s-a gasit solutia pentru cancer?

Secțiunea: Alte tratamente in cancer
4 comentarii 1
1 maria 90
1 maria 90 [4c]
30-03-2010, 23:58

Membru din 29-03-2010

Subiecte: 6

Comentarii: 4

s-a gasit oare solutia pentru orice tip de cancer sau se va gasi?
sau exista vreo metota pentru o viata mai lunga?
2 Mr. Nick
2 Mr. Nick [70c]
29-03-2010, 23:34

Membru din 07-03-2011

Subiecte: 2

Comentarii: 70

DUMNEZEU, El este soluţia!!! Cu credinţă în Dumnezeu se poate vindeca absolut orice, credeţi-mă pe cuvânt de onoare. Medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă.


Toate cele bune!
3 maria 90
3 maria 90 [4c]
30-03-2010, 00:56

Membru din 29-03-2010

Subiecte: 6

Comentarii: 4

aveti dreptate dumnezeu e singura noastra vindecare el ne poate vindeca de orice boala. dar cel putin speram ca cineva a gasit solutia sau o va gasi. multa sanatate
4 Mr. Nick
4 Mr. Nick [70c]
30-03-2010, 23:58

Membru din 07-03-2011

Subiecte: 2

Comentarii: 70

Stimată d-nă Maria,

Soluţii există, chiar foarte multe, dar nu toţi oamenii pot beneficia de ele, din diverse motive. Am o rudă care are o prietenă foarte bună. Acea prietenă cunoaşte un băiat de 12 ani, care s-a vindecat de cancer cerebral. Nimic impresionant! Partea impresionantă abia urmează. Medicii i-au spus că va muri în câteva zeci de zile, dar el, credincios fiind, a fost la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti, unde s-a rugat la moaştele Sfântului Nectarie Taumaturgul. După câteva zile a avut un scaun foarte închis la culoare, ceea ce l-a speriat foarte rău. Frica l-a determinat să meargă la un consult medical. Medicii au rămas stupefiaţi. Tumora cerebrală a dispărut ca prin minune!!!
DUMNEZEU este minunat. Sfântul Nectarie s-a rugat pentru acel tânăr, iar Dumnezeu a făcut acel miracol :) Vă imaginaţi ce credinţă puternică a avut? Incredibil!

În concluzie, cu ajutorul credinţei în Dumnezeu se poate vindeca absolutamente orice, Slavă Domnului.
Toate cele bune şi multe binecuvântări!
P.S. - Iniţial nu am vrut să vă scriu această întâmplare, pentru că m-am gândit că nu veţi crede, dar "ceva" m-a "împins" să vă scriu, fără a avea vreo reţinere. Întâmplarea este 100% reală!




În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, Dumnezeu dispune!
Medicul tratează, DUMNEZEU vindecă! ←
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Răspunde la topic
4 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp