Ar putea fi cancer?

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 Antica
1 Antica [0c]
21-09-2018, 18:30

Membru din 21-09-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Rezultat histopatologic:
Buza anterioara - exocervicita ulcerativa cu aspect granulativ, in margine lazionala epiteliu malpighian de suprafata cu marcata incarcare glicogenica. In stroma hiperplazie adenomatoida cu abundent proces inflamator limfoplasmocitar si marcat edem interstitial.
Buza posterioara: - exocervicita ulcerativa granulativa, in margine lezionala epiteliu malpighian de suprafata cu prezenta de choilocite. In stroma hiperplazie adenomatoida cu proliferare microgranulara florida cu abundent proces inflamator periglanular, staza si edem interstitial.

N.L. - Solicit examen imunohistochimic pentru stabilirea stadiului proliferativ glandular cervical (122302).

Va cer ajutorul intrucat doctorita mea este in concediu si chiar imi doresc sa reusesc sa ma relaxez mintal macar putin stiind o aproximare macar. La profiulul meu gasiti si istoricul care a dus la acest rezultat.

Cu respect va multumesc anticipat!
Multumesc pentru timpul acordat! :)
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp