Cat durează obținerea unei programări la spitalul Colțea?

Secțiunea: Administrativ, birocratie, acte necesare
2 comentarii 1
1 MihaelaDST
1 MihaelaDST [11c]
11-06-2020, 08:33

Membru din 09-06-2020

Subiecte: 7

Comentarii: 11

Buna dimineața! Tatăl meu a fost diagnosticat cu tumoare maligna la plămânul drept, medicul de familie i-a dat o trimitere și a zis sa sa mergem la Colțea (suntem din provincie). Am sunat ieri la 16 sa fac o programare și mi-au zis sa revin azi la 8. Azi am sunat la 7, și mi-au spus sa revin la 12. Am revenit totuși după o oră la primul număr la care sunasem ieri,și mi s-a spus sa revin după 14!
Îmi vine să și plâng. Daca atât durează doar sa mi se facă o programare, când anume o să aibă loc programarea respectivă? Avem CT cudcu tumoarea de la mijlocullmijlocul lui mai, îmi dau seama că fiecare zi contează. Îmi poate spune cineva cum a procedat, la cat timp după ce reușit să facă o programare a fost programat efectiv și când se preconizează începerea tratamentului?
Mulțumim
2 MihaelaDST
2 MihaelaDST [11c]
11-06-2020, 12:29

Membru din 09-06-2020

Subiecte: 7

Comentarii: 11

Dupa ce am sunat la 12 si mi s-a spus sa revin, si a sunat si sotul care a reusit o programare dar pe 19 iunie (incerc sa inteleg in functie de ce unii sunt programati si altii nu, mi se pare ireal) am decis sa incerc si la Fundeni, unde am inteles ca se poate veni fara programare in orice zi, intre 8 si 12.
Exista cineva aici care a fost la un consult oncologic la Fundeni si sa imi spuna, va rog mult, cum a procedat? daca a avut programare, daca a optat pentru un medic anume... Va rog, orice informatie m-ar ajuta sa ies din deruta si nelinistea asta
Multumesc
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp