adenocarcinom gastric

Secțiunea: Ar putea fi cancer?
1 comentarii 1
1 RAMONA15
1 RAMONA15 [0c]
13-02-2018, 17:39

Membru din 13-02-2018

Subiecte: 1

Comentarii: 0

Buna ziua ,

Am primi rezultatele biopsiei endoscopice a tatalui meu de 58 de ani , suspiciune de cancer gastric - ulcer gastric gigant . Programat pentru tratament chirurgical si alte investigati insa rog indrumari oncologice inainte si dupa operatie ..... daca se pot se pot determina inainte de operatie eventuale metastaze si orice legat de acest subiect este de mare folos .
Cu multumiri anticipate


1. fragment de mucoasa antrala cu infiltrant inflamator cu cantitate mare reprezentata de limfocite , plasmocite , si granulocite , cu fragment tisular alaturat ce inglobeaza rare glande cu structura pastrata , infiltrat inflamator in cantitate mare limfoplasmocitar si granulocitar si infiltrate zonale cu aspect de Adenocarcinom slab diferentiat .
2. fragment de mucoasa antrala cu structura pastrata , cu inflamatie limfoctara , fara elemente tumorale
Răspunde la topic
1 comentarii 1
Notă: informațiile prezentate pe site-ul Ghid-Cancer.ro au rolul de a informa și susține pacienții cu cancer sau aparținătorii acestora, însă nu pot substitui vizita la medic, diagnosticul și tratamentul oferit de acesta în mod direct. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la efectele pe care acest site le poate avea asupra dvs.
Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp