Tratamente cancer

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
32 comentarii 1 2
21 radicus
21 radicus [411c]
15-04-2010, 15:15

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

poate nu ma fac bine inteles, spitalele nu incaseaza profit, asta spuneam. Venit are si un cabinet cu 2 angajati, daramite un spital cu 700 angajati. In Romania statul controleaza asigurarile. Daca homeopatia ar fi mai eficienta si mai ieftina, atunci, in mod sigur statul ar renunta la decontarea sumelor cheltuite pe terapii scumpe si ar incuraja medicii sa foloseasca metode din homeopatie - teoretic mai ieftine. De ce nu face statul acest lucru? S-au infiltrat si in guvern spioni ai companiilor farmaceutice? Mai bine sa nu continuam cu teoria conspiratiei. De fapt lucrurile sunt clare. Aceleasi efecte sunt si in Congo si in Romania si in SUA. Metodele alternative nu sunt deloc mai eficiente si de multe ori ajungi la un cost mai mare decat daca s-ar aplica tratament oncologic. Nu de mult timp citeam de un caz in care o femeie cu cancer avansat dorea sa faca tratament alternativ cu tot felul de minunatii scoase pe piata "dupa ani de cercetari", tot felul de sucuri cu 100 ron sticla, suplimente nutritive, dar costurile lunare depaseau 3.000 ron si nu-si permitea. Daca avea atatia bani si facea tratamentul crezi ca s-ar fi insanatosit? Ma indoiesc.
Chiar si tu spuneai ca homeopatii iau bani, ei nu fac munca de caritate. Scopul lor e clar profitul cat mai mare, spre deosebire de o clinica de stat. Daca homeopatii stiu ca dupa chimio/radioterapie pacientii nu mai au nicio sansa de vindecare sau de prelungire a vietii, de ce crezi ca ii primesc cu bratele deschise si ii imbata cu fel de fel de povesti frumoase cu oameni vindecati aflati in situatii mai proaste? De ce nu le spun din start ca nu mai pot nici ei sa faca ceva? De ce le incaseaza banii frecandu-si mainile si avand un ranjet sfidator?

Si cum tu dai interviuri si articole o sa postez si eu unul:
DIAGNOSTIC PENTRU ORICE
Câinele nostru e sănătos. Asta ne-a spus doctoriţa de la un cabinet de biorezonanţă, crezând că o consultă, de fapt, pe bunica. În goana după bani, unii medici susţin că pot afla totul despre bolnavi analizându-le doar o şuviţă de păr. Am verificat acest lucru: în loc să-i tundem o şuviţă bunicii, am dus la control un smoc din blana unui câine-lup. Aparatul-minune de diagnosticat n-a mirosit nimic. Un reportaj filmat cu camera ascunsă.Totul a început cu o programare telefonică. Bunica noastră se mişcă greu dar, nu-i aşa, banii ei sunt bineveniţi. Deci, poate fi consultată chiar dacă nu vine la cabinet.

Discuţie telefonică Reporter- Patroana cabinetului
- O doare spatele. Cum pot să fac să o aduc la dumneavoastră?
- Puteţi să-i aduceţi o şuviţă de păr. Nu-i nevoie să o aduceţi pe dânsa.
- Păi şi dacă-i aduc o şuviţă de păr, ziceţi dumneavoastră că e suficient?
- Da. Şi îi spun tot atâtea lucruri ca şi când ar fi dânsa acolo. Se face o investigaţie generală.

Luăm un smoc de păr din blana unui câine lup. Vrem să verificăm, astfel, dacă aparatul cel sofisticat va înţelege gluma proastă şi va piui în vreun fel. Baloo, bunica noastră de ocazie, n-are nimic împotrivă.

- De la bunica Baloo, un smoc de păr pentru analize.

Cabinetul este aglomerat. După o aşteptare de aproape o oră, smocul de păr ajunge pe masa doctoriţei. Iată concluziile:

Discuţie Reporter- Medic, CAMERĂ ASCUNSĂ
- Sfatul aparatului este să acordaţi sănătăţii o mai mare atenţie. Dânsa trebuie să-şi acorde o atenţie mai mare. Dar are nişte...date din astea foarte bune.
- Păi ea e viguroasă. Nu pot zice că face "roata" prin casă dar...se mişcă!
- Sănătatea îi este destul de bună. Emfizem pulmonar... la stomac, reflux esofagian...
- Adică râgâie.
- Da.
- Uneori îi spun că e needucată. Acum constat că e o boală.

Doctoriţa ne completează o scrisoare medicală, apoi ne face o reţetă. Plătim 8o de lei. Aparatul nu a înţeles nimic din această capcană, medicul la fel. Dealtfel, nu suntem singurii clienţi ai cabinetului care se îndoiesc de calităţile aparatului-minune.

Mihaela Vătafu
- Pe mama o durea spatele. I-a pus o curea pe cap, la încheietura mâinilor şi la picioare. Doamna doctor a început să tasteze: stomac.... despre duoden, colon... La ochi i-a spus că nu distinge culorile. M-a pufnit râsul. Am intrat imediat la bănuieli. La câte i-a spus, trebuia să moară în primele două minute.

Noi ne-am întors la doamna doctor să îi spunem că a diagnosticat de fapt un câine.

Discuţie Reporter- Medic
- Nu vi se pare că ce faceţi dumneavoastră se numeşte, oarecum, escrocherie?
- Nu. Nu mi se pare.
- Spuneţi că are o stare generală bună, bunica noastră.
- Da.
- Ce-i recomandaţi să facă cu coada? Bunica noastră este un câine lup. Dacă n-aţi observat.
- Deci, căţeii au probleme foarte mari de dietă.
22 scarface
22 scarface [78c]
15-04-2010, 17:11

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Bun, lasand la o parte lucrurile care nu au deface cu tema, deci esti de acord cu mine ca un spital nu face nimic pe gratis ?
23 scarface
23 scarface [78c]
15-04-2010, 17:25

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Iara incepi cu "daca " si cu "parca"..lasa prostiile astea de argumente de parca ar sta doua babe de vorba la un colt de strada, cu astfel de fraze nu se poate afla nici un adevar. Daca vrei iti pun si eu 100 de cazuri care vorbesc in defavoarea ta, chiar de aici din forum....
Hai mai bine sa comparam lucrurile care se pot compara. Esecuri, pacaleli si prostii exista peste tot.
24 scarface
24 scarface [78c]
15-04-2010, 17:44

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Ha ha ha, hai ca esti nostim. Desi aici nu este vorba de biorezonanta, ca sa poti sa intelegi biorezonanta iti trebuie intai cateve cunostinte elementare. Ti-ai ales iara un exemplu foarte prost , la fel de prost ca si tipul care a facut un reportaj la ceva fara sa stie nimic despre acel aparat.

Aparatul de biorezonanta nu are cum sa stie nimic daca parul apartine la catel, caine, pisica, urs, om, sau purice. El compara numai anumite frecvente de rezonanta analizate dintr-o proba si care sunt comparate cu niste date salvate in computer.
In general insa aparatele de biorezonanta serioase analiza se face prin timitere aunor frecvente in ureche si nicidecum prin scanarea parului.

Deoarece frecventele salvate in computer sunt frecvete care aparzin numai anumitor organe din corpul uman si parul de caine sau orice par pus la scanare raspunde ca orice alta materie la acele frecvente in care nu scrie "Eu sunt caine" sau "Eu sunt Xulkescu - ci e frecventa ca orice alta, fara nici o alta informati suplimentara, nu poate depista de nimeni de la ce animal sau om provine parul acela.

Este ca si cum te-ai duce la doctor si l-ai minti ca te doare spatele cand de fapt de doare talpa si i-ai reprosa ca este doctor prost ca nu si-a dat seama ca te doare spatele
Sau ca si cum masori kilogramele cu metrul si inteligenta cu sublerul.
Aparatul ala nu a fost facut pt, caini si nici pt. a sesiza diferenta intre un caine sau un om.

Exemplu dat de tine denota numai necunoasterea TOTALA fata de modul de functionare a unui aparat conceput pt.. un anumit scop si nu pt ce a fost intrebuintat in acel reportaj cu camera ascunsa.

Daca ii duci par de la un om care a murit o sa livreze informatia de la timpul in care a fost tuns parul si nicidecum nu vei afla daca omul mai traieste sau nu.

Dar prostia este mare, necunoasterea la fel de mare si dorinta de a se afisa ca destept lin fata fraierilor la orice ocazie nu lipseste nici in cazul la astfel de reporteri.

Te sfatuiesc pe viitor sa chibzuesti mai bine ce scri si pui aici caci lucrurile raman scrise si nu mai merge sa le mai iei inapoi.
25 radicus
25 radicus [411c]
15-04-2010, 19:18

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

daca asa spui tu, maestre, inseamna ca asa e.
26 scarface
26 scarface [78c]
16-04-2010, 09:46

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Bun, lasand la o parte lucrurile care nu au deface cu tema, esti de acord cu mine ca un spital nu face nimic pe gratis, adica fara a incasa bani pt. tratamenetele facut in cazul cancerului ?
27 RaulDuke
27 RaulDuke [7763c]
03-05-2011, 23:11

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

scarface, te referi la spitalele din romania ? apoi... nu inteleg intrebarea ta. cum adica sa nu incaseze bani ? normal ca incaseaza bani, altfel daca doar CONSUMA banii pe un caz si nu primeste bani pentru el de la casa nationala, sansele sunt ca pentru cazul urmator nu va mai avea nici un ban. sau te gandesti la altceva ? sper ca nu te gandesti la profit sau ceva :D caci asta ar fi cu adevarat amuzant !
28 popa maria
28 popa maria [1c]
21-04-2015, 01:06

Membru din 20-04-2015

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Eu m-am vindecat cu tratament naturist, azi nu mai eram daca mergeam pe chimioterapie .De ani de zile aveam probleme cu ficatul şi pancreasul, ultimul diagnostic fiind cancer la pancreas cu metastaze la ficat gradul IV ,am consultat diferiţi doctori, fără a obţine îmbunătăţiri. Am urmat o dietă strictă 16 sedinte de chimioterapie şi am luat multe medicamente pentru a lupta împotriva problemei, pe care o controlam doar într-o anumită măsură.
Mai apoi s-a dezvoltat o boală de rinichi şi starea mea fizică s-a deteriorat rapid.
Într-o zi, un prieten mi-a dat adresa doamnei doctor Mirela Wagner şi mi-a recomandat să-i scriu. Plina de speranţă, am scris imediat .
Fără să cunoască istoricul suferinţei mele, ea a stabilit acelaşi diagnostic ca şi ceilalţi doctori. Dna.Wagner Mirela mi-a dat să urmez un tratament cu ciuperci timp de 8 luni , sub observaţie strictă.
Deşi nu a fost plăcut, a fost în final încununată cu succes! Azi, mă simt mai bine decât oricând. Pot mânca de toate şi nu mai simt nici un simptom al vechilor probleme. Pot într-adevăr recomanda tratamentul , pentru că m-a făcut să mă simt din nou o fiinţă fericită.
Cu recunoştinţă,
Popa Maria
29 Flaviu Paun
29 Flaviu Paun [7c]
02-05-2016, 17:36

Membru din 02-05-2016

Subiecte: 0

Comentarii: 7

topicul acesta este plin de erori, in primul rand, indiferent de cat de simpla este interventia chirurgicala, de ce sa alegi sa fii operat cand poti sa te vindeci fara sa te operezi?
in al doilea rand tratamentele naturiste te vindeca 100% daca le iei corespunzator. Chimioterapia nu este buna, uneori salveaza vieti dar din pacate foarte putine, asta daca ai un sistem imunitar de fier. Tratamentul naturist este foarte simplu si il puteti gasi pe ------*

(*modificat de admin)
30 RaulDuke
30 RaulDuke [7763c]
03-05-2016, 11:49

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (Flaviu Paun, 02-05-2016, 17:36:47):


Flaviu Paun, nu esti decat inca un sarlatan/mincinos/psihotic. Forumul acesta e obisnuit cu asa ceva. Tine-ti ideile nocive pentru tine, te rugam!
31 Miryam
31 Miryam [1c]
19-05-2021, 17:43

Membru din 19-05-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Buna ziua. Vreau sa scriu un pic din povestea mea poate va mai ajuta si pe altcineva. Cu cateva zile inainte de Sfintele Pasti am simtit un nodul la san, fiind pentru prima data m am speriat si mi am facut programare la ecografie. Dna doctor mi - a spus ca nu este un singur chist, ca sunt foarte multe simpli, grupati ca imi recomnada rmn birads 3. Nu am avut multe informatii asa ca am inceput sa citesc pe internet ceea ce m a speriat ingrozitor mai ales ca am vazut ca rmn-ul se recomnada doar in cazuri de mari suspiciuni. Am reusit sa ma programez la rmn peste 1 luna de la ecografie si in acest timp am simtit efectic ca ma cuprinde panica ca poate fi ceva mai rau. Am cautat pe net,, retete,, ceaiuri care ajuta dar cel mai important am gasit Acatistul Maicii Domnulu Pantanassa(vindecatoarea de cancer) pe care l-am citit in fiecare seara si m am rugat. Pentru linistea mea sufleteasca am mers sa mai fac o ecografie deorece o luna de așteptare pana la rmn mi se parea mult. La a doua ecografie mi s a spus ca am mastoza fibrochistica birads 2 adica ceva in totalitate bening cu recomnadarea sa nu port sutiene cu sarma, sa nu dorm pe spate chiar si dimensiule chisturilor erau mai mici decat cele de la ecografia de acum cateva săptămâni. Urmeaza sa merg totuși si la rmn dar atât as vrea sa spun medicina trebuie sa se impleteasca cu credinta si cand va e mai greu rugați-vă pentru ca minuni exista.
32 bibi11
32 bibi11 [1c]
30-05-2021, 10:45

Membru din 30-05-2021

Subiecte: 0

Comentarii: 1

Răspuns pentru (Miryam, 19-05-2021, 17:43:27):

Va dau citeva variante de vindecare
1Alimentatie neprocesata in special fructe si lapte dar lapte nu din magazin pasteurizat pt ca e distrus tot ce e bun din el.Ar fi cel mai bun de capra dar sa nu il fierbeti.Deci alimente vii nefierte sau fripte.
2 O data la 4 zile tineti post doar cu apa.In timpul postului faceti protocolul cu MMS SI DMSO si ARGINT COLOIDAL DE 10 PPM.
Pt protocol MMS si DMSO http://www.revivaliq.ro/ +4 0727 775 106
Pt Protocol Argint coloidal https://www.aquanano.ro/index.php 0214240504
3.Luati legatura cu https://www.facebook.com/mirela.wagner https://www.facebook.com/groups/vindecarecancer
4.Protocolul cu Tamiie sacra boswela sacra https://www.facebook.com/smirnasitamaie/ 0759087958 va explica cum se ia.
Răspunde la topic
32 comentarii 1 2
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp