inseamna bine. adica e un punctaj care se da de examenul anatomopatologic, de la 1 la 3, care se coreleaza practic cu "agresivitatea" tumorii, sau cat de activa e ea in a creste. 3 e maxim, 1 e minim. face parte din SCORUL HISTOLOGIC TOTAL care da GRADUL HISTOLOGIC (G), care la fel, cu cat e mai mare cu atat e mai rau.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 14:55:32 de către ioana08
grad mitotic=1. Ce inseamna asta?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 13:56:58 de către ioana08
ba da..am gasit biletul de la anatomie patologica..leiomiosarcom..grad de diferentiere 3
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 13:27:26 de către ioana08
Da, tata a fost operat, insa doctorii nu au putut scoate tumora (care are diametrul de 3 cm) deoarce e prinsa pe vena cava. La oncolgie i-au spus sa inceapa chimio, dupa care sa se opereze din nou la institutul inimii si sa incerce sa-i scoata tumora. Pe biletul de externare de la timisoara, unde a fost operat, a fost pus un diagnostic de neoplasm pulmonar.. deci chiar nu mai pricep nimic!!!! s-a facut examen patologic de 2 ori: o data la tm unde a iesit metastaza, si o data la cj unde a iesit sarcomul asta..la cj i-au facut si examen imunohistochimic...si tot nu sunt siguri!! chiar doctorii au spus ca nu stiu cu siguranta! foarte ciudat!!!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 11:56:39 de către RaulDuke
din ce a fost pus acest diagnostic?
lucrurile sunt atat de neclare incat nu imi pot forma o imagine suficient de buna ca sa iti dau un raspuns.
leiomiosarcomul este vindecabil doar in cazul in care e o tumora relativ mica, localizata, prin chirurgie. chiar si atunci are sanse mari de recidiva.
tatal tau a fost operat ? s-a gasit o tumoare la o operatie ? i s-a facut acestei tumori examen HISTOPATOLOGIC si IMUNOHISTOCHIMIC? ai niste buletine din care poti citi ? sau niste bilete de externare, ceva ?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 10-05-2011, 06:42:43 de către ioana08
RaulDuke: Pana la urma se pare ca nu e matastaza, ci se pare ca este miosarcom. Inca nici ei nu sunt 100% siguri, dar l-au chemat totusi sa inceapa prima tura de chimioterapie. Exista sanse ca miosarcomul sa se vindece?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 07-05-2011, 09:10:10 de către RaulDuke
Cyfra 21-1 nu este un test foarte specific pentru cancerul pulmonar, nu se cunoaste exact care e specificitatea lui. iar sensibilitatea este, pentru cele 4 tipuri frecvente de cancer, SCUAMOS, ADENOCARCINOM, CU CELULE MICI sau CU CELULE MARI, este citata cam de 62%, 39%, 20% si respectiv 36%, aceste procente fiind valabile insa numai pentru valori mari descoperite ale acestui marker, macar peste 5 ng/ml.
e drept ca acest marker e mai sensibil decat altii, inclusiv CEA, dar critic spus: NU TE POTI BAZA PE EL PENTRU DIAGNOSTIC.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 07-05-2011, 08:00:01 de către ioana08
Inteleg..dar daca intr-adevar este cancer pulmonar, de ce cyfra 21-1 (care este petru neoplasm pulmonar) a iesit foarte mica, sub limita?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 06-05-2011, 21:59:09 de către RaulDuke
am pierdut putin din vedere cazul tau, imi cer scuze, dar sunt oarecum incarcat.
markerii tumorali cred ca nu prea ajuta in cazul tau. si nu, markerii tumorali in nici un caz nu pot indica precis prezenta unui cancer. in anumite conditii pot indica EXISTENTA UNUIA, cand sunt foarte mult crescuti si se asociaza si cu alte elemente clinice, dar nu au o specificitate prea mare pentru anumite tipuri de cancer. cea mai mare utilitate o au in cazul in care sunt mari inainte de tratament, se stie unde e localizat cancerul, se aplica tratament, iar apoi ei scad, deci se folosesc in monitorizarea pe termen lung a tratamentului.
in cazul tatalui tau diagnosticul este cel mai probabil un cancer pulmonar. din moment ce nu e sigur, biopsia trebuie studiata LA MICROSCOP pentru a se pune intai diagnosticul HISTOPATOLOGIC (care cred ca a fost pus) si apoi sa se faca un EXAMEN IMUNOHISTOCHIMIC, pentru a se spune mai exact ce TIP de cancer pulmonar este, pentru ca sunt mai multe variante. bronhoscopia nu e obligatoriu sa fie pozitiva, chiar daca ai cancer pulmonar, chiar daca ai metastaze pulmonare.
de cand vorbim noi pe aici, am impresia ca trebuia deja luata o decizie de tratament... sau macar sa fie aproape de finalizare examenul imunohistochimic, spre a se putea incepe odata tratamentul, altfel am impresia ca lucrurile sunt taraganate cam mult...
sa ne mai scrii!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 06-05-2011, 10:57:31 de către ioana08
RaulDuke: am revenit cu ceva informatii..inca nu au reusit unde se afla tumora primara, dar i-au recomandat sa faca markerii tumorali. a facu analizele si toate au iestit perfect, mai putin CEA (care a depasit valoarea normala cu 0, 8, deci nu cu foarte mult, tinand cont de faptul ca la o cunostinta, depasise valoarea normala cu aproape 10). Intrebarea mea ar fi daca acesti markeri tumorali indica cu precizie prezenta unui cancer? multumesc!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 15:22:01 de către RaulDuke
in momentul in care se evidentiaza T (tumora primara), N (numarul ganglionilor invadati) si M (absenta sau prezenta si localizarea metastazelor). inteleg ca problema este localizarea unei tumori primare, iar pe biopsia practicata nu s-a putut sugera un punct de plecare.
asteapta si restul recomandarilor!
mult noroc si tine-ne la curent!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 15:07:29 de către ioana08
si totusi..stadiul tnm cand se afla?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 15:06:09 de către ioana08
la timisoara nu i-au spus nimic de nici un examen imunohistochimic... oricum, luni este programat la cluj unde spuneau ca vor sa`i mai faca ceva investigatii (probabil si aceasta) sa vada sigur ce este..va multumesc mult de tot!!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 14:34:55 de către RaulDuke
vi s-a propus sa faceti un examen IMUNOHISTOCHIMIC al probei de biopsie ? dupa parerea mea asta ar fi indicat acum. ca e limfom hodgkin sau non-hodgkin sau altceva, daca prin examenul anatomopatologic nu se poate transa, asta se impune ca etapa ulterioara.
oncologul trebuie sa ghideze tratamentul si etapele de diagnostic, dar dupa parerea mea in cazul unui cancer bronhopulmonar, bronhoscopia poate foarte usor sa fie negativa. totusi daca nu are obstructie severa de cai respiratorii, nu as incepe tratamentul inainte sa stiu CE ANUME tratez.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 14:20:48 de către ioana08
si inca ceva...oncologul a spus sa inceapa totusi un tratament (radioterapie) si sa vada daca tumora se retrage...
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 14:19:38 de către ioana08
tocmai asta este problema. datele sunt foarte vagi... nu s-a pus nici un stadiu tnm.nimic... oncologul spune ca este imposibil sa fie metastaza de la plaman fiindca la bronhoscopie nu a aparut nimic..doar semne de bronsita cronica. si inca ceva...dupa operatie, medicul a spus ca plamanul nu are nimic, ca este foarte posibil sa fie limfom hodgkin... nici medicii nu sunt siguri! e foarte ciudat!!!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 10:49:46 de către RaulDuke
nu, pentru ca diagnosticul anatomopatologic e foarte clar: este vorba de un cancer pulmonar (nu stiu daca primar sau secundar, asta trebuie clarificat). cel mai probabil este vorba de un cancer pulmonar cu metastaze in ganglionii mediastinali si posibil si plamanul contralateral, dar asta e doar o supozitie foarte vaga pentru ca nu-mi sunt foarte clare datele medicale.
nu a facut o operatie deschisa, doar o toraco-scopie cu scopul de a se obtine o piesa de biopsie. criteriile de operabilitate sunt puse de medic in functie de extensia bolii, in primul rand.
care e diagnosticul TNM sau stadiul final, scris pe ultimul bilet de externare al tatalui tau ? si ce a zis oncologul dupa toate acestea ?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-04-2011, 07:14:13 de către ioana08
raulduke: minitoracotomie axilara videoasistata. diagnostic final-metastaza carcinomatoasa cu celule non small si arii extinse de necroza pulmonara. stadiul clinic de la CT a fost tumora ganglionara mediastinala, dar nu a fot stabilit nici un stadiu patologic. NIMIC!! la CT apareau cativa ganglioni precarinali si mai zicea ca splina, ficatul, rinichii si glandele suprarenale fara leziuni focale, mediastin fara mase ganglionare semnificative. dupa operatie doctorul a spus ca plamanii nu au nimic. referitor la biopse.. eu intrebam daca "piesa" care a fost scoasa nu trebuie studiata macar in doua locuri? tata a fost operat la timisoara si biopsia a fost facuta doar acolo. nu trebuia trimisa si la cluj sau bucuresti?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 13-04-2011, 23:35:43 de către RaulDuke
ioana08: CE OPERATIE A FACUT TATAL TAU ? si ce diagnostic final a primit ?
cu privire la intrebarile tale: biopsia se face din 2 locuri cand exista 2 locuri cu suspiciuni. daca ai facut o operatie, se studiaza piesa care a fost scoasa.
stadiul cancerului este initial unu CLINIC, stabilit prin CT sau alte metode radio-imagistice, iar dupa o eventuala operatie se stabileste stadiul PATOLOGIC, cel final, cel putin cu privire la dimensiunea tumorii primare si a ganglionilor afectati. metastazele se detecteaza tot prin metode radio-imagistice.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 13-04-2011, 18:26:29 de către ioana08
Buna ziua! Am o mare problema si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde la intrebare in cel mai scurt timp. Sunt disperata.tatal meu este suspect de cancer pulmonar cu invazie mediastinala. a fost operat in urma cu 2 saptamani si dupa operatie i-au spus ca plamanii nu sunt afectati (tata facuse oricum si CT si bronhoscopie si nu a iesit nimic pulmonar) pentru ca dupa 7 zile sa vina rezultatul de la biopsie cum ca ar fi metastaza carcinomatoasa cu celule non small. pe biletul de externare au scris ca este de fapt neoplasm pulmonar (non small cell). intrebarea mea este urmatoarea...nu este normal ca biopsia sa fie facuta macar in 2 locuri? si inca ceva..stadiul cancerului cand se stabileste? la biopsie sau mai incolo? zilele trecute a fost la un oncolog care i`a spus ca nu prea are cum sa fie metastaza..ci doar o tumora primara. tata se simte foarte bine, are pofta de mancare.. si nu pot sa`mi dau seama cum ar putea avea metastaza... va multumesc anticipat si multa sanatate va doresc tuturor!!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 21-02-2011, 22:10:39 de către dr.Pirvulescu
Stimată doamnă/domnişoară Pryntesa_miky, din datele pe care mi le puneţi la dispoziţie (fără examen histopatologic), deducem că este vorba de o tumoră malignă a cărei dezvoltare primară nu poate fi indicată cu precizie şi de exacerbări metastatice multiple, adenopatii. Starea presupune o atitudine de urgenţă. Din păcate politica forumului nu îmi ingăduie să ofer alte date legate de tratament sau contact, urmând ca dvs. să le identificaţi. Cu părere de rău acest lucru este valabil şi pentru celelalte persoane care au postat pe acest forum pentru a le răspunde.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 21-02-2011, 14:03:12 de către pryntesa_miky
Domnule doctor Pirvulescu Ioan am un frate de 60 de ani a facut tomograf si la cocluzii au scris urmatoarele:
-adenopati tumorale abdominale
-tumoare la pancreas posibil secundara
-si noduli la ficat
ma intereseaza daca tratamentul dumneavoastra pe care la-ti facut l-ar putea ajuta cu ceva?.cum as putea lua legatura cu dumneavoastra; daca se poate un numar de telefon va rog din suflet sa ma ajutati.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 30-11-2010, 13:59:20 de către Ilie999
Buna Ziua,
Sunt din Rep. Moldova. Tatal meu are cancer la stomac cu metastaze la ficat categoria a4-a, medicii de la Oncologie din Chisinau au spus ca nu sint sanse pentru operatie, iau prescris un sir de picuratori, cu sansa de a opri acest cancer.
VA ROG DIN SUFLET DATIMI O SPERANTA CA SAL MAI VAD IN VIATA, SA FIE LINGA NOI,
Anul asta miam pus in plan si nunta mea, dar mia trecut si gustul de ea.
Va multumesc anticipat.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 29-11-2010, 17:46:11 de către dana deb
Buna ziua,

ieri am aflat despre tatal meu ca are cancer la stomac cu metastaze in ficat, desi nu a avut nici o manifestare pana acum 10 zile in urma cand a facut o criza de ficat in urma careia am constatat ca are o culoare galben pamantie si l-am trimis urgent la doctor.

As dori sa stiu d-nule Pirvulescu daca tratamentul cu INTERFITRON la care ati facut referire poate actiona si in cazul cancerului de stomac.

Mentionez ca tatal meu are 66 de ani si este un om in putere, fiind foarte activ din toate punctele de vedere.

Va rog sa-mi raspundeti la intrebare, iar daca raspunsul este DA, va rog sa-mi precizati cum pot lua legatura cu dvs pentru a aplica tratamentul cat mai corect, pentru a avea sansele cele mai mari de reusita.

VA MULTUMESC ANTICIPAT,
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 14-09-2010, 17:21:03 de către Vladescu1900
Ma numesc Pirvulescu Ioan.
Am 73 de ani si sunt medic specialist oncolog.

Asa cum se intampla in viata, cateodata, nesansa a facut sa fiu grav afectat tocmai de boala pe ai carei pacienti m-am invrednicit sa-i tratez o viata intreaga fara nicio speranta.

Am fost operat de o tumora de pancreas cu metastaze hepatice, in 2002, de Prof. Univ. Dr. Eugen Tarcoveanu - Clinica I Chirurgie Spitalul Universitar "Sf. Spiridon" Iasi, care nu a mai putut face decat sa confirme si sa-mi inchida abdomenul.

Disperat am cautat alternative, printre care si un autovaccin la Institutul Cantacuzino - filiala Iasi, unde in prezenta Dr. Virginia Oita, l-am cunoscut pe Dr. Mihai V. Botez, care mi-a reinviat speranta, cand a spus ca are la dispozitie o descoperire in domeniul medicinei de sorginte naturista ce inmagazineaza tehnologie laser de ultima ora (HILT - high laser technologies incorporated).

Am acceptat imediat chiar daca marca INTERFITRON nici nu era inregistrata (reteta magistrala). Oricum nu as fi gasit altceva decat, eventual, intelegerea si compasiunea unui preot.

Zis si facut!...

Dupa aproximativ 30 de zile starea sanatatii mele s-a ameliorat semnificativ, de unde pana atunci tumora crescuse in dimensiuni si starea mea generala se agravase; la controlul facut prin bunavointa Dr. Felicia Crumpei, medic primar imagist in cadrul Spitalului Universitar "Sf. Spiridon" Iasi, care ma urmarea de 2-3 luni, am putut sa aflu ca tumora de care sufeream, ecografic nu numai ca s-a micsorat in dimensiuni, dar s-a si incapsulat, ceea ce inseamna, in limbaj oncologic, ca s-a transformat din maligna in benigna.


Din acel moment m-am alaturat Dr. Mihai V. Botez in demersul lui de a vindeca bolnavi disperati, fiind cunoscute cazurile unor bolnavi:

- Theodor Burghelea (74 ani) - cancer de prostata-astm;
- Ana-Maria Tardea (23 ani) - mastoza chistica masiva ambii sani;
- Ion Lungu (55 ani) - hepatita cronica persistenta si adenom de prostata, obs. leucemie;
- Petru Rediu (60 ani) - hepatita cronica persistenta (tip C), diabet zaharat tip II si adenom de prostata;
- Garleanu Sofia (54 ani) - hepatita cronica (tip C), obs. ciroza hepatica si multi altii.

INTERFITRON, ca un adevarat fitointerfitron, dublat de actiunea HILT, nu numai ca amelioreaza semnificativ dar, ca o experienta pe care am trait-o personal, face ca afectiuni dintre cele mentionate cat si altele, din cauze necunoscute, in general, sa fie aduse intr-un stadiu in care, oricum, reinvie speranta.

Acum, cand produsul a fost si inregistrat, nimic nu mai impiedica un suferind sa apeleze la acest tratament cu incredere si experimentat de mine pe propriu-mi corp.

Iar daca imi veti permite tot eu va voi urmari si destinul chiar de la distanta, sau personal daca va veti adresa in vederea procurarii acestui remediu de sorginte naturista, INTERFITRON, innobilat cu tehnologie laser incorporata (HILT) cat si alte indicatii dietetice, de igiena si comportament socio-spiritual precum si proceduri naturiste, prin care mi-am redesteptat dorinta de viata.

Medical Center "THEMIS ART"
------------*


(*modificat de administrator)
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 13-03-2010, 17:27:26 de către protrigetrix
Am avut o cunostinta care a fost operata la Spitalul Fundeni si a ramas foarte multumita de atarnarea medicului. L-am gasit si pe internet - dr. Leonard David ---------*



(*modificat de administrator)
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 23-02-2010, 13:11:05 de către deea20
Buna ziua!
Tatal meu este operat de un an si jumatate de cancer la colon stadiu 3B.De curand si-a facut o noua tomografie si se pare ca s-ar fi dus putin la ficat si la rinichi apare o tumoare de 2,8 cm.Nu stiu ce decizie sa luam daca sa-l operam sau nu.Oare este prea extins ca sa mai poata fi operat din nou?
Chiar nu mai stim ce sa facem!!! se raspandeste destul de repede si trebuie gandit repede la orice tip de cancer.
O zi buna si sa ne auzim cu bine!!!!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 19-11-2009, 09:15:19 de către Tiana81
Buna dimineata! Am doua sfaturi pentru dumneavoastra: spitalul Fundeni, cel mai tare in chirurgia hepatica si foarte important, cereti parerea mai multor chirurgi. este posibil ca un alt chirurg sa considere tumora rezecabila.

Numai bine!
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 17-11-2009, 18:20:49 de către diodor
Buna seara... Va rog daca`mi puteti spune am o matusa care tocmai astazi doctorii i`au deschis operatia pentru tumoare la ficat (9cm/12cm) tot astazi au inchis`o din cauza ca are multi negi si e foarte vascularizata...Doctorii au spus ca intre 7 si 10 zile dureaza analiza pentru ca astazi au luat o bucata din tumoare s`o analizeze... Ei inclina spre faptul ca va urma mai mult un tratament chineto...nu vreau sa cred asea ceva pentru ca din ce am citit si din ce stiu sansele sunt mult mai mici... Spunetzi`mi o clinica performanta....orice....
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 13-04-2009, 12:43:04 de către marina97
Este internat in spitalul Caracal momentan.Cand vine acasa facem asta?iar mai aproape de caracal putem gasi?
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 12-04-2009, 23:47:45 de către Dr. Adam Evelina
Poate face clisme cu cafea verde si adaosuri de plante medicinale. Au efect dezintoxicant si analgezic. Sunt folosite la clinica Gerson, iar aici in tara le puteti face la domiciliu.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 12-04-2009, 21:04:03 de către marina97
pe biletul de iesire scrie neoplasm cap pancreas(mic)cu metastaza gradul 4.I sa facut operatie pentruindepartarea icterului mecanic dar au constatat ca cele trei tumorii dupa ficat au patruns d.uodenul si o parte din stomac.I sau facut obstructie la fiere si stomac,dar a facut o mica complicatie dezlipinduse doua fire in interior.Icterul incepe sa se traga dar mai sunt probleme cu o scurgere a lichidului din stomac care mai contine din cand in cand cate un pic de sange.Doctorii spun ca nu trebuie interveni chirurghical ci prin traament.Ce credeti ca sar mai putea face?Desi spun ca o sasi revina se simpte bn nu il doare nik si nu la durut nik inainte de operartie.I sau dat 3 maxim 5 luni de trait.Rog urgent un raspuns in acest caz
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 11-04-2009, 21:33:59 de către marina97
scuzatima.........vreau sa va zic ca doctorii au spus ca ii fac o operatie ca sa intoarca pancreasul.....cand lau deschis au vazut ca tumoare mancase si din stomac,fiere,pancreas,Vreau sa va intreb dak mai exista vreo calede a trai?va rog raspuns urgent
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 05-04-2009, 17:56:14 de către marina97
unchiul meu in varsta de 60 ani are cancer la ficat.....doctori au spus ca sai faca o operatie pentru a nu maai fii galben pe toata suprafata corpului....eu as vre sa stiu sigur ce avem de facut.....va rog frrumos am nevoie de rasuns urgent
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 04-12-2008, 20:34:20 de către sooryn
buna alyna1 . Celulact il poti gasi pe site la domnu inginer ioan istrate care e facut chiar de el il poti contacta la telefon sau pe email de pe siteul lui -------------
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către alynai
Buna ziua. As vrea sa aflu si eu cum pot intra in posesia injecctiei ISOREL pe baza de vasc si a pastilelor CELULACT H. Va rog din sultet sa ma ajutati.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către CIUPITU MARIANA
SUNT DISPERATA MATUSA MEA ARE CANCER LA FICAT METASTAZA GRADUL 4 . DOCTORII NU IAU DAT DECAT 2-3 LUNI . AU OPERAT-O SI AU INCHIS-O SPUNAND CA NU SE MAI POATE FACE NIMIC . NU STIM NIMIC DESPRE BOALA NICI CE REGIM ALIMENTAR O POATE AJUTA . NE-AM ADRESAT SI SPRE MEDICI NATURISTI , URMEAZA UN TRATAMENT DAR FARA REZULTATE. VA ROG SUNTEM DISPERATI DACA IMI PUTETI IMPARTASI DIN CUNOSTINTELE DUMNEAVOASTRA
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către buratinox
Buna Emilia,

imi pare foarte rau de situatia grea prin care treci.

Poate ai citit pe forum unde am scris deja de tatal meu care a avut cancer la stomac cu metastaze in ficat. Iti prezint mai jos cateva din tratamentele pe care si noi le-am incercat pentru tata. Din pacate faptul ca el nu mai putea manca a redus considerabil sansele ca unele din aceste tratamente sa aiba efect.

Noi am folosit pentru tatal meu niste injectii pe baza de vasc, care in unele cazuri au facut minuni, asta insa depinde de corpul fiecarui om si de localizarea cancerului sau a metastazelor. Injectia se numeste Isorel, uita-te pe pagina de web pe care ti-o trimit ca sa citesti mai multe despre acest preparat.
http://www.formula-as.ro/reviste_367__66__.html

Cred ca acest preparat poate ajuta intr-adevar. Depinde si de tipul de cancer si de faza in care se afla. Ni l-au recomandat si medicii care i-au administrat tatalui meu citostatice. Exista si in farmaciile din romania.

Un alt preparat care a avut unele rezultate deosebite in vindecarea cancerului este CELULACT. Acest preparat este in forma de pastile si trebuie luate destul de multe, tatal meu din pacate nu le-a putut lua avand cancer la stomac si nemaiputand manca aproape deloc. Vezi pagina pe care ti-o trimit cu detalii referitoare la CELULACT.
http://www.formula-as.ro/reviste_429__66__.html

Eu daca as fi stiut nu l-as fi lasat pe tata sa faca citostatice pentru ca l-au terminat, au prea multe efecte secundare, i-as fi administrat doar Isorel. Insa asta voi trebuie sa hotarati.

De asemenea ar fi bine sa isi completeze alimentatia cu imunostimulatoare, detoxifiante si substante nutritive. Toate acestea se gasesc in ALEO VERA GEL, un produs relativ nou. Iti trimit si o adresa a acestui produs.
http://aloe-vera.miral.ro/html/gel.html

Daca ai probleme in a gasi sau achizitiona unele din aceste produse te voi ajuta.

Nu vreau sa-ti dau sperante desarte, eu cred cu toata taria ca Dumnezeu poate face minuni atunci cand ne rugam cu putere si cu credinta pentru asemenea cazuri de boala. Fa si tu acest lucru cu Biblia in mana si Dumnezeu se poate indura de cel bolnav.

O sa ne rugam pentru sotul tau pentru ca Domnul sa-i de-a sanatate si sa va intareasca pe voi, cei din jurul lui.

Numai bine,
Dan

PS: Daca vrei sa mai comunicam scrie-mi direct --------------
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către emilia1975
Va rog sa ma ajutati sa-mi salvez sotul. In luna februarie am aflat ca are cancer in ultimul stadiu. Medicii i-au mai dat cateva luni.Va rog ajutati-ma cu un sfat.Sotul meu are 36 de ani.Sunt dispusa sa incerc orice numai sa-l salvez.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către buratinox
Va multumesc pt raspuns, am sa sun la clinica, suntem deschisi oricarui fel de tratament care l-ar putea ajuta. Tatal meu are 60 de ani si suntem din Baia Mare.
Cancer la stomac cu metastaze in ficat 00:00:00 de către Dr. Adam Evelina
Exist ain Bucuresti o Clinica Raphael Medica 0212331950 care realizaeza tratamente naturiste pentru astfel de cazuri. Nu stiu de unde sunteti dar puteti lua legatura cu un medic de acolo dr. Alexandru Vanatoru0788423759 si veti primi mai multe lamuriri despre tratamentul integral impotriva cancerului. Dansul are pacienti vindecati chiar in sadii 4 cu Terapia Gerson
hemangiom, urgent 26-04-2009, 18:51:10 de către pushcka
buna ziua, am o intrebare, copilul meu de la 2 luni i-a aparut un hemangiom pe frunte, acuma are 6 luni. Are diametrul aproximatv 1-1,5 cm. am facut un tratament dimp de o luna cu un unguent, dar nu a fost rezultate. Ce urmari poate avea si ce sfaturi imi dati? Multumesc anticipat, Natalia
hemangiom, urgent 03-01-2009, 22:38:05 de către dary
as dori si eu ce se poate face ca nepotica mea sa numai are hemangion,are pete rosi pe manuta si este intinsa pana la degete,are un pic pe piept,pe gat putin si la spate ...va rog spuneti-mi si mie..a nascut in data de 2 si cand a nascut nu ia spus ce are ..va rog
hemangiom, urgent 00:00:00 de către cristinaw
explica-mi si mie te rog cum ai procedat ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare! merci
hemangiom, urgent 00:00:00 de către rino_ichi
fetita mea s-a operat de hemangiom ,il avea la cap pe rartea dreapta,era si la ea foarte intins si mare ,operatia a fost facut acum trei ani si este bine,multumesc lui dumnezeu,nu a urmat nici un tratament
copii care aveau pe fata reveneau la operatie,se refacea
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 31-05-2012, 20:27:50 de către RaulDuke
ok, nu-ti face probleme. chiar daca aici discutam despre cancer si situatii conexe, suntem totusi o comunitate (chiar daca virtuala) care ne ocupam cu suportul pentru orice sufera de o boala cronica si cauta ajutor, chiar daca foarte specific nu putem merge mult mai departe...

deci numai bine si ne auzim dupa ce vii cu vesti de la medic! iti tinem pumnii !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 31-05-2012, 15:35:27 de către 1Cenusareasa
Poate ca de acum ajunge !
e cum vrei tu !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 31-05-2012, 09:08:03 de către RaulDuke
iti intorc ce vrei, dar repet: este pentru BINELE TAU ! la enormitatile pe care le spui, e imposibil sa nu fii bolnav psihic; poate totusi boala nu e atat de avansata incat sa nu mai existe cale de intoarcere sau incat sa nu accepti ca un simplu control NU STRICA ! deci, te rog, pana nu faci un minim astfel de check-up, nu poti spune ca "esti sanatos", pentru ca, stii si tu, stie toata lumea, aceasta boala NU il deranjeaza pe purtator.

repet: PENTRU BINELE TAU !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 31-05-2012, 07:55:25 de către 1Cenusareasa
sa fii iubit !

Sint bine , coane ! Eu am o virsta la care nu mai are rost s a citesc revista Pompierului, sau revistele voastre ca s-a descoperit o proteina in Japonia .

Fii atent cum viorbesti. este o vorba romaneasca ce zice .
" la omul batrin decit sa-i intorci vorba , mai bine ii intorci falcile ! ". hahahaha
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 31-05-2012, 00:08:33 de către RaulDuke
omule, tu nu stii niste chestii elementare, cum ar fi ce e aia alcalinitate, ce sunt acizii, ce sunt bazele! a trebuit sa te certi cu mine o saptamana ca sa afli cat e pH-ul normal al omului si inca insisti ca exista oameni VII cu pH de 6, 7 sau 6, 8; nu ai habar ca pentru a avea pH de 7, 4 sau chiar putin mai mult, e suficient sa vorbesti foarte mult sau sa inspiri foarte adanc si des! nu stii ce sunt aia ioni sau ce sunt solutiile chimice.

sunt, ca atare, foarte increzator in faptul ca ai enorm de multe informatii, ca esti o superenciclopedie umana. dar ma tem ca enciclopedia asta e plina numai de minciuni si lucruri false. nu ai raspuns la cele mai elementare intrebari puse de un om care are cel putin cunostinte generale si nimic mai mult despre stiinta, in general, si putin mai mult despre biologie umana.

ma bucur pentru tine ca fizic nu ai fost si nu esti bolnav. sunt medic insa, si chiar daca ma ocup cu cancerele, daca nu stiu si nu ma ocup cu nimic pe lumea asta, sa recunosc multe tipuri de boli si de oameni bolnavi, asta cel putin POT, pentru ca am petrecut foarte mult timp printre tot felul de bolnavi, deja de multi ani incoace. asa ca asculta-ma cand iti spun ca NU esti pe deplin sanatos: ai din pacate o boala din acel tip de boli care NU IL SUPARA APROAPE NICIODATA PE BOLNAV ! evident ma refer la o boala psihica... nu e sub forma de injuratura, nu o doresc ca pe o jignire. daca eram psihiatru, puteam sa iti fac si o incadrare potrivita, conform DSM IV. nu sunt si chiar daca eram, pe internet nu puteam sa te ajut. pot doar sa te rog sa stai de vorba cu un medic de pe oriunde, daca nu iti plac medicii in general, poti doar sa stabilesti o intalnire direct cu un psihiatru, evitand alti internisti sau medici de familie, si sa-i spui cateva dintre toate lucrurile astea. fa lucrul asta pentru binele tau, nici macar nu o sa te coste prea mult, dar s-ar putea sa iti fie foarte folositor si sa capeti un ragaz de a te intoarce si tu putin printre oamenii normali... s-ar putea sa ai niste surprize interioare enorme ! de pierdut nu ai foarte multe insa... deci merita!

eu insumi m-as suspiciona de a fi un nebun mai mare decat tine, pentru ca doar ma contrazic cu tine. deci cine contrazice un nebun, nu poate fi nici el departe. totusi natura profesiei mele mi-a impus ca, de cand am terminat facultatea, sa trec prin cateva examinari psihiatrice si psihologice periodice, aflandu-ma in afara oricarui pericol imediat, cel putin momentan.

I beg you, get yourself checked !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 30-05-2012, 23:27:33 de către 1Cenusareasa
Eu nu masor pH la nimeni. Daca are cancer e jos !
De ce l-as masura eu ?
savantii ce pisici mai fac ?
De ciit nu mai citesc pt ca stiu deja. Eu sint in virsta si cu experienta . Nu are rost sa citesc ca voi, cei tineri, ca japonezii au gasit o proteina sau o gena si urmeaz a sa se experimentez e pe oameni. Eu nu caiut. Eu am gasit !
M-am documentat bine cind eram tinar si frumos.
Se pare ca acum macar pui intrebari rationale .
Si iti raspund pe masura.
Eu nu am metode de masurat nimic. Eu stiu ca cel cu cancer e acid si ca are cancer. ca e pH 6, 7 sau 6, 8 nu ma intereseaza ! Pt ca o valoare exacta nu am ajuta cu nimic. Stiu doar ca cu cit va trece mai repede la 7, 34 si peste , cu atit sansa e mai mare. ma focalizez de a=l scpate de acolo si a-l duce la 7, 4 !
Si iti mai spun ceva ce ar face sa lesine oricine. Eu nici nu vad pacientul. Nici nu stiu cum arata . Va parazitez pe voi, medicii, s a vad cita masa tumorala are si daca e aproape de ceva vital. daca e la plaminil la ficat, la ce o fi, nu prea ma intereseaza. Ma intereseaza Masa.
Stiu ca esti rautacios, dar eu sint deja o encilopedie in domniu. C e stiu eu este fara egal. Eu stiu partea practica si dusa jos la a zice pacientului cite linguri de solutie sa ia si cind. Ce e in lingura este bine dozat, in balanta cu toate . Asta se cheama, in limbaj vulgar, EXPERIENTA.
Din toate , mi-am facut un model, l-am incercat, l-am testat si merge.
E adevarat ca eu nu masor nimic, dar asta nu inseamna ca nu stiu. Nu trebuie sa daui pantalonii jos la fiecare s avad ce are intre picioare. Cred ca deja stiu.
Eu nu sint, in ultimul timp, un om de stiinta. Am fost mai demult. Acum sint un speculant. Eu stiu sa citesc o lucrare stiintifica ( mai rar acum ) si speculez idei la care el nu s-a gindit niciodata . Sint un parazit stiintific ? Intr-o oarecare masura, da ! Eu am fost tarre in inventii si in inventii se fura idei de la altii in mod normal.
Ei habar nu au de aplicatia ta.
Speculantul intelectual este poate profesia me a acum. mai am si una reala , de facut pies e pt avioane, dar o termin pe ultima anul acesta .
Ai dreptate ca nu citesc mult acum. hai sa zicem ca aplic ce am citit inainte ( afara de revistele porno ).
In rest s a stii ca sint multumit . Din obisnuinta tot mai speculez idei. De exemplu am aflat de la un fost medic peruan cum lucreaz a tandemul DMSO-MSM in singe. Omu` si-a prezentat lucrarea , am fost apoi la Casino, dar acolo am vazut ceva ce el habar nu are. Acest tandem se poate folosi la oxigebarea zonelor bolnave. Lucreaz a exact ca Haemoglobine , in parale;l cu haemoglobine. Imi trebuia asta , ca cei ce au fost in chemo au haemog. jos. El nu stie de asta ! Si nici nu a spus asta.

Alt exemplu :

Cei drogati cu bani baga cocaina incet , pusa in soseta , cu MSM.
fac administrarea prin calcii. fantastic ce am gasit acolo. calciiuul lucreaz a ca o pompa si multe minerale intrau asa pe vremuri cind mergea omul descult.
Cu prima ocazie , am administrat clorura de Rubidium cu MSM prin calcii. Perfect ( eu, ca ceilalti vraci, nu avem voie sa intepam pielea pacentului - ei cred ca fara injectare, nu vom ave a niciodata densitatile terapeutice ).
Am aflat asta cu calciiul de la un politzai care se plingea ca nu sint semne la unii dropgati, ca administreaz a prin calcii si nu ami au intepaturi in venele de la mina.

Acum esti multumit ? Eu sint speculant acum. Speculant de idei !
da, de facut test nu fac, pt ca eu nu trebuie sa justific salariul. Eu nu iau bani.
Daca trebuie , ii trimit la voi sa va parazitez. sa mai fie si un lup mincat de oaie !

Sper sa fie calr ! Eu nu sint dusmnmanul medicilor. Eu doar va ignor. Si asta pt ca nu am nevoie de voi, nu de altceva. Nu am fost bolnav decit de o boala. Inca am o boala pt femeile asiatice. In rest, sanatos tun !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 30-05-2012, 22:25:46 de către RaulDuke
am inteles ca tu nu citesti, nu ai invatat, nu te documentezi. tu doar STII :D imi plac genul asta de oameni. doar iti imaginezi ceva, cu mintea ta de sub 6 ani, si te repezi sa zici sus si tare ca e adevarat. asta e filozofia ta!

ca sa-ti continui antidemonstratia cvasipermanenta: tu ai, macar asa, pentru tine si de curiozitate, ca propriul tau subiect de experimentare, vreo METODA DE A MASURA pH-ul ? propriul tau pH l-ai masurat vreodata ? pentru cineva atat de nenorocit incat sa incerce porcariile tale, ai vreo metoda astfel incat sa urmareasca aceasta variatie ipotetica a pH-ului, eventual cat e el inainte de tratament, in timpul, si dupa ? sau nu ai nevoie de asa ceva, mergi tot pe ideea ca, deh, "cat imi imaginez io, atata e! n-am nevoie de dovezi" :D cum e ?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 30-05-2012, 03:04:51 de către 1Cenusareasa
deci cu sange, ca oricare alt tesut si deci se supune regulilor mediului intern !

mai invata !


Nu puiule ! Cancerul se hraneste NUMAI CU GLUCOZA. PUNCT !
Nimic mai mult ! Este o caracteristica generala a parazitilor.
Celulel canceroase fac energia din fermentarea glucozei.
Vine acelasi singe , dar alege numai glucoza ce este trecuta peste membrana cu potassium.
Un purice ia singe de la un ciine , dar e alt animal. Puricii nu latra .

Lasind gluma , aici este marea diferentz a si aici este definitia reala a cancerului. Din pacate , fermentatia este ireversibila .
Cantitatea de acid lactic de la acest proces risipitor. este arma de ofensiva . Tot acest acid va da si dureri groaznice la sfirsit.

Da, acolo ar trebui s a fie pH. La 7, 4 nu este cancer. Cum nu sint hipopotami la Broscauti, judetul Botosani.

Administrarea intravenoas a poate ajuta o crestere, dar e temporara. Mai practica solutie este de dus durect la cancer cu DMSO si secat sursa de acid lactic.

Ti-am zisc ca eu nu citesc Wiki ! La cancer e de partea inchizitiei. E exact pe dos. iar altceva nu m-ar interesa. Sa ma uit ce contine Viagra ? Nu ma intereseaza !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 30-05-2012, 01:13:00 de către RaulDuke
m-am oprit la "sangele unui bolnav de cancer e de 100 de ori mai acid decat al unui om normal"! nu cred ca face sa trec mai departe decat aceasta imbecilitate fara margini:

1 - daca pretinzi ca ai MINIMUM de cunostinta despre chimie sau fizica, ar trebui deci sa stii ca de 100 de ori mai acid decat al unui om normal, care, probabil ca nu stii, dar iti zic io si tu verifici, are un pH undeva intre 7, 3 si 7, 4 (deci mereu PUTIN ALCALIN), ar insemna, pe o scara logaritmica asa cum este acea a pH-ului (la matematica nu am pretentii la tine, dar iarasi, va trebui sa verifici!), atunci de 100 de ori mai ACID ar insemna un pH al sangenului doar putin de tot peste 5, deci 5, 3 - 5, 4; ei, cat de retardat sa fii sa scoti pe gura sau din taste o porcarie ca asta ?

2 - citeste si tu undeva (revin la wiki, e potrivita pentru tine, nu iti trebuie mai mult!) despre termenul de ACIDOZA (sau acidosis, daca vrei sa fii vestic :D) si constata ca un om MOARE FOARTE REPEDE din aceasta cauza, aproape imediat ce pH-ul sangelui ajunge foarte putin sub 7, uneori nici macar.

3 - prin "mediul intern" se intelege numai ce e in SANGE si spatiul intracelular, nu ce e in tubul digestiv, vezica urinara, sinusuri sau mai stiu eu ce; probabil ti se trage ideea asta de la o obsesie legata de cancerul de colon, care nu e singurul care exista. cancerul se hraneste din PROPRIA vascularizatie, deci cu sange, ca oricare alt tesut si deci se supune regulilor mediului intern !

mai invata !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 29-05-2012, 22:24:01 de către 1Cenusareasa
Multumiri pt ton !
Ca nu mai aratai uman.

Coane, treaba este altfel un pic si nu ai sapat adinc.

pH nu este la fel peste tot. In stomac avem unul, in duoden s e face corectia , la mincare , ajunge ge in colon iar mare datorita fermaentatiilor.
La saliva avem un pH, la urina altul, la singe altul si mai este unu IN INTERIORUL CELULEI, O mai fi si altele , ca nu ma intereseaza.. Singele unui terminal de cancer e mai acid de peste 100 ori decit normal. Si ar trebui s a stii asta. daca nu, vei afla ! ca sint date chiar la voi in gradina. dar este o mica smecherie. Rubidium si cesium au ceva ce nu au celalalte elemente. Rb si cesium sint lasate in interiorul celulei canceroase , pt ca sint confundate cu Potassium ( potassium ajuta la transferat glucoza , pt cei din Valea lui Ion ).
99 din principiu este aici. Parte a practica este mai complicata , dar odata aduse cele mai alkaline elemente pe pamint inauntru, chiar acolo unde are loc termentatia aducatoare de moarte
Celula canceroasa nu va cauta potasium pt transferul glucozei, pt ca este impresia ca are.
Celula canceroas a moare de foame . Nu de la alkalinititate , cum cred ca a reiesit din ce am scris eu asa duios.
Eu nu sint cumnatul lui Otto Warburg si potzi sa zici ce vrei despre el.
Dar cert este ca Nieper a vindecat pe Presedintele Ronald Reagan asa.
Eu am invatat metoda si am adus un element care creste viteza. daca as fi mai tinar, as face mai des. asa ma ocup doar de cunoscuti , ca eu am alte treburi de facut.
Eu stiu bine ca nu potzi varia pH la singe, omule ! Esti turc ? variaza un pic si revine iar la valoare dinainte.
Incet trebuie aduis a la canceros de la 6, 5 la peste 7. Da, incet , in doua 3 luni si mereu stabilesti stacheta mai sus.
Da, stiu ca s e mioare bine daca sint variatii de pH si sint mecanisme ce reguleaz a raportul acid / baza.
Dar ce te freaca pe tine grija ca eu cresc de 100 ori alkalinitatea in celulel cancerroase. Rubidium si cesium le gaseste , din cauza sarcinii electrice.
In singe nu s e modifica. Se modifica pH in jurul tumorei, dar devastarea este in celula . INAUNTRU !
Si nu mai repeta , ca stiu ca o mierlesti la variatii de pH.

Eu nu stiu termeni medicali si nu ma intereseaza. Ca eu nu ma bag in medicina si nici s a fac polemica. Eu vreau doar s a atrag atentia ca o pisica s e poate jupui in mai multe feluri.
Tendinta medicinii este s a prezinte numai un drum. Si acela cu gropi.
Vor gasi solutia cei care cauta ? Desigur ca da ! Ca eu am gasit.
Eu pot lua pe unu in stage 4 si in 5 saptamini e dus din tumori este 80 %, CEL PUTIN. La care nu a trecut , mai fac odata .
Dar eu nu sint concurentul medicinii si nu ma intereseaza daca este salvare sau nu. Sa caute cercetatorii, ca de asta sint cercetatori.
Mai repet, este crestere de pH, usoara si greoaie.
dar uciderea incepe din INTERIORUL CELULEI CANCEROASE, nu de afara cum faceti voi cu chemo.
Eu pot intra in celula ! Am voie ? Sigur ca am ! hahahah
Numai bine ! Pe mine nu ma intereseaza medicina ta ! Si nici a altora. Eu omor doar cancerul. E cum unu care stropeste de gindaci nu s e pricepe la biologie deloc si nu si-a dat doctoratul. El stopeste si gindacii mor. asa fac eu. ca este unu care numara picioarele la larvele paroase.. e treaba lui !
Un gindac paote fi impuscat, ca in westul salbatic, sau il omori cu un slap, ca in brazilia . Nu trebuioe s a stii biologie pt asta .
Dar cred ca aici nu m-ai ineteles. ca moarte a vine din interiorul celuleli si nu de la lichidele alkaline din corp. Moarte a vine din interior si asta e cuvintul cheie. Rb si cesium INTRA !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 27-05-2012, 13:18:05 de către RaulDuke
oi fi, dar ce spui tu nu se potriveste cu realitatea. incepand de la credinta ta ca warburg a "descoperit ce este cancerul" care este o enormitate si o minciuna, pana la problemele tale cu alcalinitatea. confuzi ce se intampla in placa Petri cu ce se intampla in biologia in vivo: sa zici ca in mediu alcalin respectivele celule mor este un truism (daca stii ce e ala); evident ca MOR pentru ca sunt celule VII si orice celula vie moare la niste variatii prea mari ale homeostaziei (iarasi, daca stii ce e aia). dar oricine propune sa "alcalinizeze" organismul uman este un tampit care nu stie nici primul lucru despre fiziologie si cum functioneaza si la ce poate sa reziste corpul uman. am mai zis-o: pH-ul omului este FOARTE PUTIN ALCALIN, aproape 7, 4 pH, si NU VARIAZA PREA MULT !!! la nici o unitate de pH in sus sau in jos, SE MOARE ! poti sa intelegi chestia asa ? poti sa intelegi ca NU SE POATE SA ITI ALCALINIZEZI MEDIUL INTERN ? ce e in intestinul tau sau ce urinezi NU E MEDIUL INTERN ! mediul intern inseamna practic ce se afla in sangele tau si spatiul tau interstitial, tesuturile si inclusiv locurile unde fie ia nastere fie tinde sa se raspandeasca aceasta boala, cancerul ! nu ai cum sa alcalinizezi nimic !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 27-05-2012, 07:45:48 de către 1Cenusareasa
Nu e chiar asa !
Otto Warburg a luat doua premii Nobel si legate Strict si direct de cancer.
El a descoperit ce este cancerul.
Punct !
Omenirea o fi studiat ! ca alta treaba n-are ! dar problema daca a studiat ce trebuie . ca la cancer s e pare ca au studiat aiurea. Cum zic batrinii aici la mine " cauta calul de batrin la capatul celalalt ".
Multumesc de recomandare oricum, dar la mine cancerul nu mai este un mister. Deloc !
Ma ingrozesc ce vad s iprin ce trec acesti oameni. Din pacate, las a ce au mai scump, Sanatatea, pe seama medicilor care s e ocupa de.. boli.
E diferentza de la cer la pamint. Ba chiar se intereseaza daca este ceva nou. Da ! Este nou, dar ei il cauta intr-un loc ce exploateaz a cancerul ( este cea mai profitabila activitate unama - chimicale de la chemo , vindute cu cit s e vind , costa sub un dolar si sint folosite ca insecticide in US ).

Chemo a adus peste un miliard de victime . Ce rost mai are sa se mai faca o singura data macar, pe un singur nenorocit ?

Cancerul nu apare si nu poate trai in mediu alkaline . Atit ! Doar faci asta si scapi de cancer.
De asta a luat Otto ptremiul nobel.
Este si o organizatie pe dos, cu Otto Warburg in revers . pe dos si am intilnit foarte multi profesori la oncologie .
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 26-05-2012, 15:20:02 de către RaulDuke
ok, asa, warburg a luat nobel. insa nu pentru vreo cercetare directa in domeniul cancerului. la fel a luat si Peyton Rous in 66, pentru ceva cu legatura mult mai mare si o cariera mult mai apropiata de taramul problemei cancerului. si multi altii. muncile lor au contribuit foarte mult la ce reprezinta oncologia de azi. totusi niciunul dintre ei nu a descoperit, stai tu linistit, nici o metoda generala de vindecare a acestei boli, ci doar au facut pasi inainte pentru intelegerea mecanismelor acestei boli.

iti promit ca oricat de imbecil ai fii, oricat de ingusti ti-ar fi ochelarii tai de cal pentru care pentru mine nu poti sa te situezi decat undeva intre un gandac de bucatarie si materia aceea albicioasa care ti se acumuleaza in coltul gurii cand ti-e foarte sete, o mare parte din toate pacatele mintii tale slabe calitativ vor fi spalate daca faci un singur gest, si anume: citeste o carte numita "Imparatul tuturor maladiilor". a luat Pulitzer in 2011, parca, si cred ca de anul acesta o gasesti si in librariile noastre, tradusa in limba romana. facand asta, vei avea si tu o minima idee despre stradania incredibila pe care a dus-o umanitatea ca sa inteleaga ceva, si mai ales ce poate face, in acest domeniu, al luptei contra cancerului.

P.S.: ce fel de persoana scrie, pe forumuri, insiruirea de litere "hahahah" ??? ce vrea sa insemne asta ? incercai sa zici ca razi sau ai avut un accident vascular cerebral ?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 26-05-2012, 08:48:17 de către 1Cenusareasa
Frunza verde , mar rotat !
Ai intrebat daca cineva cu Premiul Nobel a facut ceva si ti=-a scapat. Si ti-am spus ca da ! Ti-au scapat !
Tu ai intrebat de premiul nobel, ca sa te dai rotunjel.. Tu ai scris:
" are cineva o varianta de tratament a cancerului superioara si ne-a scapat cumva ? un laureat la nobel care a fost trecut cu vederea ? "

Eu doar am raspuns ! care e treaba ? Nu e corect ca Otto Warburg a luat premiul nobel pt MEDICINA ? verifica pt anul 1931 !

Altadata nu mai pune intrebari, daca nu accepti un raspuns corect.
Mmai degraba verifica ce ai intrebat si stai ghinisor !
Apreciez gluma cu facutul medicinii ahhahah !
Esti mare ! adica eu s a ma descalific singur ?
Nu puiule ! Eu sint mai mare decit atit ! dar gluma e buna. E cum ai zice colonelului s a faca scoala de sergenti ( tu ai facut armata ? ) hahahah
Buna ! bata-te norocul !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-05-2012, 23:30:22 de către RaulDuke
1Cenusareasa: dar mastectomia radicala a fost facuta double blind ? nu exista variante superioare sau inferioare de tratament al cancerului decat tot in cadrul oncologiei, care cu asa ceva se ocupa. de cand au descoperit oamenii ca CEVA, orice, ajuta in tratamentul acestei boli, au luat acel lucru si l-au pus intr-o disciplina pe care au numit-o ONCOLOGIE. iar oncologia nu se ocupa doar cu chimioterapie si nu s-a ocupat niciodata DOAR cu asta, chiar daca asta e folosit foarte des, pentru ca e utila foarte des. desigur ca nu fac obiectul oncologiei tampeniile si diverse visuri sau peroratii inutile ale unor nebuni... care nu functioneaza orice ar fi. poti sa listezi oricati cercetatori importanti din istorie, trebuie doar sa realizezi ca tu nu vei avea niciodata nici in clin nici in maneca cu nici unul dintre ei! altfel, ca sa stii si tu (care nu pari sa stii multe), premiul Nobel se da pentru STIINTA, iar medicina nu este o stiinta. si nici nu trebuie sa stie. are Plank o anecdota draguta pe tema asta. medicii doar aplica ce constata cei mai buni dintre cei mai buni oameni de stiinta.

trebuie sa te duci mai mult la scoala si, daca te ajuta intelectul, vei constata destul de repede ca vorbesti prea mult in comparatie cu cate stii. ca atare te va preocupa cat de mult ai de invatat si nici nu-ti va mai pasa atat de tare sa trancanesti fara rost. daca (cum e cel mai probabil) nu te ajuta intelectul nici un pic, vei continua sa faci ce faci si acuma: sa trancanesti imitand cu succes un bolnav de paranoia. du-te si tu la facultatea de medicina si vei intalni acolo tot felul de oameni care predau, nu doar medici: si fizicieni, si chimisti, si biologi, si ingineri chiar, si filologi si informaticieni, chiar si profesori de sport :D

sincer, pe ce iti sprijini toate ideile astea ale tale, ai stat putin sa cugeti ? nu cumva doar pe propria ta imaginatie + interpretarea stramba are unor texte desprinse de ici, colo ?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-05-2012, 07:25:58 de către 1Cenusareasa
are cineva o varianta de tratament a cancerului superioara si ne-a scapat cumva ? un laureat la nobel care a fost trecut cu vederea ?

raul nenea !
Da ! sint destui. linus Pauling, Otto warburg, A Brewer
Caraghios estu matalutz a care crezi ca Chemo este stiinta . radiatiile sint de pe vremea lui Ion Creanga si nu a fost facut Double Blind.
Stai matale ghinisor, si nu da cu gura inainte . Cei de mai sus nu au fost medici si au luat premiul nobel pt medicina .
Cancerul nu e treaba de medicina. De asta RR Rife a vazut virusi in viata si nici un medic ce practica medicina nu a vazut unu. RR Rife nu a fost medic, dar a predat la medicina .
Asa ca stai ghinisor !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 24-05-2012, 22:59:51 de către RaulDuke
orice document sau informatie oficiala medicala ai, poti sa o treci si in italiana, caci inteleg fara prea mari probleme. o singura intrebare as avea: ti s-a mentionat cumva notiunea de EGFR (mutatie EGFR) sau vreun medicament numit TARCEVA sub forma de comprimate ?

in rest iti urez remisie completa, mult noroc si numai bine !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 24-05-2012, 22:30:20 de către miha 73
Buna seara, tuturor.Va multumesc ptr. incurajare ca simt cateodata ca am nevoie, oricat de puternica incerc sa fiu, tot mai sunt momente cand cad cu moralul la pamant, dar ma incurajez singura, ma rog la Dumnezeu ca-ci sunt convinsa ca si El are partea lui buna in a-mi da forta si o iau de la capat. Am inteles ce m-ati intrebat in legatura cu diagnosticul meu, dar nu stiu daca m-a puteti ajuta descifrandu-l mai bine ptr. ca eu acum locuiesc si ma tratez in italia si este tot scris in italiana tot ce am reusit eu sa inteleg din copia cartelei mele clinice pe care am cerut-o, ptr. ca aici nici un medic nu iti spune gradul bolii si ca mai ai de trait atat sau atat. Nu aici incearca sa te incurajeze si nu vorbeste nimeni cu tine personal ci doar cu cei apropiati tie., dar eu cum sunt foarte curioasa din fire si cum este vorba de mine am incercat sa aflu cam despre ce este vorba. deci acum daca vreti va pot spune in mare pasii care i-am facut, dar daca vreti mai multe detalii v-a ttrebui sa le scriu asa cum sunt exacte pe diagnostic, doar ca nu stiu sa le traduc din termenii medicali foarte bine.
Anul trecut in aprilie m-am internat cu o durere toracica f. puternica pe carer am considerat-o o durere intercostala care imi taia respiratia.Facand acest contrtol la urgenta m-au intrebat daca am febra, daca tusesc si daca m-a mai durut. am spus ca nu simt nimic din toate acestea ci doar aceasta durere puternica sub. sanul stang care se transmitea la miscari mai bruste in spate la plaman.facandu-mi radiografia mi-au spus ca se vede o pata pe plaman.si le-am confirmat ca am avut o raceala puternica in iarna, dar nu am tratat-o decat cu paracetamol, ptr. ca in acea perioada alaptam pe cel micut si nu am vrut sa il intrerup, luand antibiotice. M-au internat imediat si in cele 4 zile cat am statacolo mi-au administrat ROCEFIN.Dupa aceste injectii am inceput sa am dureri f. mari la plaman, sa tusesc fff urat si cu sputa (cred ca am pronuntat corect), si aveam dificultati de respiratie. M-au trimis apoi dupa 20 ziile la un alt spital specializat pe boli pulmonare, am facut bronhoscopie, o biopsie, (mi.au luat dinb plamanul bolnav, cel stang.si am asteptat rezultatele.Nu a fost nevoie sa-mi explice f. multe ptr. ca in momentul in care mi-au spus ca trebuie sa ajung urgent la ONCOLOGIE a cazut cerul pe mine. Raspunsul era intr-un plic doar ptr. medicul oncolog, dar eu nu puteam sa astept confirmarea, asa ca am facut un lucru rusinos, am desfacut plicul cand am ajuns acasa si am descoperit aceste randuri :ADENSAMENTO LOBO SUPERIORE SINISTRO, (adica facand o traducere cat mai apropiata o pata pe lobul superior in stanga)
ADK POLMONE CON LESIONI SECUNDARIE PLEURICHE ( adk ( nu stiu ce inseamna) ceva legat de pleura) este f. greu sa incerci sa traduci din termenii medicali si mai ales sa traduci dintr-o limba straina.daca vreti mai exact am sa scriu poate data viitoare diagnosticul scris exact dar daca gasiti un expert sda-l traduca veti intelege mai bine.
Oricum sotul meu deja stia raspunsul. si pana la urma mi l-a spus. si am inteles ca la plamanul meu stang era deja lichid format dar nu f. mult si din cauza asta aveam dificultati la respirtatie.
Oricum in iulie am inceput sa fac chimioterapie cu aceste doua medicamente cred ca am inteles bine CISPLATINO SI ALIMTA. am incercat sa aflu ceva dar nu am inteles mare lucru decat, ca am simtit pe pielea mea, efectele nedorita in timpul acestor cure. Le terminasem prin sfarsitul lui noiembrie, intre timp am facut f., multe tomografii, din care a reiesit sa tumora a fost de 4 cm si s-.a micsorat la 2 cm. Ma asteptam sa mai fac o alta serie de chimio, care sa ajute la micsorarea si ma8i mult, dar din pacate cand am reincveput in martie sa refac controalele, ptr. ca intre timpa am facut tot ce se putea face, adica maomografie control ginecologic si ce mai trebuia, mamografia a iesit ok., dar la testul papanicolau a, iesit rau, am facut o biopsie care a confirmat ca e trotul in regula, dar ptr. siguranta mi.au mai facut o alta biopsie mai profunda din uter, la care astept deocamdata raspunsul si am reinceput din nou de martea trecuta din nou chimoterapia, de data asta mai puternica ptr. ca tumora a recrescut din nou la 3, 5 cm. Asta a reiesit din ultima tomografie pe care am facut-o in martie. acum astept raspunsul la un alt tip de tomografie mai profunda, nu prea le inteleg termenii dar, atat cat mi s-a explicat. si din cele care mi-au fost facut la oase ( ca sa vada daca s-a extins la sistemul osos ) mi-au spus ca inca nu.
Cu cicluyl de ch9imio care l-am facut au iuncercat sa tina celulele pe loc. EI mi-au spus ca nu am metastaza, dar eu citind hartiile vad alceva si nu prea inteleg bine despre ce este vorba. din cauza asta am spus ca nu ma descurajez.
La PRIMA SERIE DE CHIMIO FACEAM DOUA ZILE A CATE TREI ORE, APOI DUPOA 21 DE ZILE LE REPETAM, , acum insa fac o zi la fiecare 21 de zile si medicatie este doar de o ora si medicamentul se chiama TAXOTEREC. si binenteles cele care ti le pun ptr. greturi, stri de voma si altele. acum insa m-au atentionat ca voi avea dureri cumplite de oase, ceea ce s-a si intamplat si ca sa nu scada atat de rau celule albe mi-au dat de facut iinjectii care se chiama MYELOSTIM. abiam am facut prima sedinta, voi vedea cum decurg lucrurile de acum incolo.
oricum daca mai vreti sa ma intrebati ceva am sa incerc pe cat posibil sa va raspund. Si multumesc ptr. sfaturi am sa incerc sa vad informatia pe care mi-ati dat-o. va multumesc, o searta buna.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 24-05-2012, 12:51:44 de către mihai 65
Draga Miha 73, suntem alaturi de tine si ai speranta si credinta.
Nu stiu daca ai auzit sau daca ti-a spus cineva dar in situatia ta este bine sa urmezi si un regim OSHAWA.
Documenteazate pe internet si incearca cu incredere.

Multa sanatate, curaj si credinta in puterea Domnului.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 23-05-2012, 23:06:08 de către RaulDuke
buna, miha73, ne bucuram sa te avem printre noi pe acest forum! iti uram de asemenea sa iti mentii optimismul si sa treci cu bine prin grelele incercari pe care le descrii! mult succes!

insa am dori, daca nu te deraneaza, fiind un forum "de specialitate", ca sa zic asa, sa te rog, daca poti, sa ne furnizezi si noua mai multe detalii despre diagnostic, stadiul initial, rezultatul histopatologic, ce tratamente ai facut, in ordine cronologica, si alte detalii din acestea relevante medical... ar fi foarte util mai ales ca sa vedem daca te putem ajuta si pe viitor cu eventuale lamuriri.

ca o nota de subsol, si absolut optional, te-as incuraja sa arunci o privire si pe subiectul cu titlul "MARIJUANA MEDICINALA" de pe aceasta sectiune a forumului, scris chiar de mine, cu viza pe potentialele beneficii ale canabinoizilor la pacientii diagnosticati si in curs de tratament pentru diverse neoplazii. spune-ne daca ai gasit cumva ceva familiar pe acolo, mai ales in primul postare; de asemenea poate gasesti si ceva util pe acolo, iar daca poti sa ne lasi si un raspuns, pe respectivul thread, iti suntem recunoscatori!

numai bine si sper sa tinem legatura pe forum cat mai mult !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 23-05-2012, 21:30:31 de către miha 73
buna seara, stimabili domni si doamne, eu am intrat acum in acest forum, si citind fiecare istorioara am inteles ceva ca ar trebui sa avem incredere si in ceea ce spun medicii specialisti dar si in produsele naturiste. dar ce este cel mai important, trebuie sa crezi ca te vei vindeca si sa ai credinta in Dumnezeu.Intr-adevar cand afli un asemenea rezultat totul se naruie in jurul tau si ai impresia ca toti se uita cu mila la tine si nu mai suporti pe nimeni, dar daca nu esti Tu cel care te ridici si iti spui Gata ! nu este decat o simpla raceala trebuie sa am incredere si merg mai departe nu vei reusi sa treci peste acest pas.
Si eu am fost diagnosticata anul trecut in iunie cu neoplasie pulmonara la plamanul stang, si nici nu am vrut sa concep asa ceva mai ales ca avand doar 39 de ani .credeam ca este o gluma sau ca viata imi joaca o festa dar nu a fost asa. Am inceput chimioterapia in iulie si am terminat in noiembrie. Intr.adevar tumora s-a retras de la 4cm la 2.a fost o cura destul de neplacuta cu greturi si varsaturi si slabirea sistemului imunitar, dar ceea ce trebuie sa stim si e cel mai important sa avem grija ce mancam.Eu spre exemplu am incercat pe cat posibil sa elimin carnea de porc si de vita si sa folosesc doar sucuri de fructe si legume proaspete facute in casa si tot ce inseamna fructe si zarzavaturi, dar siu aceastea trebuie sa stii sa le folosesti cu grija.Eu cred ca in mare masura am respectat ce mi-au spus sa fac, dar din pacata a recidivat din nou si s-a marit din nou la 3, 5 cm. Nu am renuntat am reinceput din nou alt ciclu de sedinte de chimioterapie, care sunt cu efecte negative mult mai puternice decat prima data, dar nu ma las batuta CRED si sunt convinsa ca vor avea un efect mai bun si impreuna cu alimentatia pe care am schimbat-o din nou si cu cateva remedii naturiste, voi reusi sa merg mai departe.Imi este chiar greu ca sunt momente dificile si mai ales ca avand si 3 copii mici si pe nimeni din famile sa te ajute decat un sot care sa se oicupe de tot, este foarte, foarte greu, dar nu am voie sa ma gandesc la ce este mai rau.decat ca am niste copii minunati care deja stiu ce se intampla si incearca in orice mod sa ma ajute un sot minunat care imi da forta si ma incurajeaza si am gasit niste prieteni minunati care ma sustin din toate punctele de vedere. deci pot sa va spun ca se poate sa treci peste aceste greutati si sa nu astepti moartea sa-ti bata la usa..aveti incredere mai multa in voi si in Dumnezeu si o sa fie bine.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 23-05-2012, 11:06:21 de către mihai 65
Draga RaulDuke si Marius 49 daca dorinta voastra de aface bine este curata, nu va incrincenati. Este adevarat ca acolo unde omul nu mai poate face nimic DUMNEZEU face minuni. Terapiile alternative sunt valoroase si isi au efectu atunci cind crezi in acestea si in EL. Ceea ce spune Marius49 este corect si se aplica. Este adevarat ca nu toate efectele si tratamentele au fost explicate de cercetarea concreta, dar nimeni nu poate nega evidenta existentei acestor terapii alternative. Crdeti in ele si icercati sa le dezvoltati cu buna credinta
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 11-02-2012, 12:12:15 de către RaulDuke
cimitirele sunt pline de toate tipurile de oameni in masura proportionala cu cati sunt si in viata. nu incerca sa fii spiritual, ca pur si simplu NU ITI IESE. moartea e aceeasi pentru toti. ti-am atras insa atentia ca poate rasplata eterna care urmeaza DUPA moarte, ei bine, asta NU e aceeasi pentru toti, si cred ca pentru cei care vand sperante false pe bani grei, pedeapsa va fi foarte greu de indurat ! desigur ca sunt si aceia care fac asta din pura prostie, ignoranta sau nebunie... ei sunt cei saraci cu duhul dar carora nu stiu daca le va apartine Imparatia Cerurilor... :D gandeste-te bine !

ti-am mai zis, vorbim dupa ce ai diploma de medic emisa de o facultate acreditata in mana. nici nu e nevoie sa practici, doar sa treci prin cei 6 ani, daca crezi ca mai esti in stare sa inveti pentru vreun examen... si sa-l mai si promovezi, lucru de care ma indoiesc sincer.

una peste alta, ma bucur ca ai decis sa inchei si sa imi lasi mie ultimul cuvant ! e pacat ca acesta sa apartina mincinosilor.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 11-02-2012, 09:44:02 de către Marius49
Daca e vorba de ``clic` pe Google e simplu de aflat ce inseamna ``Chitosan`` sau ``Cordiceps`` (printre altele).Produse testate de multa vreme clinic si care au inclusiv aprobarea FDA (chiar daca SUA au o industrie farmaceutica gigantica si-si protejeaza ``interesele`` si propriile firme).Apropo de Calciul enzimolitic amintit mai sus, el a luat inca din anii 90` medalia de aur la Targul de inventica medicala Einstein-New York.Restul e vorbarie desarta si bolnav-rautacioasa...In incheiere, imi pare rau ca am incheiat inainte spunand ca sunt pline cimitirele de Toma Necredinciosi.Rectific: sunt pline de baieti ``destepti``..
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 10-02-2012, 19:47:18 de către RaulDuke
la fel cum sunt pline si de sarlatani care vor sa vanda apa plata la pret de aur ! insa dupa parerea mea toti acesti sarlatani, mai ales ca cei pe care i-ai enumerat mai sus, trebuie sa se gandeasca si la ce poate ca, asa cum zice Scriptura, ar putea fi DINCOLO de cimitir... respectiv la variantele acelea de rasplata eterna pentru ce a facut fiecare in viata. poate ca toti cei care fac nenorocirile pe care le propovaduiesti inclusiv tu, ar trebui sa se gandeasca la asta foarte serios, doar din respect pentru faptul ca, chiar daca te gandesti ca este foartep putin probabil, totusi un loc ca iadul ar putea sa existe...

e clar cam pe la ce glezna a broastei se ridica toate "stiinta ta". AUTOimun este un termen pe care MEDICINA l-a inventat si nu ai dreptul sa-l folosesti in alt sens decat acela de declansare a imunitatii impotriva propriilor structuri ale organismului, ca in bolile AUTOimune, prietene, cum ar fi lupusul sau poliartrita reumatoida, etc ! apoi trebuie sa mergi MAI DEPARTE si sa iti clarific (daca poti) ce este aceea IMUNITATE. eu zis sa dai search pe google sau pe wikipedia macar, si sa te documentezi, pentru ca ii este clar oricarui medic stand de vorba cu tine ca nu stii CE este aceaa si cum se masoara sau macar apreciaza "imunitatea" sau performanta imunitatii unei persoane. nu imi pasa cine zici ca esti, cu ce mincinosi pe care ii contest oricand si oriunde stai de vorba, pana nu faci putina scoala nu poti sa tii predici decat oamenilor care nu stiu absolut NIMIC si carora imi permit EU, care STIU, sa le iau apararea.

foloseste-ti porcariile sa-ti tratezi propria persoana si familie, cand va fi nevoie, si cere-le si bani pentru asta, daca crezi cu atata tarie in aceste lucruri ! defapt io zic sa iti tratezi jumatate din neam CU aceste lucruri si jumatate FARA, si apoi sa publici un articol care compara cele doua loturi, si sa vedem ce iese! succes !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 10-02-2012, 17:04:13 de către Marius49
Dupa sedintele de chimioterapie imunitatea este aproape ZERO! Dar creand in organism un mediu propice pentru autoaparare ( in sensul acesta ``autoimun`) imunitatea creste in parametri normali.Eu vorbesc despre imensele resurse ale organismului pentru aparare.Acestea trebuie insa ``stimulate``.Stimate domn! Faptul ca avem cea mai mare incidenta in aparitia cancerului din Europa este o dovada evidenta ca romanii sunt de departe cei mai refractari in a cultiva ``noul`` sau ``si altceva`` decat cunosc ei.Iar odata ce am amintit despre DETOXIFIERE ( inclusiv despre Cordiceps care este un fabulos anticancerigen) eu gandesc ca am explicat clar ce inseamna A TE TRATA DE CANCER!!!!! Cursuri de medicina? Printre altele lucrez direct cu persoane deosebite: dr.Lucia Bubulac ( de la B1TV. si care intamplator imi este ruda), cu prof.univ.dr.Manescu Nicolae (chirurg la Craiova), prof.univ.Traian D.Stanciulescu (vicepresedinte Anatecor-terapii complementare), etc.etc.
Inchei poate putin rautacios dar asta e: din pacate de Toma Necredinciosi sunt pline cimitirele..
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 07-02-2012, 22:52:07 de către RaulDuke
intai ca in capul tau lucrurile nu par prea clare. fie si trecand peste faptul ca ai niste notiuni elementare pe care eu zic sa le revizuiesti inainte de a le folosi (cum ar fi "organismul autoimun", ce dracu mai e si aia ? e o notiune medicala ? nu prea cred!), si chiar presupunand ca exista vreo noima in toate balariile pe care le insiruiesti si cu care nu poti pacali decat oameni care nu ai nici o singura legatura cu notiuni elementare de biologie si bun simt stiintific, tot ai o problema conceptuala fundamentala: vorbesti de CHIMIOTERAPIE si RADIOTERAPIE impotriva unor notiuni (cum e alimentatia) care se refera la PREVENTIA CANCERULUI. chimioterapia si radioterapia NU SE FOLOSESC in preventia cancerului, ci odata ce acesta a aparut !!! clarifica-ti, te rog, aceste confuzii, poate mergi putin si pe la niste cursuri medicale propriuzise, si apoi poate vei fi mai indrituit sa tii prelegeri despre originea cancerului si metode de tratament sau preventie ! e spre binele tuturor. sanatate !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 07-02-2012, 17:48:27 de către Marius49
Ce ceaiuri domnule? Medicina alternativa este o imensitate de procedee! In Asia facultatea de medicina dureaza 7 ani.Facultatea de medicina clasica este 5 ani iar 2 ani faci si medicina aternativa.Iar daca alegi din start medicina alternativa faci 5 ani medicina alternativa si restul de 2 ani medicina clasica.Asa ca medicii au cunostinte din ambele domenii.Daca aveti impresia ca timp de 5 ani un student de medicina invata despre ceaiuri de papadie( cum luati in ras d-voastra), inseamna ca sunteti total neinformat.Eu am mai scris un urma cu cateva luni (mai sus) un comentariu referitor la cancer si mediul in care el se dezvolta ( premiu Nobel Otto Warburg), adica dezechilibru al PH-ului si slaba oxigenare a celulei.Cititi va rog macar articolele pe net despre Chitosan, Cordiceps, calciu enzimolitic, biozinc, etc.etc.RESTUL sunt discutii sterile si bazaconii..Romania este pe primul loc in Europa la incidenta de cancer.De ce? Simplu! Fiindca de exemplu in Olanda 80% din populatie este favorabila produselor naturale (minerale si vitamine NATURALE!) si nu vitamine si saruri de minerale ( cu asimilare neglijabila si cu toxicitate) din farmacii.Aparitia cancerului este favorizata extraordinar de modul nostru de viata( de hrana).Carnea, cafeaua, bauturile carbogazoase, etc, etc. au un PH acid ( premiul Nobel s-a luat tocmai pe studiile ce demonstrau ca celula canceroasa ( agentii patogeni in general) se dezvolta doar in mediu cu PH acid si slab oxigenat.Or Cordicepsul mai sus mentionat regleaza imunitatea ( de exemplu nu exista de zeci de ani operatie de transplant de organe fara administrare de Cordiceps-care e un produs natural si fara contraindicatii) si care ajuta celula sa functioneze in insuficienta de oxigen.Calciul enzimolitic este alcalin, iar Chitosanul echilibreaza PH-ul sangelui si limfei, inhiband astfel dezvoltarea celulelor canceroase si totodata activand imunitatea prin crearea uni mediu propice functionarii celulelor T (imunitatea noastra).Aici nu e vorba de ``simple ceaiuri`` ( OBSERV CU REGRET ca romanii confunda medicina alternativa cu niste simple ceaiuri sau descantece facute cu diverse obiecte!).Medicina alternativa vine sa rezolve acolo unde cea clasica nu da rezultate sau cand da rezultate o face cu imense costuri ( asta fiindca ORICE medicament de sinteza are reactii adverse si contraindicatii multiple).Eu nu am intalnit inca o persoana care avand un organ afectat sa se vindece complet.De ce? Pai luand medicamente tratezi efectul, NU CAUZA bolii! Organismul nostru are nevoie zilnica de 60 minerale! ( calciu, zinc, fier, cupru, crom, vanadiu, molibden, iod, etc.Carenta oricarui mineral in corp duce in timp la dezechilibre si diverse afectiuni: ex: lipsa de cupru duce la cardiopatie ischemica, lipsa se seleniu duce la anevrism de aorta, lipsa de zinc afecteaza producerea de ADN celular si de enzime, lipsa de crom si vanadiu favorizeaza diabetul, etc.etc.Medicina alternativa recomanda cu tarie consumul de suplimente nutritive pentru compensarea hranei sarace in nutrienti.Si asta deoarece cu varsta noi asimilam din ce in ce mai ptin din hrana (de ex. la 60 de ani tubul nostru digestiv mai produce doar 25% din sucul gastric produs la 20 de ani.De aici si slaba asimilare a nutrientilor, oricat de ``bine`` am manca.Vreti sa duceti o viata sanatoasa si fara a ajunge la o eventuala batranete cocarjat de boli si afectiuni? Ei bine, sa stim pe scurt o simpla afirmatie a medicului sef al casei regale britanice facuta cu timp in urma: ``In fapt exista o singura boala: slaba detoxifiere``!!! Deci, pe scurt: detoxifierea organismului invadat de toxinele din hrana, aer si apa si suplimentarea ABSOLUT necesara cu nutrienti.Astfel, organismul autoimun se poate apara singur.E atat de simplu...mai trebuie insa si acceptat dar si inteles acest mecanism ( greu insa, nu?) Dar, la urma urmei fiecare isi alege soarta.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 03-02-2012, 20:43:53 de către RaulDuke
asta e, da, dar totusi nu reiese ce anume vrei sa explici mai pe larg si ce alternative propui. dintre variantele cu "medicina naturista" suntem cu totii satui si suprasaturati de salate de cucuruz, ceai de curcubeu, pietre magice si bioenergii minunate, ca sa nu mai vorbim de pe cat de amuzantele pe atat de penibelele notiuni de genul nicolit sau escozul ! are cineva o varianta de tratament a cancerului superioara si ne-a scapat cumva ? un laureat la nobel care a fost trecut cu vederea ?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 02-02-2012, 18:18:14 de către Marius49
Chimioterapia si radioterapia sunt procedee ce otravesc pur si simplu intreg organismul.Pentru a distruge celulele canceroase se otraveste practic TOT organismul.De aici si rezultatul unei imunitati scazute..lucru ce duce apoi la.punctul de plecare.In urma cu 40 de ani in SUA apareau anual un sfert de milion de noi cazuri de cancer.S-a hotarat sa se aloce un miliard de dolari pe an cercetarii in acest domeniu.Rezultatul? 40 de ani mai tarziu si 40 miliarde dolari cheltuiti au dus la urmatoarea statistica: acum anual sunt peste jumatate de milion de noi cazuri de cancer anual! De ce? Nu poti sa nu te gandesti decat ca industria farmaceutica ar pierde enorm fara ``tratamentele`` clasice.Dar nu exista tratamente clasice fara reactii negative! Exista insa cele alternative.Dar, la urma urmei, fiecare dintre noi isi hotareste soarta! Pacat ca sunt in imposibilitatea de a explica pe larg.Asta e!
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 22:53:10 de către RaulDuke
nu ai pentru ce !
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 22:40:51 de către florea ionut
multumesc din suflet
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 22:32:28 de către RaulDuke
este absurd sa vii cu prognosticuri din acestea, oricine ai fi, inafara de Dumnezeu.

faceti un consult la un ONCOLOG, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, ca macar sa aflati cam ce sanse se ofera si cu ce anume se poate face un tratament, caci remisii s-au vazut, dupa chimioterapie, si unele care tin chiar si ani de zile.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 22:10:59 de către florea ionut
nu avem
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 22:09:38 de către florea ionut
deci mai are putin de trait toti zic ca maxim 3 luni
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 21:55:03 de către RaulDuke
din pacate nu poate fi operat, deci nu se poate spera la vindecare.
fara tratament aceasta boala progreseaza de obicei foarte repede, de ordinul saptamanilor sau cel mult lunilor, ajungand sa omoare bolnavul.

tot ce se poate face este tratament oncologic specific + tratament suportiv, in limitele tolerantei pacientului. variante de chimioterapie, radioterapie, alte tipuri de tratamente, simptomatice, etc, pot fi stabilite numai e un consult oncologic, cu scopul de a ameliora din simptome si a prelungi supravietuirea. aveti programare la un oncolog ?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 21:49:47 de către florea ionut
are 71 ani si de doua saptamani am aflat ca are aceasta boala grea
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 21:44:47 de către florea ionut
buna seara, tatal meu este internat la caracal a facut biopsia la craiova si are urmatoarea concluzie lob superior stang cu afectazie asociativa T4(revarsare pleurala)revarsare mediaspinalasi revarsat percardicM1OS(std4)nerezicopic
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 21:33:59 de către RaulDuke
da, intotdeauna se mai poate face ceva. intrebarea este CE ANUME...
trebuie sa ne dai mai multe informatii oficiale referitoare la diagnosticul tatalui tau, ca: diagnosticul COMPLET cu stadiul (probabil IV, caci ai spus mai sus de "grad", probabil asta ai vrut sa zici), pe unde anume are metastaze, daca are o biopsie facuta, ce tipuri de tratament a urmat, ce varsta si alte boli mai are, ce medici ati consultat, pe unde si ce anume v-au spus.
va astept cu detalii!
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 25-01-2012, 21:15:56 de către florea ionut
buna seara o intrebare am si eu: tatal meu a fost descoperit cu cancer la plamanul stang nivelul 4 se mai poate face ceva? va multumesc toti zic ca este prea tarziu
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 09-01-2010, 15:31:35 de către Marius49
Inca din 1932 s-a luat un premiu Nobel(Otto Warburg),pentru explicarea mecanismului aparitiei celulei canceroase.Toate cercetarile ulterioare,arata ca celula canceroasa se dezvolta in mediu acid(PH acid) si slab oxigenat.In acest mediu,ea nu numai ca se dezvolta dar sistemul nostru imunitar este inactivat( limfocitele T).Explicand extrem simplist,in cateva cuvinte,daca reusim sa mentinem PH-ul sangelui si limfei normal(7),celula canceroasa este inhibata.Diverse alimente au PH acid(bauturi carbogazoase-Cola,cafeaua,carnea,etc.).Ele nu sunt direct canceroase dar coborand prin aciditatea lor PH-ul organismului,creeaza un mediu propice dezvoltarii celulei canceroase.Dar cum realizam o usoara alcalinitate a tesuturilor,si o mai buna oxigenare a lor? Exista produse naturale realizate cu cea mai inalta tehnologie(inclusiv au primit grelele aprobari FDA-SUA),care realizeaza asta:CHITOSAN (printre multiplele lui actiuni,printre altele regleaza echilibrul PH-lui din organism si este probabil produsul cel mai studiat in ultimii ani),HOLICAN (resveratrol-un antioxidant redutabil),CORDICEPS( un imuno-modulator,stimuland activitatea leucocitelor),CALCIU ENZIMOLITIC( calciul este alcalin si acesta are asimilare de aproape 100%!).---------*

(*modificat de administrator)
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 08-01-2010, 16:56:42 de către aurelian.petre
Buna ziua! Familia mea este disperata deoarece fratele meu(56ani) a fost diagnosticat dupa bronhoscopie cu cancer pulmonar,fiindu-i afectata partea superioara a plamanului drept..El se afla de ieri(07 ian) internat la Filaret unde urmeaza sa-l investigheze la tomograf dupa care se va sti daca va putea fi operat .Ma intereseaza in ce constaTRATAMENTUL NATURIST despre care am citit maisus si de asemenea de unde pot sa procur TAHITIAN NONI JUICE.Dumnezeu sa va inecuvanteze.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 05-12-2008, 10:11:14 de către kora2008
doctorii spun ca boala e de vreun an . mama mea este foarte slaba. a slabit din cauza bolii. sunt disperata va rog sa ma ajutati . nu pot sa imi revin.
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 05-12-2008, 10:10:11 de către kora2008
Buna! Sunt disperata . ma a mea a a vut de 2 luni o tuse care nu ii mai trecea. a fost la meicul de familie de 2 ori si i-a spus ca nu are nimic la plamani. in cele din urma s-a dus si a cerut trimitere pentru radiografie. i s-a descoperit o tumora. inca nu se stie ce fel e tumora. a facut bronhoscopie. urmeaza tomografia. mi-e teama fosrte tare. plang intruna sunt disperata. nu stiu ce sa fac ca sa fie bine. credeti ca tratamentele naturiste sunt bune?
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 21-11-2008, 14:32:47 de către catalin2w
Buna! Vin si eu cu o veste trista,poate ma ajuta cineva cu o informatie : tatal meu a fost operat de 2 sapt pt o tumoare maligna la plamanul stang.in 2 dec mergem la control cu ideea de a face citostatice,idee ce nu mi surade."anacristina" as vrea sa te intreb cum se simte tatl tau in urma tratamentului si in ceea ce priveste tratamentul naturist,despre ce e vorba?merci
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 00:00:00 de către ve_ro
...Sa vedeti ce minune!intre doua sedinte de citostatice(fiind diagnosticata cu neoplasm pulmonar),am fost la Sovata sa-mi oxigenez plamanii,si acolo am cunoscut o persoana care mi-a recomandat TAHITIAN NONI JUICE despre care am citit ca are multiple calitati terapeutice(ca si supliment nutritiv)respectiv de antioxidant,imunostimulator si antitumoral,precum si aceea de a atenua efectele negative ale citostaticelor.Ei bine,am cumparat o ladita cu 4 sticle de 1 litru si la urmatoarea sedinta de cito,nici tu greturi nici intoleranta la mirosuri,nici vome;nu stiu daca va avea efectele laudate,insa nu-i oare minunat ca pot manca orice (este permis )in timpul citostaticelor,ca nu ma mai simt sfarsita-caci numai cei care fac chimoterapie stiu ca efectiv poti sa mori de inanitie din cauza greturilor si vomelor?! Doamne ajuta!
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 00:00:00 de către anacristina
Tatal meu are acelasi tip de cancer.A fost operat si acum face chimioterapie.Am citit despre un remediu naturist care ar indeparta orice fel de tumoare dar nu poate fii urmat decat la 2-5 luni dupa operatie sau dupa chimioterapie, deci tatal meu inca nu o poate urma.Sper din tot sufletul ca tatal meu sa reziste si sa o poata urma.Stiu 2 persoane care au urmat aceasta cura si acum sunt bine.Daca vrei detalii raspunde-mi tot aici!
Cancer la plamani - ce pot sa fac? 00:00:00 de către DomnulXXXL
Urmariti sa faceti un tratament naturist. Acestea dau rezultat in cazurile cele mai disperate.
paps cl. 3 ASCUS-HGSIL ??? 00:00:00 de către jenifer
multumesc dr. EVELYN, asa am sa fac, chiar mi-a spus ca voi face un chiuretaj biopsic dupa care crede ca ma opereaza. v-as ruga daca vreti sa-mi spuneti in ce consta ac. interv. si ce riscuri comporta. oricum trebuie sa merg mai departe! m-am hot. sa nu mai mananc proteine(carne). ce ma sfatuiti?va multumesc f mult. pe 22 apr e a 16-a zi in care ma duc la biopsie.zile frumoase va doresc! jenifer
paps cl. 3 ASCUS-HGSIL ??? 00:00:00 de către Dr.Evelyn
sa ramii cu medicul tau
leucemia sau nu? 24-05-2009, 17:52:12 de către mirceaolimpiu
Subiect: leucemia sau nu?
Buna ziua, ma numesc Mircea Olimpiu iar mama mea are 80 de ani si de curand a fost diagnosticata cu cancer al maduvei osoase (mielom multiplu). M-am oprit asupra tratamentului Breuss, dar in cazul leucemiilor tratamentul este putin diferit, in sensul ca nu se poate face tratamentul total al cancerului, bolnavul trebuind sa manance (asa spune R. Breuss), putand sa manance orice, cu exceptia "carne, branza si supa". Aceasta formulare este ambigua dupa parerea mea, ce fel de supa nu are voie bolnavul sa manance, supa de carne numai, sau orice fel de supa, incusiv supele de legume ? Sunt intr-o mare dilema : ce fel de regim alimentar sa-i aplic mamei mele, concret, daca incep acest tratament Breuss. Pentru ca in cazul celorlalte tipuri de cancer, autorul R. Breuss aplica tratamentul total, numai sucul Breuss si ceaiuri, timp de 6 saptamani. Ma poate ajuta cineva (eventual o persoana care a suferit de aceasta maladie, mielom multiplu) ? Va multumesc din inima ! ----------------*


(*modificat de administrator)
leucemia sau nu? 00:00:00 de către ella2312
Subiect: leucemia sau nu?
multumesc de urare D3D. nu am mai avut tip sa intru pe net de ceva vreme. Dar vreau sa va spun ca acum sunt foarte optimista deoarece dupa prima cura sotul meu a intrat in remisie totala(adica nu i-au mai gasit celule canceroase in sange). De atunci au urmat 2 cure de consolidare , urmeaza cateva sedinte de radioterapie si dupa aceea tratamentul ambulatoriu care se va intinde pe aproximativ 2 ani. Medicii ne-au dat sperante foarte mari si se pare ca nu intra in calcul transplantul de maduva dat fiind faptul ca a raspuns atat de bine la tratament. In ceea ce priceste medicul este un medic extraordinar(Petrov Ljubomir, la clinica de hematologie din Cluj Napoca). DAca mai stiti pe cine cu astfel de probleme il recomand din tot sufletul. Cat despre personal.... ce sa mai zic? sunt de nota 12.
leucemia sau nu? 00:00:00 de către D3D
Subiect: leucemia sau nu?
Cel mai bine este sa consulti un medic cu adevarat specialist in asa ceva si sa nu te iei dupa ce spun altii....
Nu altii iti dau sanse ella.......
Credinta in Cel de sus este totul.......nu va pierdeti speranta
Dumnezeu sa va dea sanatate......
te as sfatui tot pe internet sa te uiti la detalii despre tipul leucemiei si terapii metode de medicatie dar nu in ultimu rand consulta un medic foarte specialist daca putem sa i spunem asa.....

26241 com 1 2 3 4 ..... 259260 261 262263 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp