Adenocarcinon | Forum despre Cancer

Adenocarcinon

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 ade Raportează conținut inadecvat Trimis: 13-02-2018, 16:38:04

Membru din 13-02-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua.Am 50 de ani si am facut o biopsie la un polip colon.Rezultatul este;Materialul examinat este alcatuit din 4 fragmente de mucoasa colonica cu modificari de displazie de grad inalt.Doua dintre fragmente contin o proliferare tumorala maligna alcatuit din celule de talie medie cu nuclei mariti in volum,neregulati cu prezenta de figuri mitotice si citoplasma ezinofila.Celulele tumorale se dispun sub forma de structuri tubulare glandulare respectiv sub forma de mici grupuri.Peritumoralse observa stromadesmoplazica si infiltrat inflamator predominant.

Concluzie;Aspectul morfologic descris corespunde unei proliferari tumorale maligne de tipul unui adenocarcinon bine moderat diferentiat G1/G2 cu localizare colonica.
Cat de grav este ce trebuie sa fac?
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK