Oare ce ar putea fi?

Secțiunea: Interpretare explorari imagistice
1 comentarii 1
1 Cvlaura
1 Cvlaura [0c]
23-10-2023, 19:20

Membru din 23-10-2023

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua , surorii mele i-a iesit la CT discrete bronsiectazii cilindrice difuze, cu ingrosarea peretilor bronsici, fara impactari mucoide, decelabile la momentul examinarii
Micronodul pulmonar mixt cu periferie in geam mat , de 6mm la nivel postero bazal dreapta, nespecific, cel mai probabil cu substrat imflamator/infectios
Ideea e ca ea se simte rau in ultima perioada , manifestarile sunt tensiunea si pulsul cresc exagerat, are ameteli, dureri de cap, dureri puternice in piept ca si niste furnicaturi/intepaturi zice ea, se inroseste pe fata pe piept, o tin intepaturile si in spate, ii amorteste mana si piciorul stang, uneori amortelile/furnicaturile urca spre gat, de ceva timp o doare si in abdomen. Am facut analizele pentru feocromocitom si au iesit negative . Ea este operata si de tiroida, este scoasa toata tiroida, iar momentan la un an dupa operatie inca nu este stabil TSH ul, are si un microprolactinom in Hipofiza.
Si ce am mai observat la ultimile analize sanguine, ca VSH ul este marit, trebuie sa fie 20 si este al ei 40.
Ce ar putea sa fie? Va rog sa ma ajutati! Suntem disperati , am fost la multe controale si nimeni nu i poate gasi nimic, pneumologul la rezultatul de la ct i-a dat ceva medicatie pentru imunitate , iar cu acel micronodul a zis ca sa l tina sub observatie!
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp