tumora de cec... tratamentul este discutabil

Secțiunea: Alte tratamente in cancer
2 comentarii 1
1 moiseanu
1 moiseanu [2c]
21-03-2009, 21:52

Membru din 21-03-2009

Subiecte: 2

Comentarii: 2

Buna seara,
As dori un sfat, daca se poate de la un medic oncolog,(dar astept si alte pareri ale persoaneor aflate in aceeasi situatie) legat de problema de sanatate a tatalui meu.Are 63 ani si in urma cu 1 luna a fost operat de tumora de cec.In urma operatiei, rezultatul biopsiei a fost adenocarcinom stadiu 2A T3N0M0, grad de diferentiere G1-G2.Au fost examinati 12 ganglioni.Am cerut parerea a 2 medici oncologi cu privire la o eventuala cura cu citostatice si ambii mi-au spus ca tratamentul este discutabil. In protocol se specifica ca pt stadiiile I si II nu sunt obligatorii citostaticele, Cu toate acestea, ele pot fi administrate pt prevenirea unei eventuale recidive, dar oricum nu cu probabilitate de 100%. Intrebarea mea este ce sa fac?Care ar putea fi probabilitatea unei recidive? Si pe de alta parte care ar putea fi urmarile negative ale citostaticelor?Pot agrava sau produce ele insele boli grave ale organelor? Venele devin inutilizabile dupa tratament?Este recomandat si un tratament naturist in paralel?ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat.Multumesc mult si astept pareri cat mai urgent deoarece saptamana aceasta tatal meu ar trebui sa inceapa tratamentul cu citostatice si nu stim ce hotarare sa luam.
2 alf66
2 alf66 [4c]
21-03-2009, 21:52

Membru din 25-11-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 4

Buna seara
va recomand sa cititi si pe net opinii despre problema Tatlui dvs.
Dar cel mai important va recomad sa cititi, daca nu e tarziu pana vine comanda prin Posta , cartea despre cancer a lui Adolf Breuss, sau tot ce mai gasiti pe net despre aceste tratamente!
in unele clinici mai importante din strainatate se aplica de mai multi ani ca si tratament adjuvant sau unic in astfel de afectiuni! - se pare cu succes!
Daca va mai pot ajuta cu inf., ... ?
Sanatate!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp