Cum pot sa o salvez pe maicutza mea .. adk pancreatic IV?

Secțiunea: Cancerul de pancreas
3 comentarii 1
1 babytree
1 babytree [3c]
16-11-2009, 10:30

Membru din 09-04-2009

Subiecte: 5

Comentarii: 3

Buna ziua! Ma adresez dumneavostra cu marea rugaminte de a mi se raspunde la intrebare: mama mea a fost diagnosticata cu adk pancreatic st. IV, epicriza finnd urmatoarea: reevaluare diagnostica si terapeutica cunoscuta cu M1 hepatice de origine neprecizata. S-a practicat laparotomie exploratorie prin care s-a gasit T2-3 pancreatic corporeocaudal si multipme M1 hepatice-bio. Urmeaza sa luam si rezultatul biopsiei, care de altfel este de fapt o certitudine pt medic, stiind ce are. Mi se spune ca nu are sanse cu citostatice, acestea distrugandu-i ficatul. De altfel, nici naturistele se zice ca nu au efect. Am gasit si eu numeroase ciuperci, si vestitul ceai chippewa indian. Se spune ca face minuni. Stie cineva ceva despre acest ceai??? Mi s-a mai dat urmatorul tratament:
Immun-Assist (de la Aloha) 3/zi
Reishi Red (de la Aloha ) 3 /zi .
Bio-Sylimarina ( de la Aloha) 4/zi
Agaricus (de la Aloha) 3/zi
Cordyceps (de la Aloha) 3/zi
Se spune de asemenea ca face minuni. Face minuni in stadiu terminal sau arunc banii pe fereastra???
Daca mama nu ar face chimioterapie, ce sanse de viatza ar mai avea?? Nimeni nu-i mai da mai mult de 6 luni. Cine ar putea sa-mi dea sfaturi, ca nu stiu ce sa mai fac ... Va multumesc din suflet, sanatate ca-i mai buna decat toate si Doamne Ajuta!!!!
2 theolina
2 theolina [2c]
15-11-2009, 12:54

Membru din 15-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 2

Buna!Sunt aproape in aceeasi situarie.Mama mea a fost diagnosticata recent cu cancer de col uterin stadiul 3 B.O colega de-a tatalui meu a auzit de produsul Ganoderma printr-un prieten de familie al carui tata a fost salvat de acest produs...Adica de aproximativ un an supravietuieste datorita lui cand medicii i-au dat o luna de viata.Are leucemie.Nu cred ca e reclama.Insa citisem pe un forum ca sunt mai multe firme producatoare iar una dintre ele nu are produse de calitate in sensul ca medicamentul contine doar 1 % din ciuperca respectiva.Cele recomandate ar fi produse de Aloha medical USA...ceva de genul..nu mai stiu denumirea exacta.Si eu sunt cat se poate de sceptica insa o sa incerc..nu am nimic de pierdut in afara de bani,dar macar imi da speranta.Vad ca ai postat comentariul cu mult timp in urma.Daca ma poti ajuta cu un raspuns te rog sa o faci!Ai folosit acest produs?Ajuta la ceva?
3 Loritta
3 Loritta [9c]
16-11-2009, 10:30

Membru din 21-11-2009

Subiecte: 0

Comentarii: 9

Buna Babytree,

Exista un tratament care ar putea-o ajuta pe mama ta sa lupte cu boala si iti voi explica despre ce este vorba.
La nivelul celulelor organismului nostru exista un master-antioxidant responsabil de foarte multe procese chimice si totodata responsabil de foarte multe boli ale organismului uman, inclusiv cancer si SIDA. Acest master-antioxidant se numeste glutation.

Studiile asupra acestui antioxidant prezent in organismul nostru au inceput in 1978 de care Dr. Gustavo Bounous, cercetator in domeniul imunologiei la Universitatea McGill din Montreal, Canada.
Dr. Gustavo Bounous si colaboratorii sai din cadrul departamentului de imunologie, au descoperit o sursa alimentara naturala care creste considerabil nivelul de glutation in tesuturile si organele animale, acesta fiind Immunocal.

Un alt medic care a studiat glutationul si efectele lui asupra sanatatii noastre este Dr. Dröge.
Dr. Dröge a fost primul care a descris efectul glutationului asupra raspunsului imun intr-un organism viu (1986) si totodata cel care a descoperit ca bolnavii infectati cu HIV aveau in organism niveluri extrem de scazute de cisteina si glutation (1988 / 1989). Intr-o serie de studii clinice, Dr. Dröge a investigat efectul suplimentarii cu cisteina asupra sistemului imunitar la oameni sanatosi, la pacientii cu HIV, precum si la pacientii cu cancer in stagii terminale. In prezent, , Dr. Dröge este angajat activ in proiectarea de studii clinice si organizeaza activitati de cercetare in colaborare cu colegii sai de la Universitatea McGill si alte institutii stiintifice de renume. Dr. Dröge a dedicat mai mult de 40 de ani cercetarilor fundamentale si clinice care stau la baza unor produse Immunotec concepute pentru a fi sigure si eficiente, produse precum Immunocal Platinum. Dr. Dröge este Senior Vice Presedinte al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Companiei Immunotec.

Un alt medic, Dr. Patricia Kongshavn a primit diploma pentru merite deosebite in stiinte naturale la Universitatea din Cambridge si si-a completat doctoratul in imunologie la Universitatea McGill dupa ce a emigrat in Canada. Ea s-a alaturat ulterior Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii McGill unde a lucrat in departamentele de fiziologie si medicina, devenind profesor titular in 1986. Cercetarile sale au fost finantate de catre sponsori independenti de la Consiliul Medical de Cercetare al Canadei, Institutul National al Cancerului din Canada si de la Institutul National de Sanatate din Statele Unite.
Cercetarile sale au fost in principal indreptate catre imbogatirea cunostintelor de baza ale sistemului imunitar, cu accent pe imunologie celulara, interactiunile parazit/gazda, precum si genetica rezistentei naturale. La mijlocul anilor 1970 a inceput colaborarea initiata de Dr. Gustavo Bounous pentru cercetare a influentei diferitelor proteine dietetice pe raspunsul imun. Impreuna au publicat primul lor articol referitor la aceste cercetari in 1978 si si-au continuat colaborarea pana in 1989, perioada in care au publicat impreuna 14 articole medicale. Munca lor a dus la descoperirea concentratului din proteine nedenaturate din zer care regleaza nivelul de glutation si promoveaza consilidarea activitatii imune. Acest lucru a condus in cele din urma la productia acestui produs nutritional bioactiv de foarte buna calitate, numit IMMUNOCAL.

Toti acesti medici, precum si alti medici si cercetatori renumiti au studiat de-a lungul timpului efectele glutationului asupra imunitatii organismului.

Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Dintre acesti 3 componenti ai glutationului, cisteina este cel mai greu de introdus in organism, intrucat ea provine din consumul in cantitati mari al anumitor alimente neprocesate cum ar fi laptele neprocesat, oua crude, carne curda, lucru impractic in societatea moderna.

Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.

Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos"; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Charles Byrau a scris cartea intitulata "Ficatul, salvatorul dumneavoastra, este in pericol", carte pe care ti-o recomand s-o citesti. Acest cercetator descrie importanta glutationului pentru ficatul nostru si totodata recomanda tratamentul cu Immunocal inclusiv pentru afectiuni hepatice si ale pancreasului.

Produsul pe care ti-l recomand se numeste Immunocal. Este singurul produs disponibil pe piata mondiala care ridica eficient nivelul de glutation in organismul uman. Immunocal NU TREBUIE SA LIPSEASCA din tratamentul si dieta unui bolnav de cancer (si nu numai cancer). Acest produs detine 70 Brevete Medicale Internationale de tip "Method of Use" , precum si recunoastere medicala in Canada, SUA, Australia si alte 70 de tari care au recunoscut valoarea acestui produs. El este listat in Physicians"™ Desk Reference ("PDR" U.S.A.) si in Compendium of Pharmaceutical Specialties ("CPS" Canada). In SUA, Immunocal este subventionat de companiile nationale de asigurari MEDICARE si MEDICAID.
Immunocal este brevetat cu licenta medicala de tip Methode of Use si patentat ca si tratament impotriva cancerului. In SUA, Immunocal este recomandat de medici si subventionat de catra companiile nationale de asigurari MEDICARE si MEDICAID pentru anumite categorii de pacienti.

Mai jos gasesti o traducere a catorva studii clinice care atesta importanta prosusului Immunocal in lupta cu cancerul. ---------------

Competitia pentru precursorii glutationului dintre sistemul imunitar si muschii scheletici:
Patogeneza sindromului oboselii cronice
G. Bounous - fost profesor, Departamentul de Chirurgie din cadrul Universitatii McGill si colaborator al Consiliului de Cercetari Medicale din Canada
J. Molson - Campion la ciclism al Quebec-ului, Road and Time Trial


Utilizarea unei proteine concentrate din zer în tratamentul pacienţilor cu cancer metastazat:
Faza I-II a studiului clinic
Renee S. Kennedy - Departamentul de Chirurgie, Universitatea Dalhousie, Halifax, Nova Scotia
George P. Konok - Departamentul de Chirurgie, Universitatea Dalhousie, Halifax, Nova Scotia
Gustavo Bounous - Departamentul de Chirurgie din cadrul Universitatii McGill
Sylvain Baruchel - Departamentul de Pediatrie si Oncologie, Universitatea McGill, Montreal, Quebec
Timothy D. G. Lee - Departamentul de Imunologie si Microbiologie, Universitatea Dalhousie, Halifax, Nova Scotia, Canada


Proteinele din zer ca si supliment alimentar la persoane HIV seropozitive
Gustavo Bounous, Sylvain Baruchel, Julian Falutz, Phil Gold - Departamentele de Chirurgie si Medicina, Spitalul General din Montreal si Universitatea McGill, Montreal, Quebec


Activitatea biologica a proteinelor nedenaturate dietetice din zer: rolul glutationului
Gustavo Bounous, Phil Gold - Departamentele de Chirurgie si Medicina, Spitalul General din Montreal si Universitatea McGill, Montreal, Quebec


Proteinele din zer si rolul lor in prevenirea cancerului
Gustavo Bounous - -profesor de chirurgie din cadrul Universitatii McGill si colaborator al Consiliului de Cercetari Medicale din Canada
G. Batist - Director al Departamentului de Oncologie, Terapii Experimentale, Universitatea McGill
P. Gold - Presedinte al Departamentului de Medicin, Universitatea McGill si Medic Sef la Spitalul General din Montreal


Proteinele dietetice din lapte inhiba dezvoltarea tumorilor maligne dimetilhidrazină-induse
Robert Papenburg - Departamentul de Chirurgie, Spitalul General Montreal, Quebec, Canada
Gustavo Bounous - Departamentul de Chirurgie si Medicina, Universitatea McGill
David Fleiszer - Departamentul de Chirurgie, Spitalul General Montreal, Quebec, Canada
Phil Gold - de Chirurgie si Medicina, Universitatea McGill


Incepand sa-i administrati Immunocal in mod regulat, veti creste rezistenta organismului prin stimularea imunitatii, veti creste in mod natural nivelul de glutation in organism, acesta putand sa lupte natural cu boala. Immunocal poate fi administrat inclusiv in perioadele de chemoterapie, intrucat optimizarea nivelului de glutation in aceste perioade este extrem de importanta pentru mentinerea organismului puternic si rezistent in fata toxicitatii tratamentelor citostatice.

------------*

Sanatate multa!



(*modificat de administrator)
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp