dupa operatia la san - cicatricea s-a modificata

Secțiunea: Cancerul de san (mamar)
6 comentarii 1
1 Madalina Brutaru
05-11-2009, 09:39

Membru din 05-11-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 3

Buna ziua! Numele meu este Madalina,am fost operata acum 2 ani si 8 luni,la san-diagnostic-nev pigmentar iritat!...primele 2 luni au decurs normal,dar usor,usor cicatricea s-a modificat:s-a inrosit si s-a latit.Am urmat numeroase tratamente:unguente,injectii,plasturi cu silicon etc,fara nici un rezultat concret!...si acum sunt sub tratament si supraveghere medicala...oare o alta interventie ar fi o solutie?
2 Dr. Daniel Popescu

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

Cicatricea este pe san sau pe stern ?
Oricum ar fi, exista suficiente metode de tratament pentru a-i reduce dimensiunile. Apelati la un chirurg plastic care chiar sa se priceapa la aceste afectiuni.
3 Madalina Brutaru

Membru din 05-11-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 3

Cicatricea este pe san!stiu ca exista multe metode de tratament pt reducerea dimensiunii,dar de 2 ani de zile tot caut varianta optima si rezultatele tot intarzie sa apara!...acum mi s-a prelungit perioada de tratament (plasturi cu silicon+prosil)cu inca 3 luni!Daca as stii ca o noua interventie ar rezolva situatia nu as mai sta pe ganduri......
4 Dr. Daniel Popescu

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 3

Daca cicatricea este pe san, va recomand re-excizare si re-sutura cicatricii. Pe san cicatrizarea este in general excelenta. Daca cicatricea s-a modificat inseamna ca nu a fost suturata corect.

Plasturii cu silicon dau rezultate pe cicatricele cheloide, acelea care apar frecvent pe stern.
5 Madalina Brutaru

Membru din 05-11-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 3

Folosesc de vreo luna acei plasturi...dar mi se par incomozi,avand in vedere ca trebuie sa ii port 24 de ore!si inca mai am dureri,sunt perioade cand se inroseste si pot spune ca se si umfla putin....
6 Madalina Brutaru
05-11-2009, 09:39

Membru din 05-11-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 3

Am citit despre unguentul Dermatix ca ajuta la vindecarea cicatricelor....am folosit Prosil si Contratubex,dar cam fara rezultat....Dermatix ar fi mai indicat?
Multumesc.
Răspunde la topic
6 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp