cancer corzi vocale

Secțiunea: Cancerul de laringe (laringian)
2 comentarii 1
1 ioan37
1 ioan37 [0c]
12-01-2018, 14:52

Membru din 11-01-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Tatalui meu i-a iesit ceva pe corzile vocale in luna septembrie Initial a fost la doctorita la ORL sa vada ce are ,iar aceasta i-a spus ca e o inflamatie pe coarda vocala si i-a dat antiinflamatoare si antibiotice .Dupa 3 saptamani vazand ca nu-i trece a mers din nou la doctorita care l-a trmis la un cabinet privat sa vada ce are.La privat i-a descoperit o tumora pe coarda vocala stanga de 3-4 mm /A mers din nou cu rezultatul la prima doctorita la ORL care l-a programat abia la final de noiembrie pentru a-i lua o mostra din tumora sa vada daca e canceroasa sau nu .Rezultatul din pacate avenit abia la final de decembrie ,Dupa rezultat din nou l-a programat doctorita ORL la consultatie si a spus ca e bine sa il vada si alt doctor .A mers din nou la doctorul de la privat care s-a mirat foarte tare ca de peste 3 luni il tot plimba pe la analize si spitale si nimeni nu l-a operat de acea tumora.Doctorul a vazut ca tumora i-a crescut intre timp de la 3-4 mm la peste 2 pe 3 cm,Pur si simplu l-au purtat pe tatal meu peste 3 luni jumate fara sa ii faca nimic iar tumora ,dupa cum ati vazut a crescut .Nu mai stim ce sa facem ca doctorita i-a dat dosarul medical la tata si acum trebuie sa-l programeze la alt doctor .Pe computer tomografia facuta la inceput de decembrie se spune ca tumora nu s-a extins nici in cutia toracica nici in zonele adiacente insa fata de inceput de octombrie a crescut in dimensiune ,de la 3-4mm la 2-3 cm pe aceeasi coarda vocala .Va dati seama ca iata cum un om bolnav este plimbat de ;la un doctor la altul ,de la un spital la altul,de la o analiza la alta si intre timp nimeni nu-l opereaza iar tumora se mareste .Am citit pe internet ca in occident aceasta operatie normal se rezolva in cateva minute prin laseroterapie ,prin care i se topeste tumora ,insa vad ca la noi nimeni nu vrea sa faca nimic .
2 Atavistic Chemotherapy
16-01-2018, 01:20

Membru din 11-01-2018

Subiecte: 2

Comentarii: 13

Răspuns pentru (ioan37, 12-01-2018, 14:52:24):



Îmi pare rău să aud despre experiența cu tatăl dvs și sistemul medical din țara dvs. Dimensiunea tumorii este acum prea mare pentru a fi tratată cu laser.
Vă rugăm să rețineți că o intervenție chirurgicală acum, ar trebui să fie extinsa și, foarte probabil, tatal dvs va trai fara a putea vorbi.
Un motiv pentru care chirurgul poate nu vrea să se implice în tratamentul tatalui este din cauza varstei acestuia. Câți ani are tatăl tău?
L-aș putea trata cu tratamentul nou și revoluționar numit Chimioterapie Atavistică.
Cu toate acestea, aș dori să știu mai multe despre tatăl tău.

Mulțumesc!

Dr. Arguello.
Modalitati alternative, non-toxice de tratare a cancerului: http://atavisticchemotherapy.com/

Pentru mai multe detalii: studiu-clinic-usa@atavisticchemotherapy.com
sau arguellof@aol.com
Răspunde la topic
2 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp