Tratament pentru ameliorarea efectelor radiologiei

Secțiunea: Radioterapie
2 comentarii 1
1 OanaKis
1 OanaKis [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Tatal meu a fost diagnosticat cu leiomiosarcom moderat diferentiat cu activitate mitotica si celule gigante multinucleate. Trebuie sa faca sedinte de radiologie timp de 5 saptamini. Stiu ca vor aparea efecte secundare groaznice.
Va rog sa-mi spuneti daca exista un tratament care sa se faca in paralel pentru a-i intari sistemul imunitar. Ma refer la un tratament naturist. Ce are voie si ce nu sa manince.
Vitamina C e posibil sa provoace dezvoltarea mai rapida a celulelor canceroase??
Va rog din suflet sa-mi raspundeti cit mai repede!
2 VH
2 VH [2c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Ma bucur enorm pentru ca recurgi la metode naturiste pentru problema tatalui tau. Pentru ca ce e natural-natural ramane. Exista un tratament naturist produs in exclusivitate de un renumit toxicolog profesor Arthur Furst. Produsul se numeste ,,Betaguard` si este recomandat cu mare succes in special persoanelor care fac citostatice, a celor care se expun radiatiilor de tot felul. Este un produs pur natural fara efecte secundare. Se poate procura doar de la distribuitori. Cat despre vitamina C depinde e obtinuta pe cale sintetica? Eu consum vitamina C de la firma care produce Betaguardul; pot sa inghit chiar si 4-5 pastilute, nu-mi fac nici un rau doar ma voi simti mai energica. De ce? Pentru ca am garantia calitatii si stiu ca componentele vit.C sunt pur naturale cu extras din lamaii, portocale si grapefruit. Vali ma numesc si sunt o femeie in varsta de 28 ani. ----
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp