Cancer colon

Secțiunea: Chimioterapie
1 comentarii 1
1 corina NISCOVEANU
26-01-2022, 14:06

Membru din 26-01-2022

Subiecte: 1

Comentarii: 0

tatal meu a fost depistat cu cancer de colon, i-a taiat jum si de 5 luni face chimioterapie cu capecitabine pastile. de 2 sapt a pornit o voma cand in fiecare zi cand o zi da una nu si de mai multe ori pe zi, un dr spune ca sunt reactiile tratamentului chimio ( chirurgul), oncologul zice ca nu are cum sa fie.nu stim pe cine sa credem , afost si internat la infectioase acolo i-a zis tot de la tratament chimio si analizele sunt bune si ca o sa mai dureze pana o sa-i treaca voma, deja am pornit pe 3 sapt, pare ca s-a mai redus un pic.
pe cine sa credem si ce sa credem. va rog astept raspuns
BUNA ZIUA TATAL MEU A FOST DEPISTAT CU CANCER DE COLON, I A TAIAT JUM, SI PE URMA A PORNIT CU CHIMIOTERAPIA CU PASTILE \" CAPECITABINE\", DUPA 5 LUNI DE TRATAMENT IN CARE S-A SIMTIT BINISOR, A PORNIT CU VOMA IN JET VREO 2 SAPT ( O ZI DA UNA NU , CHIAR SI IN FIECARE ZI , SI DE 2-3 ORI PE ZI,). DOCTORI SE CONTRAZIC, CARE SPUNE CA E DE LA TRATAMENT SI CA O SA MAI DUREZE PANA II TRECE VOMA SI SENZATIA DE GREATA, CARE CA NU E DE LA TRATAMENT SI CA SA NU FIE ALTCEVA.
LA SPITAL A FACUT ANALIZE SI IAU IESIT BUNE, ASA A ZIS INFECTIONISTUL, AM PORNIT PE CEA DE A 3 SAPT, PARE CA S-A MAI REDUS DIN VOMA. DAR POATE FI DE LA TRATAMENTUL CHIMIO?
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp