as avea nevoie de o explicatie, va rog - cancer pulmonar?

Secțiunea: Cancer pulmonar (bronhopulmonar, plamani)
2 comentarii 1
1 spiritosa
1 spiritosa [0c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Concluzia unor analize bronho-pulmonare este : Tumora pulmonara stanga LSS T3 N3 Mx stIIIB..As vrea sa stiu exact ce inseamna..pentru ca din multitudinea de medici pe la care a trecut bunica mea..dupa n radiografii, tomografii si bronhoscopii, electrocardiograme, analize de sange si asa mai departe. Inca nu avem o concluzie..M-am documentat pe net, dar am nevoie de o parere avizata, exact ce inseamna...si mai exact cat mai are de trait.

Pe de alta parte...ce-i cu setea asta de examene sau cum se numesc? Medicii nu au incredere unii in altii de cer alte si alte radiografii? Este vorba de un interval de 3 luni in care a facut vreo 4 radiografii, dintre care 2..la interval de sub o saptamana.

Cu multumiri
2 fvaleriu
2 fvaleriu [13c]

Membru din 01-01-2014

Subiecte: 0

Comentarii: 13

pur si simplu in 3 luni.....asa proces ca si cancerul.avanseaza foarte repede si se modifica si clinica bolii si aspectul radiologic !!!
Diagnosticul este foarte grav si consider ca nici nu este cazul sa va complicati veata cu notiuni si termini medicali ! Este un proces avansat, tratamentul este numai paliativ...cat mai putin suferinta ! dar sperante la vindecare nu pot sa va dau!
Imi pare rau !
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp