cancer colon operat si metastaze osoase

Secțiunea: Cancerul de colon
1 comentarii 1
1 ticu2010
1 ticu2010 [0c]
16-04-2010, 12:37

Membru din 16-04-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Hristos a inviat!
Tatal meu (74 ani) a fost operat anul trecut in 04.2009 avand cancer colon (operat cu ACN) (ma gandesc ca acest cancer s-a produs pe fondul leucemiei pe care a dus-o pe picioare din 1992). In prezent are metastaze cu dureri mari in oase (umarul drept si sold stang) si i-au aparut mai multi noduli in diferite parti ale corpului. A facut sedinte de CHT si RT (ultima si singura externare de la RT 03.2010). Am inceput( tarziu cei drept) tratament alternativ cu Ganoderma (DaciaPlant), Shiitake (Medica), Q10(Hofigal), preparat Aloe + miere, drojdie bere, sucuri de legume (sfecla+morcov+telina) si ceaiuri+Agaricus Blazei.
Va rog f mult daca este cineva sa-mi spuna din experienta proprie daca a folosit si alte produse si cu ce eficienta mai ales pentru ameliorarea durerilor in oase/articulatii precum si pentru intarirea organismului .
A folosit cineva tratamentul cu Isorel?
Este ceva in ce am aratat care sa vina in contradictie cu CHT cu Xeloda cu care urmeaza sa continue?
A avut xeloda efecte benefice la cineva (pana acum a facut CHT cu Oxaliplatin
Bineinteles ca voi cere si parerea dr. dar e bine cred sa fiu informat din mai multe surse.

Pentru oase d-na dr. i-a prescris Bonefos pentru refacerea tesutului osos.
Multumesc anticipat.
Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va dea sanatate!
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp