Tratamente cancer

Secțiunea: Tratamentul naturist și alternativ al cancerului
32 comentarii 12 INAINTE ›
1 radicus
1 radicus [411c]
03-05-2011, 23:11

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Multa lume s-a vindecat complet de cancer prin tratamentele conventionale. Am vazut multi oameni murind din cauza neincrederii in tratamentul conventional si continuarea doar cu tratament "naturist". Acel argument folosit de majoritatea naturistilor ca marile corporatii farmaceutice vand medicamente scumpe si ineficiente, desi tratamentele naturiste ,scumpe si ele, garanteaza vindecarea e un argument destul de penibil. Corporatiile au ca interes cresterea vanzarilor si al profitului. Daca ar exista un asemenea medicament, cum fac anumite persoane reclama, care sa vindece cancerul 100%, fie si naturist, credeti ca nu ar fi preluat deja "reteta" lui una din corporatii pentru a falimenta competitorii pe piata medicamentelor antitumorale?
1. Daca e recomandata interventia chirurgicala inseamna ca stadiul bolii si starea de sanatate a pacientului permit o operatie fara probleme, deci nu prea exista motive de ingrijorare - complicatiile care pot aparea sunt minore sau trec intr-un timp relativ scurt.
2. Pe cat posibil sa nu se refuze chimioterapia/radioterapia. Pentru multi e singura sansa de a opri cancerul.
3. Atentie cu produsele asa-zise naturiste, multe din ele diminueaza sau chiar anuleaza efectele chimioterapiei asupra tumorilor maligne. Nu luati acele produse fara a intreba mai intai oncologul.
4. Incercati sa evitati produsele naturiste ale caror prospecte incep cu "medicament miraculos", "dupa ani de cercetari", s.a.m.d. Incearca doar sa atraga clienti creduli si disperati din cauza acestei boli crunte.
5. Aveti grija cu cei care va vor ademeni cu "medicamente miraculoase" si "citostatice naturale". Majoritatea sunt ingineri, pensionari, agricultori, avocati si alte profesii care n-au nimic in comun cu medicina. E posibil (dar nu intotdeauna) ca ei sa va vanda substante toxice (plante toxice, insecticid, ierbicid - imita starile de rau ale citostaticelor) care duc intr-un final la scaderea drastica a sperantei de viata pentru bolnav.
6. Produsele din plante pot ajuta cel mult la intarirea cat de cat a organismului sau a psihicului, insa efectele lor asupra cancerului sunt de cele mai multe ori complet inexistente.

In concluzie, mare atentie ce veti folosi! Din disperare veti incerca orice si e de inteles. Dar e pacat sa va faceti mai mult rau decat bine. Nu luati tot felul de tratamente dupa ureche pentru ca cineva pe net sau intr-o revista a zis ca i s-a vindecat bunica. Poate acea persoana e un vanzator de medicamente si isi atrage clientela prin asemenea discursuri. Vorbiti in permanenta cu oncologul sau medicul care se ocupa de boala dvs, chiar si de optiunile de tratament naturist care sa nu combata efectele chimioterapiei sau care nu va vor face mai mult rau - asta in cazul in care ati hotarat totusi sa incercati si o alternativa.

NOTA: Mesajul de mai sus e doar parerea mea si nu doreste sa atinga persoanele care au alta parere. Orice persoana are dreptul la o parere in contradictie cu a mea.
2 scarface
2 scarface [78c]
09-04-2010, 18:43

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Auzi omule, poti afirma prostii si neadeavaruri pentru oamenii naivi si nestiutori insa in fata unui om luminat argumentele gresite si proaste ies in evidenta ca uleiul la suprafata.
Mama a murit de CANCER DE pe urma tratamentului standard si in plus mai stiu vreo cateva sute de persoane.
I-am zis mama sa nu faci radioterapie ca in 2 saptamani nu te mai scoli din pat.
Ia crezut insa pe doctori dar nici 2 saptamani nu a resistat la micul Cernobil din spital.

Din ziua cand s-a primit diagnoza de cancer la cei care fac tratamentele standard in caz de cancer MOR in cel tarziu 5 ani peste 92%. Rata de spuravietuire cu tratamente standard este extrem de mica.

Fiecare om poate sa-si numere mortii de cancer din familie sau din cunoscuti si nu are nevoie de alte statistici.

Din cei 8-10% care "scapa" de moarte in primii 5 ani multi fac terapii alternative in paralel, multi se roaga, multi au vointa puternica care pot muta muntii din loc. Asa ce este imposibil de spus ce i-a ajutat cu siguranta ! In nici un caz insa radiatiile sau otrava de soareci inoculata in sange.

La medicina alternativa ajungi ori pacientii macelariti cu operatie, radioterapie sau chimioterapie- deci cand e mult prea tarziu - ori oamenii care stiu cat de nocive si nefolositoare sunt aceste "terapii" de la bun inceput.

Si pe urma se spune unui asemenea om: pai vezi, a facut si teraoii alternative si tot degeaba. Nici alea nu-s bune la nimic.
La cel care argumenteaza in felul acesta sa merga sa-si traga un glont in cap, unul in inima si unul in burta si pe urma sa se duca la spital sa-l salveze doctorii sa vedem daca poate.
Poate unul la un milion da, daca da Dumnezeu !

Ca om care treieste in reai informatiilor trebui sa-ti lipseasca multa materie cenusie, sa ai mare incredere in doctori sau sa fi tare disperat ca sa uiti sau sa te faci sa uiti ca otravurile chimice puternice si radiatiile ucid pe oricine incetul cu incetul si ucid nu numai tumoarea cat si pe posesorii ei.
Dar multi uita in disperarea lor iar doctorii altceva nu cunosc !

Rata de vindecare la cei care se folosesc DE LA INCEPUT de terapii alternative este oricum mult MAI MAREe decat cea de de la TRIO satanic : taie, otraveste si radiaza in speranta ca omorim ceva in corp pe care nici macar nu stim ce este si de la ce vine !
Nimeni nu poate spune ca vindeca 100% cancerul. Acest lucru NU este posibil.
Insa este vorba de a compara lucruri comparabile si nu mere cu caise.

Numarati mortii unui oncolog bun si numarati mortii unui medic alternativ bun si acolo veti vedea diferenta.
La un medic prost nu prea conteaza cu ce lucreaza.
Exista medici naturisti prosti la fel de bine ca si oncologi prosti.

Insa si aici este o dieferenta care nu trebuie uitata.
In timp ce TOTI oncologii lucreaza cu aceleasi METODE si OTRAVURI, medici alternativi lucreaza cu metode f. diferite: fitoterapie, homeopatie, bioenrgie,rugaciune, dieta, acupunctura, etc.
Nu se stie ce il va ajuta pe x sau y.

Aceste sunt cel putin lucruri care functioneaza si care in plus sunt de la Dumnezeu spre deosebire de radiatii si otravuri care sunt de la SATANA si aduc numai moarte si distrugere la orice fiinta vie.

Daca sunteti disperat si cu frica veti apela automat la uneltele Satanei, daca aveti incerdere in Dumenzeu si cea nea dat El, atunci veti apela mai degraba la uneltele lui Dumnezeu.

Mesajul meu este sa nu va mai lasati atrasi de tot felul de argumente gresite si sa faceti ce simtiti.
Acest lucru este valabil nu numai pt. orice doctor prost sau metode gresite ci la fel de bine
pt, ONCOLOGIE si propaganda farmaceutica inradacinata adanc in oameni.

Daca sunteti nestiutor , naiv, disperat veti face automat ce va recomanda doctorii.
Si unealta lor este panica, frica si sa se faca totul cat mai repede.
Totul in graba si panica.
Daca mergeti la un spita o sa dati numai de panica, firca, graba, nesiguranta,
Uneltele Satanei de face ca omul sa-si abandoneze gandirea proprie si increderea in Dumnezeu-
Cum sa vindeci un om cand ii faci frica de moarte ?
Cum sa tai ceva in cateva zile de la diagnostic, ceva care nu se poate taia si elimina si pe care nu intelegi si asta slabind organismul ?

Deja socul pshic de a avea cancer este imens, daca mai vine si o operatie slabitoare cu pierdere de sange si putere, cu hrana de spital si atmosfera de moarte, cum sa faca asta bine pe cei mai multi ?
Cei tari supravietuiesc asta caci au in ei taria. Asta nu inseamna insa automat ca DOCTORII lau salvat !

Cine are vointa si putere si incredere in Dumenzeu - sau poate numai norocul de a fi ocrotit de Dumnezeu scapa si de cancer cu sau fara Trioul satanic.
Pe placul lui Dumnezeu insa nu poate fi deloc ce fac oncologii in ziua de azi.
Dar si ei sunt oameni, si ei se lasa influentati, si ei fac greseli pe care nu vor sa le vada.
Nu este cazul sa dam cu pietre nici in ei. Cauza este mai sus...la cei care i-au ametit si pacalit.

Insa atata vreme cat oncologia omoarea peste 90% din pacienti nu este cazul sa o slavim ca pe ceva salvator si sa dam cu pietre in ceilalti care oricum nu primesc decat pacientii terminati, gata deja pt. sicriu.
Si totusi sunt multe cazuri in care medicina alternativa salveaza astefel de pacienti terminati de oncologi.
Nu toate, caci acest lucru numai Dzeu l-ar mai putea repara. Insa sunt.

Eu unul, cu ce stiu azi mai degraba m-as lasa vindecat de un oarecare la intamplare decat de cel mai bun oncolog din lume. Caci de oncologi STIU ca specialtist in domeniu ca fac TOTUL gresit si contra naturii umane la o boala pe care ei insusi nu are habar de la vine si ce este .

La un oarecare sansa de a face macar ceva corect este mult mare !

Insa fiecare trebuie sa faca ce simte si ce doreste si nu neaparat ce zice unul sau altul aici.

Daca da-ti un click pe id-ul meu puteti citi niste articole despre cancer cara arata cat de orbi sunt oncologii cu privire la cancer si mai ales cu privire la ce contine de fapt o tumoare...

P.S Radicus, asta e pararea mea. :-)
3 radicus
3 radicus [411c]
09-04-2010, 19:24

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

In ultimii 20 de ani nu cred ca au existat cateva sute de pacienti in toata tara care au murit dupa efectele chimioterapiei sau radioterapiei. Si ma indoiesc ca tu i-ai stiut pe toti acestia.
E de inteles vehementa cu care te impotrivesti tratamentului standard avand in vedere ca pt mama ta acest tratament a dat gres. E adevarat ca operatia, radioterapia si chimioterapia nu sunt usoare, dar e singura cale. Iti spun un caz concret. O femeie a fost diagnosticata cu cancer la un san stadiul 2b, dupa operatie a refuzat chimioterapia si radioterapia incercand naturiste. La doi ani dupa asta a facut metastaze pe ambii plamani, a murit la cateva luni dupa descoperirea metastazelor. Daca facea tratamentul standard e posibil sa fi trait si in ziua de azi fara sa-i mai revina boala.
Un alt studiu arata ca radioterapia+chimioterapia aproape tripleaza durata de viata in cazul metastazelor cerebrale fata de pacientii care au optat pentru tratament naturist sau fara tratament.
De la starea de rau, complicatiile tratamentului standard si pana la compararea cu satana e cale lunga. Dar e totusi amuzant :) Parerea mea!
4 scarface
4 scarface [78c]
09-04-2010, 20:14

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Ce soun eu u este din vehementa, ci este din cunoastere.
Cum poti sa spui o asemenea prostie "In ultimii 20 de ani nu cred ca au existat cateva sute de pacienti in toata tara care au murit dupa efectele chimioterapiei sau radioterapiei. " cand mor pe capete oamenii de cancer DUPA ce au facut aceste tratamente ?
Mai mergi si tu prin cimitire din cand in cand, intreba femeile de ce au murit oamenii...

Cu anumite cazuri nu se poate arata adevarul in nici un fel de materie. Si eu iti arat exemple salavate de Dumnezeu dupa ce erau pe moarte de la terapiile facute.
Cu "studii" contrafacute se poate spune orice.
Numara mortii de cancer din rude, vecini si ce auzi si o sa depasesti cateva sute numai din ce cunosti tu in ultimii 2-3 ani.
Studiile sunt pentru fraieri si teoreticieni. Viata trebuie luata ca reper si nu studiile.
Ce iti aduce un studiu bun daca bolnavii iti mor pe capete in ciuda studiului ?

Nu te lasa nici tu ametit de alti... caci este usor.
5 radicus
5 radicus [411c]
09-04-2010, 23:54

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

In primul rand, daca am o pneumonie foarte grava si iau o aspirina dupa care mor nu inseamna ca am murit de la aspirina. La fel si cu tratamentul standard pentru cancer. Daca o persoana are cancer, ia tratamentul dar moare dupa cativa ani nu inseamna ca tratamentul a omorat acea persoana. In al doilea rand, persoanele care au murit din cauza chimioterapiei in tara noastra inca de la inceputurile chimioterapiei poate nu depasesc nici numarul 100, cazurile de deces provocate de chimioterapie sunt extrem de rare. Cobaltoterapia e intr-adevar cam daunatoare, dar acum exista acceleratoare nucleare performante.
Cancerul tinde sa revina, majoritatea tipurilor de cancere fiind din cauza mutatiilor sau defectelor genetice. Acele mutatii si defecte nu pot fi corectate indiferent ce medicamente ar primi pacientul, de aceea se incearca dezvoltarea terapiilor genetice care ar schimba acest lucru.
Apropo de vecini, am o vecina diagnosticata acum 2 ani cu cancer la san stadiul 3, a urmat tratamentul standard si acum este bine, markerii tumorali sunt perfecti. Daca imi arati o singura persoana care a reusit sa scape de un cancer la san cu tumora stadiul 3, ganglionii metastatici si markerii sa fie buni fara sa fi urmat tratamentul oncologic si operatie atunci iti voi da dreptate. Dar nu ca ai auzit sau ai citit prin nu stiu ce reviste, asa nu merge.
Mai stiu de un vecin cu tumora cerebrala (detalii nu stiu), a facut tratament oncologic si acum au trecut vreo 5 ani de cand nu mai are probleme.
Un unchi indepartat care a avut si el tumora cerebrala dar i-a recidivat abia dupa 15 ani.
O alta ruda cu cancer de colon, de foarte tanara, au trecut 4 ani si nu are inca probleme.
Mai am o sumedenie de cunostinte care au apelat la naturiste si n-au sfarsit prea bine. Desigur, am si cunostinte care au mers cu tratament oncologic dar n-au supravietuit, insa rata de supravietuire e clar de partea celor care au primit tratament oncologic, se vede cu ochiul liber. Cel putin printre cunoscutii mei.
Tratamentul oncologic, indiferent cat de radical e, ofera majoritatea bolnavilor fie vindecarea totala fie o prelungire a vietii cu cativa ani buni. Nimanui nu poti sa-i ceri sa renunte la chimioterapie/operatie/radioterapie pentru ca ar insemna sa renunte la ani din viata lor doar de dragul de a da o lovitura "satanei" (oncologiei).
6 Geaninaleabu
6 Geaninaleabu [4c]
10-04-2010, 01:46

Membru din 10-04-2010

Subiecte: 0

Comentarii: 4

ah ba da. scarface vrea sa fuga toata lumea din calea medicinei numai pt a i dovedi ca el are dreptate si altii nu!
7 vicctoriaion
7 vicctoriaion [10c]
10-04-2010, 11:13

Membru din 10-04-2010

Subiecte: 1

Comentarii: 10

http://forum.romedic.ro/prod/Cancer_...ce__e_de_facut?_Lamuriri_pentru_familie_041678.html
8 scarface
8 scarface [78c]
11-04-2010, 00:43

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Acum eu nu stiu daca esti oncolog sau nu, insa daca te intereseaza unul din cei mai buni oncologi germani/elvetian ARE cu totul alte statistici decat ce prezinti tu aici (nu stiu de unde poti scoate asemenea cifre utopice) si care ar fi un adevarat VIS pt. orice oncolog :100 de morti in 20 de ani...hai sa nu radem. Cred ca la un singur cimitir ajung 100 pe luna direct de la oncologie.

Eu cunosc personal cateva sute de cazuri numai in ultimii 5 ani. Si nu am nici un interes sa inventez nimic,

Mai jos interviul. Sper ca esti de acord ca intre afirmatiile tale super utopice si afirmatiile unui oncolog cu renume de la una din clinicile cele mai bune din lume nu ai nici o sansa. In plus, este vorba de statistica dintr-o tara mult mai dezvoltata medical decat Romania...si aici este vorba numai de un anumit fel de cancer, de cancerul la san ! Daca mai le punem la socoteala si pe restul, vai si amar de oncologie.

--------------------------------------------------------------------------------
Interviu cu un oncolog renumit despre cancerul de san

Cateva lucruri interesante dintr-un articol din ziarul "die Welt" din Germania cu Thomas Cerny, presedintele Ligii de Cancer si sef de sectie la clinica Klinikum St. Gallen.
http://www.welt.de/wissenschaft/medizin/article4112632/Frauen-sterben-an-Brustkrebs-aus-Schlamperei.html

---------------------------------------------
...
Thomas Cerny: Cancerul de san are in Elvetia o tendinta de crestere din punct de vedere statistic, mai mult decat in Germania sau Austria. Ce face elvetienii gresit ? Nu stim. Poate e din cauza ca noi analizam mai mult pacientii si descoperim mai mult. (n.t. este cunoscut ca controalele de rutina duc la marirea numarului de bolnavi in mod automat si inutil, spre dauna pacientilor caci cancerul sta ani de zile latent daca nu este zgandarit de dcotori si omul nu primeste panica din cauza stirii...)

Cerny: ...Numai 8 % din toate pacientele de cancer la san sunt mai tinere de 40 de ani.

WELT ONLINE: Lucrati in sectia de oncologie de mai mult de 20 de ani. Cate femei sunt tratate optimal dupa pararea dumneavoastra ?

Cerny: Sunt mult prea putine. Aproape la fiecare al treilea pacient se fac greseli...

WELT ONLINE: In Germania, pe lista cu greseli medicale, pe primele locuri se afla terapiile la cancer de san alaturi de operatiile la sold. Unde se fac cele mai multe greseli ?

Cerny: In primul rand terapia este des facuta gresit. In al doilea rand operatia. La cancerul la san totul depinde de faptul daca tumoarea a fost indepartata complet, mai ales cand s-a constata ca este maligna. Insa in cele mai multe cazuri se opereaza imediat si de abia dupa aceea ii vine medicului ideea sa analizeze probele de tesut la un specialist.
Pentru astfel de metode nu pot sa dau decat nota 5. (n.t. eu as da nota ZERO ! Este vorba de viata si moarte aici si nu de scoala. Cand un pacient este bagat imediat la sala de operatie desi nu s-a analizat nimic serios inainte acest lucru este o crima si ar trebuie pedepsita ca atare. Plus ca o tumoare maligna consta din microbi si nu din celule degenerate si nu poate fi in nici un caz eliminata prin operatatie. In al treilea rand frica de cancer omoara in mod direct oamenii si mai toti perati fac un alt cancer din cauza fricii so mor ori de un cancer indus de medici pe baza fricii ori de pe urmele la chimio si radioterapie)

WELT ONLINE: Insa tumoara se elimina in orice caz ?

Cerny: Nu. Atunci cand raspdandirea tumorii in corp nu este analizata exact dinainte pot ramane in corp parti din ea.
Cum se poate sa te hotaresti daca elimini sanul sau nu fara o diagnoza exacta. Sau daca sunt afectati ganglionii de la axila. Sau daca sa se faca chimioterapie sau radioterapie inainte sau dupa operatie.... Exista multe cazuri in care nici cele mai elementare standarde nu sunt respectate ! Asta costa viata la multi !

Cerny: Multi doctori nici mcara nu stiu tot ce este posibil in ziua de azi. Multi procedeaza la fel ca acum 20 de ani. Des lipseste si aparatura necesara. Insa cel mai des lipseste oganizarea.

WELT ONLINE:Totusi costurile unei terapii de cancer au crescut enorm. Unde se duc banii ?

Cerny: Sistemul nostru medical rasplateste ce se face si pedepseste ce nu se face. Tot ce este facut este si platit insa daca terapia a fost buna sau gresita, de aceste lucruri nuintreab nimeni dupa aceea.

WELT ONLINE: Asta inseamna ca doctorii trateaza cu metodele cele mai scumpe posibile ?

Cerny: In mod tendential da, si pentru operatii clinica primeste cei mai multi bani. Cu cat este operat mai des cu atat mai multi bani curg. Insa daca chirurgul lasa o parte din tumoare in san sau reuseste sa o scoata complet dupa multe ore de operatii, asta nu conteaza. Se plateste independent de calitatea

WELT ONLINE: Totusi sansele de supravietuire au crescut la cancerul de san ? (n.t. nu au crescut deloc raportat la numarul de pacienti, au crescut numai cantitativ pentru ca au crescut si numarul de pacienti. Fiindca exista mai multi bolnavi exista automat si mai multi supravietuitori )

Cerny: Exista din ce in ce mai multe clinici care isi fac treaba mai bine. Insa daca ne uitam la statistica lor izolata, cele mai multe clinici mici sunt uimitor de proaste. Pierdem multe femei intre 40 si 50 de ani, mame cu copii care sunt in mijlocul vietii pentru ca nu putem sa le tratam cum trebuie. Si aici nu vormim de o grupa izolata si misterioasa si de greselile sistematice care se face mereu.

WELT ONLINE: Sistemul medical ind germani este unul din cele mai scumpe din lume. Este si unul din cele mai infective dine lume ?

Cerny: Greselile facute la tratament fac toata treaba asta indeosebi de scumpa. La cancer sunt pana la 85 % din costurile totale, costuri indirecte si care se compun din moartea prematura, lipsa la lucru, in casa, medicamente scumpe la recaderi care se pot evita. Terapia in sine - deci chimioterapia, radioterapia, opreatiile si medicamentele fac numai cel mult 30% din costurile totale. Daca se face totul bine avem o parghie mare cu care se poate controla costurile. Insa greselile la diagnoza si tratament ridica ernorm preturile.

WELT ONLINE: Incotro se vor indrepta lucrurile?

Cerny: Preturile vor creste indiferent cat vor inmcerca sa econimisim...
(n.t. adica oncologii vor face si mai multe greseli daca e sa ne luam dupa ce a spus Cerny mai inainte :-) )
--------------------------------------------------
Un interviu cu un oncolog de la una din cele mai bune clinici din lume si care spune destul de multe pentru cititorul atente, despre ce face medicina din ziua de azi.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Am o verisoara in Bucuresti care murea dupa operatie si citostatice care nu au reusit sa opreasca boala.
S-a vindecat rugandu-se...i-a trecut un fulger prin corp si a a vazaut o lumina puternica la fereastra. Iti pot da telefonul sa in intrebi daca nu crezi.

Acum, dupa cum am zis atat cazurile de mai jos, cat si ale tale sunt cazuri izolate.
Cu astfel de exep,te nu se poate afla adevarul despre rata de vindecare.
Acest lucru merge numai daca oncologii publica statistica din spitale ceea ce nu se face. Sau se numara mortii la cimitire o luna de zile si se intreaba de ce a murit fiecare si ce tratamente a facut inainte.

-------------------------------------------------------------------------
Puterea rugaciunii - (din revista Formula AS - Link

"Daca nu mai plangi, ai binecuvantarea mea"

Intr-o zi mi-am dat seama ca m-am imbolnavit. Am mers la medic, m-a trimis la Cluj, la un specialist. Specialistul m-a trimis la Institutul Oncologic, unde am fost programata pentru operatie (si biopsie). Am refuzat. M-au pus sa semnez ca refuz indicatiile medicului si operatia. I-am rugat insistent sa-mi prescrie un tratament fara interventie chirurgicala. Mi-au aratat usa, spunandu-mi ca nu au timp de pierdut cu mine, au pacienti seriosi, care respecta indicatiile. Mi s-a spus ca mai mult de trei luni nu mai am de trait. Era in 18 octombrie 2000. Am venit acasa. Plangeam zi si noapte, fiind convinsa ca am cancer, nu era confirmat medical, p entru ca refuzasem biopsia. L-am rugat pe Dumnezeu sa nu mor chiar de sarbatori. Nu-mi parea rau de viata mea, ci numai de copilasii mei. Ma tot rugam: "Doamne, invata-ma ce sa fac sa ma vindec!".

Mi-a venit o idee. Desi stau intr-un sat din varful muntilor Apuseni, eu am colectia "Formula AS" de la primele numere. Oare s-a vindecat cineva de boala pe care o am eu? Nu am gasit nici un caz similar, dar am gasit un articol despre Sacroterapie, al doctorului Pavel Chirila. Am luat ziarul cu mine, cand mergeam cu vitele la pascut, si-l citeam si de doua-trei ori pe zi. Nu mai credeam ca poate exista o sansa, nu mai scapam de gandurile negre, plangeam intruna. M-am gandit sa caut un duhovnic si sa-i cer un sfat. Am mers la manastirea "Sf. Ilie" din Albac, la parintele Ignat Dionisie. Mi-a spus sa ma spovedesc si sa ma impartasesc in fiecare saptamana, pentru ca Sfanta Impartasanie este leacul leacurilor. Dar desi mergeam si ma spovedeam, nu ma puteam elibera de pacatul tinerii in minte a raului. Cateva persoane m-au facut sa sufar mult in viata si, desi ziceam ca eu am iertat, purtam in suflet o mare durere din partea lor. Suferinta m-a facut sa ma imbolnavesc. Plangeam, plangeam, plangeam. Intr-o zi, un calugar cu care am vorbit despre durerile mele mi-a zis sa citesc viata si minunile Sfantului Nectarie. Am citit cartea cu mare drag si incredere si, dupa ce am terminat-o, l-am rugat pe Sfantul Nectarie sa mijloceasca la Dumnezeu pentru mine, ca sa nu-mi ramana copilasii orfani.

Si primul semn nu a intarziat. M-am visat ca eram in curtea unei biserici, unde o multime de oameni asteptau sa vina duhovnicul, sa le dea binecuvantare. Asteptau cu mainile ridicate in sus, spre cer, in vreme ce eu stateam langa o troita, cu capul plecat, repetand smerita Rugaciunea inimii: "Doamne Isuse Hristoase, miluieste-ma si pe mine, pacatoasa". Deodata, a aparut un calugar bland, cu o bunatate de nedescris, imbracat cu o reverenda invechita. A trecut printre oameni, a venit la mine si mi-a zis: "Daca nu mai plangi, ai binecuvantarea mea". M-am uitat nedumerita la el, pentru ca nu era preotul bisericii, pe care il cunosteam. M-am trezit din somn cu o pace si o liniste pe care nu le mai simtisem de mult. Am mers la duhovnic si i-am povestit visul. "O fi fost Sfantul Nectarie!", a zis.

Apoi am avut un nou vis. Vedeam un sarpe mare si gros ca un horn, care statea ridicat in coada. Dintr-o data, a coborat un fulger din cer care l-a despicat. I-am povestit si visul al doilea, si parintele mi-a zis ca acest sarpe este frica de boala si de moarte. Brusc am inceput sa ma simt mai bine, analizele au inceput sa se modifice, pana ce au ajuns la normal.
Eu cred ca atunci cand omul, din toata fiinta lui, regreta ca a pacatuit, Dumnezeu il si iarta. Daca Dumnezeu ne iubeste si nu ne pierde cand pacatuim, cu atat mai mult ne iubeste, atunci cand venim la El cu toata sinceritatea si cu inima curata si ne marturisim: "Doamne, eu vin la tine asa cum sunt, cu caderile, cu nedreptatile, cu pacatele, cu faradelegile mele, iarta-ma, caci numai Tu ai putere de a ierta pacatele".

In aceasta perioada, Dumnezeu m-a ajutat prin rugaciunile Sfantului Nectarie, si financiar. Aveam nevoie de bani. Am intrebat pe parintele ce sa fac. "Du-te si culege afine!", mi-a zis. Era tarziu, dupa 15 august, afinele erau culese. Cineva mi-a spus sa merg intr-un loc unde vazuse el ca mai sunt, numai ca acolo umbla ursul. Am mers, am gasit afine, era, intr-adevar, un loc pustiu. A doua zi, am vazut o minune. Ursoaica cu puii ma simtise si venise probabil dupa mine mirosindu-mi urma. Se vedea pe udatura, langa un parau, urma ursoaicei si a doi pui, in jurul urmelor pasilor mei. Apoi se indepartau in cealalta parte a paraului. Am cules linistita afine si-i multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutor. Am facut din ele sirop care a avut mare cautare. Aveam nevoie de multe lucruri de stricta necesitate. Dumnezeu mi le-a daruit.

Am scris aceste cateva randuri, spre marirea lui Dumnezeu, spre a-i multumi Maicii Domnului si Sfantului Nectarie si spre folosul celor ce trec prin pragul deznadejdii, ca si mine. La Dumnezeu nimic nu este cu neputinta.

MATEI AURELIA - sat Girda Seaca, nr. 197, com. Girda de Sus, jud. Alba

Sursa

"Medicul Pavel Chirilă recunoaşte că dincolo de puterea vindecătoare a ştiinţei sunt situaţii când aceasta nu mai găseşte nici o soluţie în combaterea bolii. Cu toate acestea, sunt cazuri care îşi găsesc rezolvarea prin intermediul vindecărilor miraculoase. Profesorul Chirilă povesteşte cu ton calm: "Ca medic bătrân, pot spune că am văzut destule în viaţa mea. Acolo unde legile medicinii spun că nu există şansă, totuşi boala se vindecă. Sfinţii Părinţi au stabilit criterii de vindecare miraculoasă, după care un bolnav se încadrează sau nu în conceptul de vindecare miraculoasă, tocmai pentru a nu cădea în păcăleala unor false vindecări miraculoase, a unor şarlatanii."

Îşi aminteşte cum, în urmă cu doi ani, o pacientă de 39 de ani, diagnosticată cu cancer, după care s-a adăugat şi o tuberculoză, cu multe cure de citostatice făcute, cu radiografii, cu tratament tuberculostatic, a rămas însărcinată. Lumea medicală o sfătuia să renunţe la sarcină. Fiind o femeie foarte credincioasă, aceasta a pus mai presus de viaţa ei viaţa copilului şi dragostea pentru Hristos. A întrerupt din acel moment orice tratament, orice investigaţie radiologică, şi a rămas doar în grija duhovnicului, cu spovedanii şi împărtăşanii frecvente. A născut un copil perfect sănătos, care acum are aproape doi ani. La trei săptămâni după naştere, toate investigaţiile făcute arătau vindecarea completă, atât de cancer, cât şi de tuberculoză."
(Sursa :Revista Formula AS )

"Nici un gand care porneste din suflet nu e trecut de Dumnezeu cu vederea".

Scrisori din America si Canada

"Dumnezeu e cu noi"

Am trait, recent, un adevarat miracol. Dupa investigatii ce au durat trei luni de zile, efectuate de mai multi medici de la spitale diferite, s-a stabilit ca am o tumora ce trebuie operata. Traiesc in Canada, si fiind asistenta medicala, dispun de ultima tehnologie in domeniu, care nu da gres niciodata. Era, in mod sigur, un cancer ce trebuia urgent operat. Pe masura ce medicii reconfirmau diagnosticul, eu ma rugam fierbinte lui Dumnezeu: "Doamne, fa o minune si contrazice stiinta, ca sa pot povesti minunea Ta", desi, logi c, eram constienta ca nu pot gresi toti medicii si toate aparatele lor sofisticate. Pe scurt, am fost operata, dar spre stupefactia si, in acelasi timp, bucuria tuturor, nu a fost cancer, ceea ce pentru mine nu are decat o singura explicatie: Dumnezeu mi-a salvat viata. Va rog sa ma credeti, mi se pare absolut incredibil ca tocmai eu sa traiesc acest miracol. Sunt oameni bolnavi mult mai credinciosi decat mine, nu meritam din partea bunului Dumnezeu aceasta atentie. Dar poate ca dorinta Lui a fost sa povestesc aceasta minune a vietii mele. Dumnezeu sa va ajute si sa ne tina sanatosi pe toti. Amin.
--------*

"Medicii mi-au spus ca in cazul
meu era vorba, sigur, de un miracol"

In urma cu patru ani, am inceput o lupta dura cu cancerul si sunt hotarat sa inving. Am avut norocul ca in timpul din urma sa fiu tratat in Italia, si anume la Spitalul Universitar din Padova, unde printre altele, am cunoscut o tanara care a fost beneficiara unui transplant de ficat. Dupa o lupta de aproape un an, starea initiala a bolnavei fiind deosebit de grava, urma sa mai efectueze o operatie, pentru eliminarea unor calculi la fiere, care erau de mari dimensiuni. Aceasta femeie, despre care cred ca este una dintre cele mai nenorocite fiinte pe care le-am cunoscut in viata mea, se deplasa doar in carucior, avand si o afectiune la genunchi, fiind legata permanent de spital. Intr-una din zile, i-am cerut femeii sa-mi dea o scrisoare adresata Sf. Antonio de Padova, in biserica caruia eu mergeam sa ma rog de cate ori aveam ocazia (sunt ortodox, dar nu aveam unde sa ma rog si duhovnicul meu mi-a dat dezlegare). Am pus scrisoarea in urna de langa mormantul sfantului, dupa care bolnava a primit permisiunea sa plece acasa pentru trei saptamani, unde nu mai fusese de aproape un an. Cand a revenit, a repetat analizele si... miracol, toti acei calculi disparusera, medicii privind mirati la seturile de analize. Nu am vazut om mai bucuros si mai recunoscator decat femeia aceea. In scurta vreme, aveam sa fiu, si eu, la fel ca ea. Carcinomul meu, care masura 12 cm, devenise invizibil, rezultatul anatomopatologic a fost negativ. Mirarea medicilor italieni a fost si mai mare, ei spunandu-mi deschis ca in cazul meu era vorba de un miracol al rugaciunii. Nu am fost si nu sunt credincios fanatic, dar dupa ce am vazut analizele medicale, cred orbeste in puterea rugaciunii si sunt convins, asa cum m-au asigurat medicii, ca sunt beneficiarul unui miracol. Singura mea nedumerire este de ce am fost ales tocmai eu, multi oameni fiind mai credinciosi si, poate, mai meritorii.
----------*


"Ma simt vinovata ca mi-am parasit tara"

Eram in postul Pastelui, anul acesta, chiar la inceput, si nu tineam post. Nici nu eram foarte credincioasa. Credeam in Dumnezeu, dar nu eram evlavioasa. Si atunci, in postul Pastelui, am avut un vis care mi-a schimbat viata. Visam ca dorm, iar cineva voia sa ma trezeasca, spunand: "Trezeste-te, ti se va intampla ceva!". Am deschis ochii in vis, sa vad ce ma asteapta, si langa mine era o prietena din copilarie, iar cand m-am uitat in ochii ei, am vazut atata groaza, ca mi-au iesit din gura cuvintele: "Acolo e iadul!". Prin acest vis, eu am vazut o particica din iad. Iar din ziua aceea, am fost ferm convinsa ca ingerul meu pazitor a vrut sa-mi spuna: "Uite ce te asteapta! Fa ceva pentru tine ca sa-ti mantuiesti sufletul". Si din momentul acela, am luat de la capat credinta. Am inceput sa tin post, m-am spovedit la sfarsitul postului (nu ma mai spovedisem de ani de zile), mi-am cumparat o carticica de rugaciuni si acatiste, si merg in fiecare duminica la biserica. Sufar pentru orice pacat pe care il fac, iar acum ma simt vinovata pentru ca mi-am parasit tara mea pentru una mai bogata, si parca nu e la fel ca atunci cand mergeam la biserica de acasa, unde preotul ma cunostea si ma invata fiecare pas al indreptarilor. Acum merg la biserica catolica, pentru ca unde locuiesc acum nu exista alta, si parca m-am indepartat un pic de calea Domnului. Ma rog mai putin, si parca sufar mai mult. Ce sa fac? Dati-mi un sfat.
---------*

Icoana din perete

Pana in urma cu cativa ani, nu prea credeam cand auzeam vorbindu-se de minuni. Povesti, imi spuneam. Dar intr-o zi m-am pomenit cu moartea in fata. Venise pe ocolite, asa cum se intampla adesea. Totul a inceput cu o banala apendicita, pe care am operat-o, fara sa fac din ea o problema, gandindu-ma ca aproape orice om face aceasta operatie. Totul a decurs bine, atat interventia, cat si cele sapte zile de spitalizare. Am plecat acasa, tare fericita ca incepeam sa-mi revin. Nu ma durea nimic, mancam normal si totul parea sa mearga spre bine. Dar... Dumnezeu a vrut sa-mi arate un semn. Intr-o noapte, cand am vrut sa merg la toaleta, nu am mai putut sa ma ridic din pat. O durere groaznica imi cuprinse tot corpul, in special in zona operatiei. Am zacut trei zile sperand ca-mi va trece, dar nu puteam sa mananc nimic si mergeam tinandu-ma de pereti. Atunci, parintii mei m-au dus la cel mai apropiat spital, pentru ca eram la tara. Mi s-a administrat penicilina, insa durerea nu ceda. Medicul care ma luase in observatie a hotarat sa-mi faca o ecografie, dupa care sa ma trimita la chirurgul care ma operase, ca sa ma deschida din nou. La ecografie s-a vazut clar: era o pata imensa in abdomen, iar medicul i-a spus mamei ca as avea un inceput de septicemie, adica eram la un pas de
moarte. M-au adus inapoi in salon si
urma sa ma duca la un spital judetean pentru o noua interventie. Stateam intinsa pe pat, cuprinsa de dureri groaznice si imi imaginam moartea. Mama statea langa mine si nu stia cum sa-si mai ascunda lacrimile. In acea clipa, mi-am intors capul spre rasarit si, brusc, am vazut pe perete o icoana cu Maica Domnului. Instantaneu, am inceput sa ma rog: "Maica sfanta, salveaza-ma de la moarte, si Tu esti mama, priveste-o pe mama mea si vezi cat sufera pentru mine, te rog, ajuta-ma, Maica Sfanta, te rog!", si lacrimile imi curgeau siroaie. In clipa aceea, o putere mai presus de a mea m-a ridicat din pat si am inceput sa pasesc prin camera. Mama a vrut sa ma ajute, dar eu i-am zis zambind: "Lasa, mama, ca pot, nu vezi, nu ma mai doare nimic". Mama s-a inchinat, la fel si femeile cu care eram in salon. Au zis tare, ca este o minune de la Dumnezeu. Din acea clipa, nu m-a mai durut nimic, iar la urmatoarea ecografie, medicul a ramas uimit: pata de pe abdomen disparuse.
Dragii mei, am lacrimi in ochi cand scriu aceste randuri. Cred din tot sufletul ca Dumnezeu a facut in cazul meu o minune: m-a vindecat! Sa credem in Domnul cu toata fiinta noastra, sa ne rugam sa ne dea sanatate, pace in tara si sa ne calauzeasca viata. Amin.
---------*



(*modificat de administrator)
9 radicus
9 radicus [411c]
11-04-2010, 03:30

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

scarface, probabil esti bine intentionat, dar trebuie sa faci diferenta intre mortile din cauza tratamentului oncologic si mortile cauzate de cancer. Sunt lucruri total diferite. Decesele cauzate de tratamentul oncologic sunt foarte rare, decesele provocate de cancer sunt dese. Practic daca ai contacta gripa sezoniera ai mult mai multe sanse sa mori decat daca ai lua tratament oncologic - in SUA 20% din pacientii spitalizati cu gripa sezoniera mor din cauza complicatiilor.
Interviul cu Thomas Cerny e pertinent, sistemul nu e deloc perfect dar e perfectionabil. Se fac greseli in micile clinici si nici eu nu recomand inceperea unui tratament oncologic fara o consultatie facuta la IOB sau IOCN. Dar e un sistem extraordinar de performant pe langa sistemul terapiilor alternative. Cea mai mare greseala ar fi sa nu mergi la doctor atat cat timp cancerul poate fi tratat, traind cu speranta ca daca bei apa plata si mergi la acupunctura vei scapa de cancer.
Cazurile descrise de mine nu sunt deloc izolate. Iti pot continua cu mult mai multe cazuri de tratare cu succes pe cale conventionala a cancerului. Dar iti pot spune inca 5 cazuri de persoane care au pierit pentru ca au refuzat tratament (100% rata de deces in primii 4 ani de la diagnostic a tuturor persoanelor cunoscute de mine care au refuzat tratament). Pot sa-ti spun multe cazuri in care cancerul a invins desi au folosit tratament oncologic. Dar nu cunosc niciun caz in care cancerul a fost invins doar prin terapii alternative. Nu cunosc niciun caz in care pacientul a murit din cauza complicatiilor aduse de tratamentul oncologic desi e posibil sa se intample acest lucru. Insa nu are rost sa continui, tot ce vrei tu sa crezi vei crede indiferent ce iti voi arata.
Tocmai de ce imi era frica, esti cititor inrait al revistei Formula AS cu binecunoscutele "tratamente". Ca sa folosesc cuvintele tale, acea revista e malefica. A ucis multe persoane. Ar trebui sa ai si tu grija ce spui, oamenii disperati sunt usor de manipulat. Cu mesajele tale vehemente - da, sunt vehemente, cunostintele tale de medicina sunt din pacate rudimentare, ai aceeasi mentalitate ca stra-strabunicul meu care prefera sa se duca la vraci decat la medic, astfel i-au murit 2 copii cand erau mici - e posibil sa fi influentat deja intr-un mod negativ multe persoane. Sper totusi sa ma insel si sa nu fi facut sa sufere mai mult persoanele care si asa sunt batute de soarta. Probabil ca vrei sa redai speranta oamenilor care primesc termene sfasietoare de la medici, e un lucru laudabil, probabil ai trecut si tu prin asa ceva. Dar in acelasi timp influentezi negativ bolnavii de cancer care inca mai au sanse de vindecare. Orice intarziere poate fi fatala.
Poti sa-mi scrii cat vrei, daca nu incepi sa te gandesti putin la consecintele mesajelor tale vei vorbi singur. Nu-ti voi mai raspunde.

PS: Ai vazut reportajul cu sarlatanii care dadeau diagnostic prin biorezonanta? Nu ca te-ar influenta, stii doar un lucru si acela e clar: medicina = satana.
10 scarface
10 scarface [78c]
12-04-2010, 20:00

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Uite aici cat de rar este ceea ce tu nu vrei sa vezi inca:
http://forum.romedic.ro/prod/Cancer_la_pancreas_041959.html
11 radicus
11 radicus [411c]
13-04-2010, 15:08

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Si unde scrie ca a decedat? Sau ca ar fi decedat din cauza chimioterapiei? Cine a zis ca tratamentul oncologic e ca o plimbare prin parc? E o metoda agresiva pentru a distruge ceva agresiv. Nu garanteaza nimeni ca neoplasmul va reactiona la tratament, dar 50-95% din cancere reactioneaza, depinde de stadiu si tipul lui. Nu garanteaza nimeni ca nu mori din cauza tratamentului, dar e foarte putin probabil sa se intample asta. Nu neg ca sunt tratamente alternative care fac ca pacientul sa se simta putin mai bine, dar efectul asupra cancerului e nul. Mare parte din tratamentele alternative se bazeaza pe placebo, deci efectul e doar psihic.
12 scarface
12 scarface [78c]
13-04-2010, 22:48

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Uite inca un caz in defavoarea afirmatiilor tale:
http://forum.romedic.ro/prod/noduli_pe_creier,_dupoa_citostatice_042031.html

Chiar daca a scris ca nu a decedat, nu mai e departe. In general oamenii nu scriu aici cand decedeaza cineva. Stai inca un pic pana ma iau eu de "argumentele" tale sa vedem ce mai ramane din ele in afara de cava praf.
13 radicus
13 radicus [411c]
14-04-2010, 01:34

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Citeste cu atentie ce zic apoi poti sa comentezi. Cancerul NU raspunde de fiecare data la chimioterapie. La chimioterapie raspund bine tumorile mici, cu cat e mai raspandit cancerul cu atat sunt sanse mai mici sa raspunda bine la citostatice. De aceea se si fac operatii in multe cazuri inainte de tratament oncologic. La tratamentele alternative cancerul isi continua nestingherit de fiecare data cursul.
In cazul pe care l-ai prezentat mai sus pacienta avea un cancer avansat. Pentru un raspuns foarte bun ar fi fost nevoie de doze foarte mari, insuportabile, chiar letale.
Argumentele mele, daca iti place sa le numesti asa, au baza atat in experienta personala cat si in studii stiintifice. Ce zici tu e doar o frustrare veche care nu-si are rostul pe acest forum. Crezi ca daca mama ta n-a avut sansa sa se vindece inseamna ca nimeni nu are sansa sa se vindece prin chimioterapie/radioterapie? Acest lucru denota doar o gandire obtuza, egoista. Citeste mai multe subiecte si daca nu vei gasi pacienti carora le-a folosit tratamentul conventional atunci ai dreptate. Doar in primele 10 subiecte de aici vei gasi deja pacienti cu raspuns bun si foarte bun la chimioterapie/radioterapie. Iti spun de pe acum ca nu ai dreptate si nu are rost sa incerci din rasputeri sa imi dovedesti ceva atat de fantezist incat am impresia ca vorbesc cu J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter . Pana la urma intru intr-o polemica in infantila cu tine.
Uite, m-ai convins! Ai dreptate. Dragi pacienti, nu mai mergeti la chimioterapie pt ca in perfuzii e satana. Iar radioterapia e tot satana, arunca cu flacari din iad. Nu va vindeti sufletul pentru cativa ani de viata in plus sau pentru vindecare completa.
Vezi? Acum mai ai un confrate, adept al naturismului, al homeopatiei si al terapiei prin apa plata.
14 scarface
14 scarface [78c]
14-04-2010, 09:46

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Draga Radicus, daca recitesti ce am scris o sa vezi ca eu spre deosebire de tine nu am facut speculatii la persoana ta si nici nu am facut remarci la anumite insusiri ale tale pt. a-mi apara argumentele sau pozitia.
Daca estie femeie de serviciu, casnica, doctor,. profesor, presedinte pt. mine asta nu conteaza intr-o discutie ci numai argumentele. Nu voi apela decat la argumente si nu la afirmatii speculative fata de o persoana pe care nici nu am cum sa o cunosc cu adevarat prin acest mijloc sau la remarci personale ironice. Daca e sa ma iau la misto de tine asa cum ai inceput tu sa faci vai de tine ! Insa raman la argumente ca nu suntem pe maidan.

Pe mama ti-am dat-o numai ca exemplu intamplator fiind din intamplare un caz din familie nu am nici cea mai mica frustatie fata de ce s-a intamplat sau fata de hotararea ei personala de a alege singura modul de terapie pe care a dorit-o. Fiecare este liber sa moara cum doreste. Si fiindca stiu f. bine ca moarte nu exista decat cu trupul, de ce sa ma consum eu daca mama pleaca dincolo ????
Ceva mai sigur decat moarte nu exista cand vi pe acest pamant. Asa ca de frustare nici pe departe poate fi vorba in cazul acesta, este numai ceva banuit de tine insa fara sa ma cunosti cat de putin. Crezi ca toti omenii au frica de moarte ?
Parca si strabunicu tau nu avea ! Vezi, omul ala era un om destept cu o gandire naturala care prefera o moarte naturala decat unei de la toxifierea cu substante farmaceutice scumpe cu efect nesigur.

Eu dau dreptul la fiecare sa moara cum doreste si sa faca ce doreste. Tu, din cele spuse mai sus, doresti ca toata lumea inainte sa moara de cancer, sa se lase mai intai tratate de sistemul farmaceutic fara mari sanse si cu o mare probabilitate sa moara de cancer in ciuda taratamentului facut mai mult sau mai putin gresit. Dupa vorbele tale proprii, citez:

"cancerul NU raspunde de fiecare data la chimioterapie. "
"E o metoda agresiva pentru a distruge ceva agresiv."
" Nu garanteaza nimeni ca neoplasmul va reactiona la tratament, dar 50-95% din cancere reactioneaza, depinde de stadiu si tipul lui. "
"Nu garanteaza nimeni ca nu mori din cauza tratamentului, dar e foarte putin probabil sa se intample asta"

Ai scris : "In cazul pe care l-ai prezentat mai sus pacienta avea un cancer avansat. Pentru un raspuns foarte bun ar fi fost nevoie de doze foarte mari, insuportabile, chiar letale."

DECI S-A FACUT CHIMIO DE POMANA CU DOZELE PREA MICI DATE, SI ACESESTA AU FOST AGRESIVE SI NU AU ADUS NIMIC DECAT PACIENTUL CU 2 PASI MAI APROAPE DE GROAPA ! Dupa vorbele tale medicii au facut depomana tratamentul.

In acelasi timp tu scri ca:
"Dar e pacat sa va faceti mai mult rau decat bine. Nu luati tot felul de tratamente dupa ureche pentru ca cineva pe net sau intr-o revista a zis ca i s-a vindecat bunica."
Pai in cazul de mai sus te contrazici singur. S-a facut chimioterapie fara succes desi dozele sunt agresive, "chimioterapia nu este plimbare in parc" si cu dozele date oricum nu ar fi avut nici o sansa.

Cum sa intelegem ? Cine a facut aici greseala ?

Scri ca "Aveti grija cu cei care va vor ademeni cu "medicamente miraculoase" si "citostatice naturale"."

Insa in acelasi timp scri ca chimioterapia oricum nu ajuata pe toti si ca :
"Pe cat posibil sa nu se refuze chimioterapia/radioterapia. Pentru multi e singura sansa de a opri cancerul."

PAI TU NU ADEMENESTI OAMENII ??? Spui sa nu se duca la altii ca le fac rau in timp ce tu singur arati ca chimioterapia nu vindeca pe toti si chiar le face rau sau ii aduce la groapa ca e agresiva.


"In concluzie, mare atentie ce veti folosi! Din disperare veti incerca orice si e de inteles"
Pai acelasi lucru spun si eu!

OAMENI BUNI , ASCULTATI DE CUVINTELE ACESTUI DOCTOR REFERITOR LA CANCER CARE SPUNE CLAR SI PE INTELESUL ORICUI:

"Cine a zis ca tratamentul oncologic e ca o plimbare prin parc?
E o metoda agresiva pentru a distruge ceva agresiv. Nu garanteaza nimeni ca neoplasmul va reactiona la tratament,"

"cancerul NU raspunde de fiecare data la chimioterapie. "

"Dar e pacat sa va faceti mai mult rau decat bine. "
insa "Din disperare veti incerca orice si e de inteles""

si " Nu garanteaza nimeni ca neoplasmul va reactiona la tratament, dar 50-95% din cancere reactioneaza, depinde de stadiu si tipul lui. "

50% inseamna ca jumatate din cei care face chimioterapie o fac de pomana, si fiindca aceasta este o substant agresiva si nu o plimbare in parc ajungeti din lac in put. Ajungeti sa nu va mai functioneze ficatul si rinichii dupa aceste terapii agresive. Mai sus va vorbeste un medic care stie ce zice si s-a hotarat sa vina pe internet sa ne avertizeze de pericolul chimioterapiei.

Tineti cont ca pana la cei 50% din cei care fac chimioterapie dupa cum afirma acest doctor cancerul nu reactioneaza deloc iar o garantie nu va da nimeni.

Insa tot acest doctor mai spune si " Pe cat posibil sa nu se refuze chimioterapia/radioterapia. "

la 1 din 2 oameni aceasta terapie nu are succes deloc si este extrem de agresiva asa cum spune doctorul. Acest lucru inseamna moarte: caci peste cancer vin si efectele nocive de la chimioterapie si deci 2 belele in loc de una.
Deci va avertizez si eu de aceasta terapie: "Dar e pacat sa va faceti mai mult rau decat bine. "
si "Din disperare veti incerca orice si e de inteles""

Nu incercati nimic ce vor altii !
Fiecare are dreptul sa moara cum doreste si sa se trataze cum doreste !
"Aveti grija cu cei care va vor ademeni cu "medicamente miraculoase" !
Dupa cum vedeti CITOSTATICELE nu sunt deloc miraculoase !

Dar se vor gasi destui doctori care nu stiu mereu ce vorbesc si osa va spuns si ca:
""Pe cat posibil sa nu se refuze chimioterapia/radioterapia. "

Pt,. ca tratamentele date aduc miliarde peste miliarde spitalelor si industriei farmaceutice.
Daca v-ar trata cineva pe gratis as intelege...dar chimioteraopia si radioteraopia este cea mai scumpa metoda de tratamente care exista.!
15 radicus
15 radicus [411c]
14-04-2010, 12:11

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Faci confuzii ametitoare. Cine a zis ca sunt medic? Am specificat ca neoplasmele reactioneaza mai bine daca nu sunt in stadiu avansat si conteaza cel mai mult tipul neoplasmului. Cancerul tiroidian are un raspuns excelent la tratament (aproape 100%) spre deosebire de anumite tumori cerebrale maligne (50%). Deformezi tot ce am zis. Oare o fi cu rea intentie sau asa intelegi tu?
In cazul pacientei prezentat de tine chimioterapia i-a mai oferit de la cateva luni pana la un an si ceva de viata in plus, iar daca ar continua tratamentul conventional, acesta, i-ar mai putea oferi inca pe atat. Daca refuza de la bun inceput tratamentul pentru cancerul la plamani, probabil ca nepoata ei nu ne spunea despre incercarile de a gasi un tratament naturist ci despre altceva, cum ar fi cel mai sigur lucru de pe pamant. Dar ,cum ziceai si tu, dupa ce moare cineva nu mai deschide nimeni subiecte sa ne spuna ce s-a intamplat.
Raspunsul foarte bun la tratament inseamna automat vindecarea. In cancer stadiul 3 combinat cu inca un cancer la celalalt plaman nu putea fi vorba de vindecare. Prin operatie se scoate un plaman si are nevoie de celalalt. Nu?
Deja ai inceput sa-ti dai si tu seama ca tratamentul oncologic nu e neaparat malefic. Mare parte din oameni obtin ani de viata in plus sau vindecare. Recunoaste asta si ai facut un pas inainte.
16 scarface
16 scarface [78c]
14-04-2010, 16:38

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Radicus: Daca si cu parca se plimbau im barca.
"daca" si cu "parca" nu sunt metode stiintifice de a descoperi adevarul.
Medicina foloseste panica si frica pt. a forta oamenii sa face ce cred ei ca este mai bine.
Ai ideea cat costa 1-2 operatii + chimio + radioterapie ?
Adica cati bani incaseaza spitalul pt. aceste terapii ?
17 radicus
17 radicus [411c]
15-04-2010, 00:46

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

spitale din Romania nu incaseaza nimic. Profitul e spre 0 euro. O operatie clasica are pretul intre 300 si 600 euro, tratamentele oncologice intre 300 si 3.000 euro/luna. Medicina nu forteaza oamenii sa faca acest lucru, ci doar le expune cea mai mare sansa de a-si prelungi viata sau de a se vindeca. Daca pacientii aleg alta cale atunci e problema lor.
18 scarface
18 scarface [78c]
15-04-2010, 10:45

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Ok, insa este o contradictie evidenta in ce spui, te rog corecteaza, caci e negru pe alb si foarte evident.
a) "spitale din Romania nu incaseaza nimic. "
b "O operatie clasica are pretul intre 300 si 600 euro, tratamentele oncologice intre 300 si 3.000 euro/luna.
19 radicus
19 radicus [411c]
15-04-2010, 12:29

Membru din 11-05-2011

Subiecte: 3

Comentarii: 411

Nu e nicio contradictie. Asigurarile deconteaza tratamentul oncologic tuturor pacientilor indiferent de situatia lor daca sunt asigurati sau nu. Spitalele nu percep adaos comercial la tratamente pt ca nu va plati nimic casa de asigurari, deci profitul spitalului nu prea exista. Profituri se scot doar din granturi de cercetare, nici vorba din tratamente. Din contra, exista spitale care primesc mai putini bani din asigurari decat ar avea nevoie. Citeste cateva stiri cu sectii de oncologie care nu aveau bani pentru tratament oncologic. Asta e situatia de la noi. In alte tari e putin schimbata situatia.
20 scarface
20 scarface [78c]
15-04-2010, 13:02

Membru din 22-07-2009

Subiecte: 1

Comentarii: 78

Fratele meu, tu faci niste confuzii. Nu conteaza deloc cine ce face profit deocamdata. Aici este vorba de venit. Intre venit si profit este o diferenta mare. Eu vorbesc de venit, pana la profit mai este.
Este vorba daca se face ceva pe gratis aici sau se incaseaza un VENIT la serviciile prestate.

Daca mergi la un medic homeopat si iti incaseaza 200 de RON pt. munca facuta inseamna ca a incasat bani. A luat un venit.
Daca acesti bani vin de la asigurare sau de la client pt. acest medic este absolut indiferent.
Tot venit se numeste.

Acum in cele mai multe tari asigurarile medicale controlate bine inteles de industria farmcaeutica sis sistemul medical au hotarat , catre folosul si interesul prooriu sa nu rambuseze aceste costuri la pacientii care se duc la homeopat sau la medicina alternativa dar ramburseaza costurile la pacient daca apleaza la alopatie si oncologie.

Pentru spital sau clinica este perfect perpedicular daca serviciile prestate sunt platite din oala mare in care depun toti locuitorii lunar sau de catre pacient direct din buzunar.

Pt. homeopat, spital sau clinica orice ban primit pt,. serviciile aduse tot VENIT se numeste.
Daca homeopatul sau spitalul arunca ulterior banii pe fereastra, il dau la saraci sau se duc cu ei in concediu nu are nici o importanta . Tot venit ramane (impozabil)
Acum te mai intreb odata din punct de vedere FINANCIAR: spitalul sau clinica face vreun serviciu pe gratis fara a incasa vreun ban -deci nici un venit - de la serviciile aduse sau nu ?
Răspunde la topic
32 comentarii 12 INAINTE ›
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp