se pare ca am candida... inseamna ca voi face cancer?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
3 comentarii 1
1 pmoshu
1 pmoshu [0c]
08-09-2010, 16:42

Membru din 08-09-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Am o mare rugaminte. Am gasit un test pe internet sa verifici daca ai Candida. Am scuipat dimineata intr-un pahar cu apa si am observat ca scuipatul face niste picioruse care se duc in jos. Conform testului se pare ca am Candida. Ce tre sa fac ? Asta inseamna ca voi face cancer? Ajutati-ma va rog cu un sfat.
2 radicus
2 radicus [411c]
08-09-2010, 14:06

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Cum sa faci cancer? Pe ce te bazezi? Pe cercetarile faimosului Simoncini? Mai bine te bazezi pe invatamintele unor vraci din mediul rural, ai mai multe sanse sa primesti informatii corecte decat de la acest domn. Bolnavii de cancer dezvolta candidoza din cauza tratamentelor si a starii proaste de sanatate, nu invers (cancer din cauza candidei).
Diagnosticul clar de candidoza se poate pune doar de catre un laborator specializat, iar tratamentul e destul de simplu.
3 clara_p
3 clara_p [6c]
08-09-2010, 16:42

Membru din 08-09-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 6

Candidoza bucala (orofaringiana) este o infectie determinata de ciuperci ce se dezvolta la nivelul gurii, limbii si a gatului.

Simptomele candidozei bucale la adulti sunt:
- senzatie de arsura la nivelul gurii si a gatului (de obicei acestea sunt simptome incipiente);
- pete albe aderente de mucoasa gurii si a limbii. Tesutul din jurul acestor depozite albicioase este rosu si dureros. Daca este frecat (in timpul periajului dintilor, de exemplu) poate sangera;
- aparitia unui gust neplacut sau a dificultatilor de a gusta alimentele.
Răspunde la topic
3 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp