diferenta dintre adenom si carcinom?

Secțiunea: Alte forme de cancer
5 comentarii 1
1 iuly78
1 iuly78 [4c]
21-03-2009, 23:18

Membru din 01-03-2009

Subiecte: 3

Comentarii: 4

am vazut ca nu mi-a raspuns nimeni la mesaj dar intre timp m-am lamurit si vreau sa va spun si voua ca sa nu ajungeti ca mine . domeniul meu e invatamintul nu medicina asta e scuza mea ca nu cunosc termeni medicali , care este scuza unor medici ----2 din 3 medici ---care mi-au spus ca am cancer , m-au trimis la oncologie si care nu fac deosebirea intre ADENOM si CARCINOM si m-au facut sa trec printr-o luna de cosmar . am intalnit si medici minunati pt care am tot respectul si ii pomenesc in rugaciunile mele. deci aveti grija consultati cat mai multi medici . pe mine al 4-lea ma lamurit si am putut sa ma uit la baietelul meu de un an fara sa plang si am reusit sa adorm după o luna fara calmante stiind ca nu am cancer....... ADENOM---benign--- CARCINOM---- malign
2 Teodora M.
2 Teodora M. [48c]
19-03-2009, 17:16

Membru din 10-02-2009

Subiecte: 3

Comentarii: 48

Mi se strange inima sa aud asa ceva! Da, nu trebuie disperat in niciun caz si trebuie lamurite toate, altfel ajungi s-o iei razna. De altfel, in occident si cancerele sunt deja abordate ca si boli cronice, nu incurabile. la noi...suntem in alt sistem solar, nu pe alta planeta, e adevarat. Dar noroc ca mai avem medici profesionisti! Bineinteles ca adenopatia e departe de a fi carcinom. Adenopatie inseamna o inflamare si apare oriunde in organism, prostata, sani etc. Asta imi aduce aminte si de cazul unei colege careia i s-a spus ca are metaplazie, i s-a dat de inteles ca e grav si era cat pe ce sa-si puna capat zileleor, crezand ca are metastaza...NU VA JENATI SA CERETI TOATE INFORMATIILE, CHIAR DACA SUNT OCUPATI, MEDICII AU ACEASTA OBLIGATIE!!!! Multa liniste sufletesca, Iuly!!!
3 iuly78
3 iuly78 [4c]
19-03-2009, 22:53

Membru din 01-03-2009

Subiecte: 3

Comentarii: 4

multumesc pt cuvintele atat de linistitoare
4 moiseanu
4 moiseanu [2c]
21-03-2009, 22:50

Membru din 21-03-2009

Subiecte: 2

Comentarii: 2

Buna seara,
Draga Iuly ceea ce ai spus tu este foarte interesant si bine de stiut pentru toata lumea.Din pacate tatal meu a fost diagnosticat cu adenocarcinom.Cum poate fi considerat oare acest diagnostic?Benign sau malign?Mi s-a spus ca e la latitudinea noastra sa facem sau nu citostatice, deoarece are stadiul II si a fost deja operat.Daca e benign si il chinui cu citostatice?Sau daca e malign si nu le face se poate intampla?Daca ai mai multe informatii care ma pot ajuta si pe mine te rog sa-mi raspunzi.Multumesc.O seara placuta!
5 Teodora M.
5 Teodora M. [48c]
21-03-2009, 23:18

Membru din 10-02-2009

Subiecte: 3

Comentarii: 48

Dupa parerea mea, medicul ar tb sa va zica cert daca citostaticele ar preveni o posibila extindere a eventualelor celule bolnave. Daca a fost carcinom, cred ca e malign, dar faptul ca s-a operat este foarte bine! Prostata? Megi cu dansul si la alt medic caruia sa nu-i spui indicatiile primului si sa intrebati ce ar trebui sa faca in continuare. Tot numai un specialist iti poate spune exact si doua pareri nu strica...Scuza-ma daca am spus ceva neintrebata. Sanatate deplina!
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp