Risc CETUXIMAB

Secțiunea: Cancerul de rect (rectal)
3 comentarii 1
1 necsulescu diana
27-11-2014, 11:40

Membru din 22-09-2010

Subiecte: 2

Comentarii: 1

Buna ziua,tatal meu a fost diagnosticat in 2010 cu cancer colo rectal...a fost radiotraratat, operat si apoi a facut 3 serii de chimioterapie...din pacate tumora nu s-a oprit din evolutie cuprinzanu-i acum zona pelvina...am obtinut tratamentul cu CETUXIMAB ,insa medicul chimoterapeut ne spune bca este prea riscant ....noi nu stim ce sa facem in conditiile in care tata nu mai poate nici macar merge fiindca tumora ii apasa pe un nerv spinal.Rinichii ii functioneaza fiindca are montate 2 nefrostome,dar cu valori ale creatininei de 1,6 si uree de 139 ni s-a spus ca riscul tratamentului cu CETUXIMAB este f mare. Precizez ca alte boli nu are , inima este ok,ficatul la fel ,hemoglobina este de 10,4
As vrea sa stiu parerea unui medic sau din experientele altor pacienti cum decurg lucrurile cu acest tratament sau daca cunoasteti cazuri carora le-a fost fatal


multumesc din suflet !
2 MARTON
2 MARTON [617c]
27-11-2014, 18:59

Membru din 08-06-2014

Subiecte: 15

Comentarii: 617

Da clik pe numele meu unde imi trimiti pe privat o adresa de mail , si in loc sa-ti trimit cazuri de deces iti voi trimite cazul meu unde am invins o tumora situata langa coloana vertebrala care unea muschiul spatelui de colon care a fost dizolvata si eliminata in totalitate in numai un an , si doua tumori pe plamani care stagneaza tot de un an si sincer sa fiu nici doctorul si nici eu nu eram convinsi ca se va putea asta mai ales ca nici eu din cei aproape 100 de pacienti cu care vorbesc nu am gasit un caz care sa fi reusit sa scada la jumatate macar, si eu am avut rude care au decedat de cancer.Daca vrei putem discuta si la telefon.
optimismul si sprijinul cheia vindecarii
3 RaulDuke
3 RaulDuke [7763c]
28-11-2014, 18:05

Membru din 12-04-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 7763

Răspuns pentru (necsulescu diana, 27-11-2014, 11:40:12):


din pacate da, tratamentul cu cetuximab implica niste riscuri si nu poate fi aplicat la oameni cu o stare generala de sanatate prea rau alterata. tot din pacate, decizia de a trata cu cetuximab este numai in mainile oncologului curant, care nu cred ca poate fi obligat sa faca ceva ce considera contraindicat. cred ca ce e mai important in acest moment este ca simptomele lui sa fie, de o maniera maximala, tratate, din moment ce deduc ca boala lui de baza nu mai poate fi tratata prea eficient. de asemenea, datele medicale pe care le furnizezi sunt mult prea putine si nu pot sa-mi fac o idee prea clara despre cazul vostru.
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp