Adenopatii laterocervicale de un an

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
5 comentarii 1
1 LauraElena
1 LauraElena [2c]
13-01-2018, 19:16

Membru din 13-01-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Buna! Am ganglioni mariti laterocervicali dimensiuni pe partea stg ~1,5 cm, axilare stg ~ 2 cm, inghinal un ganglion dr ~2,5 cm, mobile pe planurile profunde si nedurerosi. Am fost la hematolog si acum astept rezultatele analizele detaliate ..Homoleucograma, vsh, proteina reactiva- ok, fosfataza alcalina este putin modificata, tgo marit,Am citit despre limfomul Hodgkin si simpomele acestuia..si ma tot gandesc daca asta este si cazul meu..Stiu ca diagnosticul final se pune mai ales pe baza biopsiei..dar imi fac multe ganduri..
Daca mai sunt pe forum pers cu diagnosticul de limfom hodgkin, ati putea va rog sa -mi spuneti care erau simptomele ? Multumesc
2 Atavistic Chemotherapy
13-01-2018, 22:24

Membru din 11-01-2018

Subiecte: 2

Comentarii: 13

Aveți nevoie de o biopsie pentru a face diagnosticul, dacă toate celelalte teste pentru a exclude un proces de infecție sunt negative.
În alte situații sau în locații anatomice diferite, nu aș recomanda o biopsie fără inițierea chimioterapiei atavistice. Acest lucru este de a preveni răspândirea celulelor canceroase în organism în timpul traumei cu un ac sau trocar.
Dar, în cazul tău, ar fi o operație mică pentru a scoate un întreg ganglion limfatic. Dacă este vorba despre un limfom sau o altă formă de malignitate a sângelui, aceste tipuri de cancer sunt răspândite în organism de la început. Nu ar fi un risc de răspândire a bolii, deoarece este deja răspândit. Din nou, dacă nu există niciun motiv clar pentru aceste ganglioni limfatici lărgiți, scoateți unul.
Sunt chiar sub pielea gâtului.

Toate cele bune. Dr. Arguello.
Modalitati alternative, non-toxice de tratare a cancerului: http://atavisticchemotherapy.com/

Pentru mai multe detalii: studiu-clinic-usa@atavisticchemotherapy.com
sau arguellof@aol.com
3 LauraElena
3 LauraElena [2c]
14-01-2018, 11:18

Membru din 13-01-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Răspuns pentru (Atavistic Chemotherapy, 13-01-2018, 22:24:57):


Multumesc pt raspuns. Stiu ca asta ar fi ultima chestie de facut, daca celelalte analize sunt negative. Nu prea depinde de mine in acest moment, insa m ar ajuta sa stiu care ar fi simptomele intalnite cel mai des in cadrul limfomului?
4 Atavistic Chemotherapy
15-01-2018, 07:50

Membru din 11-01-2018

Subiecte: 2

Comentarii: 13

Răspuns pentru (LauraElena, 14-01-2018, 11:18:12):




Cancerul, inclusiv limfoamele, sunt boli silentioase. Frecvent, devenim conștienți de ele, deoarece le putem vedea ca fiind cancere pe piele sau le putem simți ca niște ganglioni limfatici sau mase tumorale în piept sau în alte părți ale corpului nostru. Limfoamele pot ajunge într-adevăr la dimensiuni mari înainte de a vă da probleme. De obicei, la efectul mecanic în timpul expansiunii. Sunt raportate febră, mâncărime, intoleranță la alcool și alte simptome. Dar din nou, efectul mecanic este cel mai important.
Eu personal nu cred că aveți un limfom. Nodul dvs. limfatic nu este prea mare și sunt multe. Este mult mai probabil să aveți o infecție sistemică de un fel sau altă boală non-malignă.
Tineti-ma la curent va rog.
Dr. Arguello
Modalitati alternative, non-toxice de tratare a cancerului: http://atavisticchemotherapy.com/

Pentru mai multe detalii: studiu-clinic-usa@atavisticchemotherapy.com
sau arguellof@aol.com
5 LauraElena
5 LauraElena [2c]
15-01-2018, 09:24

Membru din 13-01-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 2

Va multumesc pt raspuns..Astept si eu cu mare interes rezultatele analizelor :(
O zi buna!
Răspunde la topic
5 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp