cancer, metastaza prostata

Secțiunea: Cancerul de prostata
2 comentarii 1
1 bbogdan23
1 bbogdan23 [5c]
28-01-2011, 11:05

Membru din 28-01-2011

Subiecte: 1

Comentarii: 5

Buna seara.
Tatal meu in varsta de 68 de ani diagnosticat in urma cu 13 ani cu BPOC (bronhopneumonie obstructiva cronica) a descoperit vara trecuta o valoare mare a PSA 61. In urma biopsiei prelevate din prostata, testul a iesit neconcludent. Din anumite motive nu am mai repetat biopsia.
In urma cu circa 3 saptamani a fost internat pentru tratarea unei pneumonii(a doua in 6 luni). La externare am consultat un medic urolog si nivelul PSA este acum peste 100(peste maximul pe care se poate determina).
Cei care s-au lovit de probleme similare ce experienta au avut?
Medicul recomanda o noua biopsie si tind sa cred ca va incerca un tratament medicamentos.
Se poate opera?
Am auzit ca la Cluj Napoca ar fi o clinica particulara de urologie. Ma pteti ajuta cu o adresa de email/site?
2 chicunatalia
2 chicunatalia [7c]
28-01-2011, 11:05

Membru din 29-01-2011

Subiecte: 0

Comentarii: 7

Buna ziua! Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar acum7 luni...a facut chimioterapie 4 sedinte + radioterapie 25 sedinte... acum zice ca are noduri in git, inghite greu si are febra pina in 38...sa mai intensificat si tusea si scuipa sputa cu singe...VA ROG SA-MI ZICETI ESTE VRE-UN EFECT SECUNDAR AL RADIOTERAPIEI...???? In rest se simte bine si are si pofta de mincare...alt discomfort nu -l deranjeaza... Va rog frumos..sa-mi raspundeti!!!!!

Acel nod din git zice ca parca sa spart si a iesit mult murdarie cind a tusit... ce ar putea fi...nu mai inteleg nimic...si medicul nu ne explica nimic...Va Rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp