Amanarea citostaticelor?

Secțiunea: Chimioterapie
2 comentarii 1
1 HopSI
1 HopSI [4c]

Membru din 03-09-2012

Subiecte: 6

Comentarii: 4

Am o persoana care are cancer stadiul I. A facut 3 ture de chimiostatice si are de facut ultima tura in 30 decembrie. I s-a sugerat sa nu faca in perioada aceea ca spitalele nu prea lucreaza si sa nu se simta reu de revelion. A fost programata pe data de 6 decembrie sa faca a 4-a (ultima) tura.

Doresc sa stiu daca e OK sa amanam. Are vre-un efect asupra organismului si a procesului de vindecare?

Multumesc.
2 Casa drhouse
2 Casa drhouse [119c]
29-12-2008, 15:37

Membru din 24-10-2008

Subiecte: 0

Comentarii: 119

Cred ca ai vrut sa scrii 6 ianuarie.Dar cand a facut a 3-a tura de citostatice nu i s-a spus daca este cineva pe 30 decembrie?In dimineata zilei de 30 sau cu o zi inainte dati un telefon si intrebati daca sa veniti la programarea obisnuita. Normal este sa faca terapia la datele stabilite.Dar daca atunci nu va fi nimeni si se va amana cu o saptamana, nu se va intampla mare lucru.Sarbatori fericite!
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp